ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › תוסיפו לינק לעין הדג
- This topic has 34 תגובות, 12 משתתפים, and was last updated לפני 14 שנים, 11 חודשים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
ובכלל..רשימת הלינקים מאוד מצומצמת…
למה כל כך מעט? -
NYמשתתף
באמת. רק מה – הוא לא אתר מד"ב או פנטסיה. באסה.
רשימת הקישורים באתר זה *לא* כוללת: חברים שלנו, אתרים נחמדים שראינו, דברים ממש מגניבים שמצאנו, סרטים, עיתונים ופיצוחים.
הרשימה כוללת, לעומת זאת, יותר ממאה (*100*) אתרים הקשורים למד"ב/פנטסיה או כאלה שהתגלו כשימושיים לחובבים (כגון אתרי החלפות ספרים). פרט לכך, כמעט כל מאמר כאן כולל כמה קישורים מעניינים (במאמר האחרון, למשל, יש, בין השאר, שני קישורים למאמרים רלוונטיים בעין הדג – כן כן!). היות ופורסמו עד כה מאה שישים ושבעה (*167*) מאמרים כאלה, הרי שההנחה הצנועה של שלושה (*3*) קישורים במאמר (בדרך כלל יש יותר) תביא אותנו לעוד חמש-מאות ואחד (*501*) קישורים, אליהם נוסיף את מדור הקישורים ונסכם – יותר משש-מאות (*600*) קישורים.על כן, בסופו של יום, עולה תהיה מסוימת בינינו לבין עצמנו, לאמור: באיזה אתר בדיוק הסתכלת?
-
גלמשתתף
ראשית, עיןהדג, בהיותו אתר ביקורות סרטים עם אוריינטציה לסרטי מד"ב, *כן* רלוונטי, לדעתי הצנועה.
אבל, וזה חמור אף יותר, שמתי לב לקישור חסר *חיוני ביותר* – קישור לאתר של סטארבייס 972.
החמור ביותר הוא כמובן שאין ברשימות קישור לאתר הישראלי של הארי פוטר, אמממ סליחה, לאתרים הישראליים של הארי פוטר.
יתוקן המחדל לאלתר ובדיעבד, תודה! -
Ange noirמשתתף
בנושא הארי פוטר, זה ראקציה, הארי פוטר זורק את ספרות הפנטזיה לתקופה התרום טולקינאית, מהרבה בחינות, זו ספרות לא רניצית שנועדה ליצר רווח והיא חסרת מסר באופן טוטלי (אמת המון דמיון לרומח הדרקון בקטע הזה, אבל רומח הדרקון נכתב ביותר רצינות). הרבה לא יסכימו איתי על רשימת הטענות הראוכה שיש לי על הקישקושים של ג'י קיי רולינג (אני לא מבין איך זה קיבל מקום שלישי בפרס גפן) אבל בכל מיקרה אני חייב למחות אל עצם ההצעה, לפי דעתי האגודה עושה כראוי כשאינה קושרת את עצמ לתועבה הזו. אבל כמו שאני אומר תמיד, זה רק אני.
-
גלמשתתף
במקום המתאים
-
NYמשתתף
עורך מדור הקישורים של האתר.
דרישות: התמצאות באתרי מד"ב/פנטסיה ברשת, כתיבה וקריאה בעברית ובאנגלית ברמה *גבוהה*, ידע ב-HTML.
תפקיד: עדכון דף הקישורים פעם בחודש, קרי – בדיקת הקישורים, הוספת קישורים חדשים (ע"פ הצעות משתמשים וכן ידע אישי), השמטת לינקים לא פעילים וכו'. העדכון יבוצע ישירות ע"ג דף ה-HTML של המדור.
שכר: סיפוק רב ועצום, הופעת שם העורך בדף הקישורים, תהילת עולם -
גלמשתתף
אך alas, אין לי מושג ב-HTML.
עם זאת, אם מישהו יעביר לי קורס מזורז בנידון… -
יעלמשתתף
רק קחו בחשבון, שהדף עלול להתמלא בקישורים לדפים של רוג'ר זילאזני ואמבר.
מה קרה, דרך אגב, לעורך הקודם?
-
יעלמשתתף
-
גלמשתתף
בוודאי נתקל בזועם המאושר ופתיל חייו נקטם בחטף.
-
יעלמשתתף
שאולי מישהו יפלוט מידע שההורים שלו לא פולטים. ידיד שלי מנסה להשיג את הבן אדם כבר יותר משבוע, ואין אפילו רמז לגבי מקום הימצאו.
-
אלימשתתף
היא שכאשר יתפרסם באתר המאמר ה-200 או שימלאו לו שלוש שנים או משהו מעין זה תפרסם מאמר סיכום עונתי כפי שהם עושים באייל הקורא ובעין הדג.
-
???משתתף
-
???משתתף
ככה רושמים הורשיו לא?…בכל מקרה ממה שאני זוכר NY היה העורך של הלינקים עד לבואו של NY המאושר..
-
Preacherמשתתף
מה בדיוק אתה יודע על ספרי הפנטסיה לפני טולקין?
-
Kipodמשתתף
לכל מה שנכתב לפני טולקין.
ובעצם, אין הבדל ניכר בין כתביו של טולקין, למה שקראתי שנכתב לפניו (וקראתי די מעט, מחוסר סבלנות לשפה).
אז מה בעצם הוא ניסה לומר?
-
Ange noirמשתתף
אחד, אתה מתיחס אלי או לטולקין
שתים, זה ניראה לי דיון לפורום אורט ולא לפה כי ההנהלה תתחיל לצעוקוהערה: ספרות הפנטזיה לפני טלקין היא ספרות די תמימה ובעלת קשר ישיר לתרבות, עליזה בארץ הפלאות או הקוסם מארץ עוץ הם דוגמאות טובות, אף אחד לא מת, יש מקומות מסוכנים אבל הם די תמימים ואם מישהו מת זה די בצד ובכולם מצטערים… מה שהיום אנחנו מחשיבים כסיפורי ילדים
-
Boojieמשתתף
לא רק שעין הדג הוא אתר ידידותי בצורה יוצאת דופן למד"ב ולפנטזיה, מפרסם כמות מרשימה מאד (ביחס לסך כל הביקורות) של ביקורות על סרטי מד"ב ופנטזיה, וראוי בהחלט ללינק כאן בשל תוכנו הרלוונטי מאד לחובבי מד"ב ופנטזיה, אני אישית הייתי חושבת שלאדם שעיצב לאגודה את דף הבית (ועשה עבודה מדהימה ויפהפיה) מגיע שיפרסמו לו לינק בדף הלינקים של האתר, בלי לפשפש כל כך עמוק בציציות האתר, ומתוך נכונות לגמישות מסוימת בהגדרה של "אתר רלוונטי", ולו רק בתור אקט של נימוס גרידא.
-
Boojieמשתתף
-
זיו 1משתתף
נכון כשהמכשפה נמעכה נמנצ'קינס עשו לה מסע הלוויה ובכו ללא סוף על אובדנה
של המכשפה הרעה (הלא מובנת) מהמזרח
I knew her well dopy -
Ange noirמשתתף
-
???משתתף
בפעם האחרונה שבדקתי, לאיש שעיצב את האתר יש לינק מתחתית הדף הראשי – בין כתובות הדואר של המתכנת ושל הוובמאסטר.
-
Boojieמשתתף
אין דין לינק קרדיט כלינק בדף הלינקים, מבחינת יחס חברי האגודה אליו. שלא לדבר על זה שכפי שציינתי, לעניות דעתי האתר בהחלט רלוונטי לחובבי מד"ב.
-
אסטרו-נעמימשתתף
-
Boojieמשתתף
כמו שאני תמיד בודקת כדי לוודא איות של שמות. משום מה זה הופיע בC.
מסקנה? לא לסמוך על טקסטים שמופיעים באינטרנט, אפילו אם הם אמורים להיות של שייקספיר. -
Kipodמשתתף
אתה טועה. לפני טולקין היתה ספרות פנטסיה מפותחת בהרבה מאשר ספרי ילדים.
נמשיך באורט, אם תרצה. -
יעלמשתתף
-
NYמשתתף
מתן קישור ישיר לכתבות רלוונטיות בעין הדג בגוף חלק מהכתבות שלנו (אלה העוסקות בסרטים, מן הסתם). כך, נראה לי, כולם צריכים להיות מרוצים – הדג מקבל קישורים טריים, חובבי המד"ב/פנטסיה מגיעים בדיוק למקומות המעניינים אותם and they happily lived for ever after.
-
Ange noirמשתתף
לחזור לפורום אורט, אולי פעם כשאתגבר על הטראומה ויהיה לי רקצת יותר זמן (אולי מחר מחר בערב עם עדין יהיה הפתיל)
-
Boojieמשתתף
-
יעלמשתתף
והוא לא של NY, אלא של מישהו שאני מכירה.
-
אסטרו-נעמימשתתף
תראי, אולי בימי שייקספיר היה מקובל לכתוב הורשיו עם C. ב-מ-ק-ר-ה אני יודעת שאת השם הורשיו (שעדיין קיים כשם אנגלי לכל דבר!), כותבים עם T.
-
Boojieמשתתף
ובמקורות האמינים עלי (Bartleby, למשל) בהחלט כתוב בT. אני רק יכולה לשער שהמקור הראשון שנפלתי עליו במקרה היה מקור שונה מסיבה כלשהי – אולי הוא היה באתר בשפה אחרת (המחזה עצמו היה באנגלית, אבל האתר היה בשפה אחרת)? אולי. מי יודע. מוזר מאד.
-
אבישימשתתף
שמי שמחפש ממש-ממש טוב (כמוני) יכול לראות שבצד ימין למטה, היכן שכתובים הקרדיטים הבסיסיים, תחת "עיצוב גרפי:" מופיע שמו של הדג, עם קישור לעין הדג עצמו (לא לאימייל של רד). ככה אני גיליתי אותו.
-
???משתתף
יעל כתב:
> והוא לא של NY, אלא של מישהו שאני מכירה.כן כן את מפגר חחח בדיחה . חחחחח
הלא חח
-
-
מאתתגובות