תוסיפו לינק לעין הדג

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה תוסיפו לינק לעין הדג

מציג 34 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161147 הגב
      ???
      משתתף

ובכלל..רשימת הלינקים מאוד מצומצמת…
      למה כל כך מעט?

• #167803 הגב
      NY
      משתתף

באמת. רק מה – הוא לא אתר מד"ב או פנטסיה. באסה.

רשימת הקישורים באתר זה *לא* כוללת: חברים שלנו, אתרים נחמדים שראינו, דברים ממש מגניבים שמצאנו, סרטים, עיתונים ופיצוחים.
      הרשימה כוללת, לעומת זאת, יותר ממאה (*100*) אתרים הקשורים למד"ב/פנטסיה או כאלה שהתגלו כשימושיים לחובבים (כגון אתרי החלפות ספרים). פרט לכך, כמעט כל מאמר כאן כולל כמה קישורים מעניינים (במאמר האחרון, למשל, יש, בין השאר, שני קישורים למאמרים רלוונטיים בעין הדג – כן כן!). היות ופורסמו עד כה מאה שישים ושבעה (*167*) מאמרים כאלה, הרי שההנחה הצנועה של שלושה (*3*) קישורים במאמר (בדרך כלל יש יותר) תביא אותנו לעוד חמש-מאות ואחד (*501*) קישורים, אליהם נוסיף את מדור הקישורים ונסכם – יותר משש-מאות (*600*) קישורים.

על כן, בסופו של יום, עולה תהיה מסוימת בינינו לבין עצמנו, לאמור: באיזה אתר בדיוק הסתכלת?

• #167805 הגב
      גל
      משתתף

ראשית, עיןהדג, בהיותו אתר ביקורות סרטים עם אוריינטציה לסרטי מד"ב, *כן* רלוונטי, לדעתי הצנועה.
      אבל, וזה חמור אף יותר, שמתי לב לקישור חסר *חיוני ביותר* – קישור לאתר של סטארבייס 972.
      החמור ביותר הוא כמובן שאין ברשימות קישור לאתר הישראלי של הארי פוטר, אמממ סליחה, לאתרים הישראליים של הארי פוטר.
      יתוקן המחדל לאלתר ובדיעבד, תודה!

• #167807 הגב
      Ange noir
      משתתף

בנושא הארי פוטר, זה ראקציה, הארי פוטר זורק את ספרות הפנטזיה לתקופה התרום טולקינאית, מהרבה בחינות, זו ספרות לא רניצית שנועדה ליצר רווח והיא חסרת מסר באופן טוטלי (אמת המון דמיון לרומח הדרקון בקטע הזה, אבל רומח הדרקון נכתב ביותר רצינות). הרבה לא יסכימו איתי על רשימת הטענות הראוכה שיש לי על הקישקושים של ג'י קיי רולינג (אני לא מבין איך זה קיבל מקום שלישי בפרס גפן) אבל בכל מיקרה אני חייב למחות אל עצם ההצעה, לפי דעתי האגודה עושה כראוי כשאינה קושרת את עצמ לתועבה הזו. אבל כמו שאני אומר תמיד, זה רק אני.

• #167809 הגב
      גל
      משתתף

במקום המתאים

• #167810 הגב
      NY
      משתתף

עורך מדור הקישורים של האתר.
      דרישות: התמצאות באתרי מד"ב/פנטסיה ברשת, כתיבה וקריאה בעברית ובאנגלית ברמה *גבוהה*, ידע ב-HTML.
      תפקיד: עדכון דף הקישורים פעם בחודש, קרי – בדיקת הקישורים, הוספת קישורים חדשים (ע"פ הצעות משתמשים וכן ידע אישי), השמטת לינקים לא פעילים וכו'. העדכון יבוצע ישירות ע"ג דף ה-HTML של המדור.
      שכר: סיפוק רב ועצום, הופעת שם העורך בדף הקישורים, תהילת עולם

• #167811 הגב
      גל
      משתתף

אך alas, אין לי מושג ב-HTML.
      עם זאת, אם מישהו יעביר לי קורס מזורז בנידון…

• #167812 הגב
      יעל
      משתתף

רק קחו בחשבון, שהדף עלול להתמלא בקישורים לדפים של רוג'ר זילאזני ואמבר.

מה קרה, דרך אגב, לעורך הקודם?

• #167813 הגב
      יעל
      משתתף
    • #167814 הגב
      גל
      משתתף

בוודאי נתקל בזועם המאושר ופתיל חייו נקטם בחטף.

• #167815 הגב
      יעל
      משתתף

שאולי מישהו יפלוט מידע שההורים שלו לא פולטים. ידיד שלי מנסה להשיג את הבן אדם כבר יותר משבוע, ואין אפילו רמז לגבי מקום הימצאו.

• #167817 הגב
      אלי
      משתתף

היא שכאשר יתפרסם באתר המאמר ה-200 או שימלאו לו שלוש שנים או משהו מעין זה תפרסם מאמר סיכום עונתי כפי שהם עושים באייל הקורא ובעין הדג.

• #167818 הגב
      ???
      משתתף
    • #167819 הגב
      ???
      משתתף

ככה רושמים הורשיו לא?…בכל מקרה ממה שאני זוכר NY היה העורך של הלינקים עד לבואו של NY המאושר..

• #167821 הגב
      Preacher
      משתתף

מה בדיוק אתה יודע על ספרי הפנטסיה לפני טולקין?

• #167822 הגב
      Kipod
      משתתף

לכל מה שנכתב לפני טולקין.

ובעצם, אין הבדל ניכר בין כתביו של טולקין, למה שקראתי שנכתב לפניו (וקראתי די מעט, מחוסר סבלנות לשפה).

אז מה בעצם הוא ניסה לומר?

• #167824 הגב
      Ange noir
      משתתף

אחד, אתה מתיחס אלי או לטולקין
      שתים, זה ניראה לי דיון לפורום אורט ולא לפה כי ההנהלה תתחיל לצעוק

והערה: ספרות הפנטזיה לפני טלקין היא ספרות די תמימה ובעלת קשר ישיר לתרבות, עליזה בארץ הפלאות או הקוסם מארץ עוץ הם דוגמאות טובות, אף אחד לא מת, יש מקומות מסוכנים אבל הם די תמימים ואם מישהו מת זה די בצד ובכולם מצטערים… מה שהיום אנחנו מחשיבים כסיפורי ילדים

• #167825 הגב
      Boojie
      משתתף

לא רק שעין הדג הוא אתר ידידותי בצורה יוצאת דופן למד"ב ולפנטזיה, מפרסם כמות מרשימה מאד (ביחס לסך כל הביקורות) של ביקורות על סרטי מד"ב ופנטזיה, וראוי בהחלט ללינק כאן בשל תוכנו הרלוונטי מאד לחובבי מד"ב ופנטזיה, אני אישית הייתי חושבת שלאדם שעיצב לאגודה את דף הבית (ועשה עבודה מדהימה ויפהפיה) מגיע שיפרסמו לו לינק בדף הלינקים של האתר, בלי לפשפש כל כך עמוק בציציות האתר, ומתוך נכונות לגמישות מסוימת בהגדרה של "אתר רלוונטי", ולו רק בתור אקט של נימוס גרידא.

• #167826 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #167828 הגב
      זיו 1
      משתתף

נכון כשהמכשפה נמעכה נמנצ'קינס עשו לה מסע הלוויה ובכו ללא סוף על אובדנה
      של המכשפה הרעה (הלא מובנת) מהמזרח
      I knew her well dopy

• #167832 הגב
      Ange noir
      משתתף
    • #167833 הגב
      ???
      משתתף

בפעם האחרונה שבדקתי, לאיש שעיצב את האתר יש לינק מתחתית הדף הראשי – בין כתובות הדואר של המתכנת ושל הוובמאסטר.

• #167834 הגב
      Boojie
      משתתף

אין דין לינק קרדיט כלינק בדף הלינקים, מבחינת יחס חברי האגודה אליו. שלא לדבר על זה שכפי שציינתי, לעניות דעתי האתר בהחלט רלוונטי לחובבי מד"ב.

• #167835 הגב
    • #167836 הגב
      Boojie
      משתתף

כמו שאני תמיד בודקת כדי לוודא איות של שמות. משום מה זה הופיע בC.
      מסקנה? לא לסמוך על טקסטים שמופיעים באינטרנט, אפילו אם הם אמורים להיות של שייקספיר.

• #167838 הגב
      Kipod
      משתתף

אתה טועה. לפני טולקין היתה ספרות פנטסיה מפותחת בהרבה מאשר ספרי ילדים.
      נמשיך באורט, אם תרצה.

• #167840 הגב
      יעל
      משתתף
    • #167841 הגב
      NY
      משתתף

מתן קישור ישיר לכתבות רלוונטיות בעין הדג בגוף חלק מהכתבות שלנו (אלה העוסקות בסרטים, מן הסתם). כך, נראה לי, כולם צריכים להיות מרוצים – הדג מקבל קישורים טריים, חובבי המד"ב/פנטסיה מגיעים בדיוק למקומות המעניינים אותם and they happily lived for ever after.

• #167844 הגב
      Ange noir
      משתתף

לחזור לפורום אורט, אולי פעם כשאתגבר על הטראומה ויהיה לי רקצת יותר זמן (אולי מחר מחר בערב עם עדין יהיה הפתיל)

• #167847 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #167849 הגב
      יעל
      משתתף

והוא לא של NY, אלא של מישהו שאני מכירה.

• #167855 הגב

תראי, אולי בימי שייקספיר היה מקובל לכתוב הורשיו עם C. ב-מ-ק-ר-ה אני יודעת שאת השם הורשיו (שעדיין קיים כשם אנגלי לכל דבר!), כותבים עם T.

• #167856 הגב
      Boojie
      משתתף

ובמקורות האמינים עלי (Bartleby, למשל) בהחלט כתוב בT. אני רק יכולה לשער שהמקור הראשון שנפלתי עליו במקרה היה מקור שונה מסיבה כלשהי – אולי הוא היה באתר בשפה אחרת (המחזה עצמו היה באנגלית, אבל האתר היה בשפה אחרת)? אולי. מי יודע. מוזר מאד.

• #167971 הגב
      אבישי
      משתתף

שמי שמחפש ממש-ממש טוב (כמוני) יכול לראות שבצד ימין למטה, היכן שכתובים הקרדיטים הבסיסיים, תחת "עיצוב גרפי:" מופיע שמו של הדג, עם קישור לעין הדג עצמו (לא לאימייל של רד). ככה אני גיליתי אותו.

• #188141 הגב
      ???
      משתתף

יעל כתב:

> והוא לא של NY, אלא של מישהו שאני מכירה.

כן כן את מפגר חחח בדיחה . חחחחח

הלא חח

מציג 34 תגובות משורשרות
מענה ל־תוסיפו לינק לעין הדג

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: