ציורי פנטסיה ומדע בדיוני

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה ציורי פנטסיה ומדע בדיוני

מציג 19 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160714 הגב
      יפעת
      משתתף

יש לי שאלה, למה האגודה מתמקדת רק בכתיבה של פנטסיה ומדע בדיוני ולא בתחומים שונים אחרים של פנטסיה/ מדע בדיוני כמו למשל ציורים … התחום של אומנות פנטסיה ומדע בידיוני באמת מתפתח עכשיו דרך האינטרנט…

• #164760 הגב
      Boojie
      משתתף

אבל המציאות היא שהאגודה מתמקדת בדיוק במה שמתמקדים האנשים הפעילים בה. מכיוון שהאגודה היא גוף התנדבותי, זה לא שאנחנו תופסים איזה ביצועיסט ואומרים לו "תראה, אנחנו רוצים פעילויות בתחום הזה, הזה והזה, בבקשה תבצע", אלא שאנשים באגודה מעלים רעיונות של מה שנראה להם מעניין לעשות, ועושים כמיטב יכולתם לממש אותם.
      מסקנה? אם תחום האמנות הגרפית של המד"ב/פנטזיה מעניינת אותך, הדרך הטובה ביותר להביא לקיום פעילויות בתחום, היא לפעול מבפנים. הווה אומר, להצטרף לאגודה (אם אינך חברה עדיין), להעלות רעיונות – ישימים – לפעילויות בתחום המעניין אותך, להציע אותם לוועד האגודה (כולל דרכי ביצוע אפשריות ונכונות לפעול להגשמתם) ואז לעבוד קשה כדי לממש אותם. ככה דברים זזים באגודה – על ידי אנשים שרוצים להזיז אותם ושפועלים כדי להזיז אותם.

• #164764 הגב
      ???
      משתתף

אנחנו לא רק מכינים ארוחה, אנחנו גם שוטפים את הכלים בסוף!

• #164765 הגב
      עמנואל
      משתתף

שכחת שאנחנו גם צריכים להוריד את הזבל.

• #164768 הגב
      ??? ???
      משתתף

זהו נושא שאני בעצמי מתעניין בו ומקווה לתרום מאמר אחד או שניים בנושא בעתיד. בכל אופן הטעם שלי באמנות הוא האזוטרי ביותר האפשרי . למה שלא תנסי לכתוב משהו על צייר או נושא חביב עלייך לאתר האגודה?

• #164769 הגב
      ארז
      משתתף

בכנס הקרוב, בנושא פנטסיה, כנראה שתתקיים תערוכת ציורים, תמונות, פוסטרים וכאלה.
      אם את רוצה לעזור, עזרתך תתקבל בברכה.

• #164771 הגב
      נעמי
      משתתף

מדהימה של אמנות מד"ב ופנטסיה, בארגונו של אבי כץ, הצייר המהולל, שגם עיצב את בולי המד"ב שיצאו ב- 1.1.01 …

• #164772 הגב
      נעמי
      משתתף

כל מי שמעוניין לתרום ציורי מד"ב פנטסיה לפירסום במימד העשירי (שחור-לבן בלבד) מוזמן ואף מתבקש!

• #164773 הגב
      Boojie
      משתתף

שמע, הייתי מגיבה לך תגובה בעלת משמעות, אבל מבחינתי, כשאתה מתחיל לדבר על בישולים, אני כבר יכולה לחשוב רק על דבר אחד…
      אז תנסה להביא דימוי אחר… ;-)

• #164774 הגב
      סורום
      משתתף

על הצייר Michael Whelan
      צייר שציר קאוורים לספרי מד"ב ופנטזיה, ויש לו נוכחות לא רעה באינטרנט.
      הנה אתר, והנה עוד אחד…

• #164782 הגב
      יפעת
      משתתף

אני מכירה אותו ואוהבת אותו מאוד, וגם הייתי באתר שלו כמה פעמים… אני התכוונתי בעיקר לאתרים באינטרנט שנותנים לציירי פנטסיה חובבנים אפשרות להראות את הציורים שלהם, כמו כן ישנם הרבה ציירי פנטסיה שיש להם אתרים באינטרנט, שדרכם הם מקבלים עבודות בתחום ציורי הפנטסיה… השאלה שלי הייתה למה האגודה מתמקדת רק בספרות מדע בדיוני ולא גם באומנות, אני מניחה שיש הרבה אנשים באגודה כמוני שמציירים פנטסיה ולא יודעים שיש להם אפשרויות להראות את הציורים שלהם ואפילו מדי פעם לפעם להרוויח כסף מהם. אפילו אנשים שסתם אוהבים ציורי פנטסיה, ישנם ערמות של ציירי פנטסיה/מדע בדיוני מדהימים שהם לא אלה שתמיד רואים את הציורים שלהם (כמו לארי אלמור למשל)… אפילו לינקים לאתרים והמלצות עליהם יעזרו, אני אפילו מוכנה לעשות את זה….

• #164783 הגב
      יפעת
      משתתף

אני יעזור בשמחה ברגע שאני יצטרף לאגודה ( רק גיליתי את האגודה לפני שבוע אז עדיין לא הספקתי להירשם)

• #164790 הגב
      ??? ???
      משתתף

כל חומר שיש לך על אמני מד"ב ופנטסיה בישראל מקצועניים או חובבניים , יתקבל בברכה. כל אתר ישראלי שידוע לך שיש בו חומר רלונטי ( אם כי לפעמים קשה להחליט מהי אמנות "פנטסטית " ומה לא) שילחי אותם אלינו ( דהיינו לרשימת הלינקים באתר האגודה) .זהו תחום שאנחנו בהחלט צריכים להתמקד בו יותר ביחד עם רבים אחרים…
      ייתכן שבסופו של דבר נכין רשימה של אמני מד"ב ופנטסיה כמוך , ומידי כנס נקיים תערוכה של יצירותיהם , בנוסף לתערוכות וירטואליות באתר האגודה.

• #164793 הגב
      cheshercat
      משתתף

להצטרף לאגודה זה דבר פשוט וקל. את טופס ההרשמה נתן להוריד באתר, תחת "הצטרפות" ולשלוח אותו ל: אגודה ישראלית למדע בדיוני ופנטסיה, ת.ד. 21656, תל-אביב 61216.
      אם יש לך שאלות את מוזמנת לפנות אלי: cheshire_p@hotmail.com, כנ"ל בנוגע לתערוכה בכנס הפנטסיה.

עירית

• #164794 הגב
      cheshercat
      משתתף

הצארפות = הצטרפות.
      ונקווה שה- e-mail יצא כמו שצריך עכשיו:
      cheshire_p@hotmail.com

• #164795 הגב
      cheshercat
      משתתף

למייל פשוט תקליקי על הניק בראש ההודעה או על שמי ב"אודות האגודה"
      עירית

• #164817 הגב
      סורום
      משתתף

אתר חובבנים עשיר בתוכן ובאיכות.

• #164818 הגב
      סורום
      משתתף

מהאתר, אמן סיבירי מרשים למדי.

• #164819 הגב
      יפעת
      משתתף

את elfwood אני מכירה (חפש אותי אני בגלריה 367) ויש שם מספר נכבד של ציירים ישראלים… אבל יש עוד הרבה אתרים כמו elfwood חלקם מראים אומנים (גם חובבנים) אך ברמה גבוהה הרבה יותר ( זה לוקח הרבה זמן למצוא צייר ששווה להסתכל על הציורים שלו בelfwood) כמו http://www.ardeon.org, http://www.epilogue.net, http://www.illuminatorsguild.com ועוד רבים אחרים…

• #164820 הגב
      יפעת
      משתתף

אותו עדיין לא ראיתי… האמת היא שיש כל כך הרבה אומנים שאני אוהבת שם, שהרשימה לא נגמרת…

מציג 19 תגובות משורשרות
מענה ל־ציורי פנטסיה ומדע בדיוני

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: