ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › פרס גפן: רשימת המועמדים הסופית
- This topic has 43 תגובות, 8 משתתפים, and was last updated לפני 20 שנים, חודש 1 by Kipod.
-
מאתתגובות
-
-
NYמשתתף
רשימת המועמדים הסופית לפרס גפן 2004 פורסמה הבוקר באתר האגודה. לפרטים נוספים: כאן.
-
גלמשתתף
הנה הצעה שהעלה פריצ'ר לבעיה של כותבים שיש להם כמה סיפורים מועמדים, ולכן עלולים להפסיד בגלל התפרסות הקולות על פני כמה סיפורים. לדעתי היא דווקא הצעה טובה.
-
יעלמשתתף
מצד אחד אתה מרוויח את אלה שהתלבטו בין שני סיפורים שלך, אבל מן הצד השני אתה מפסיד את אלה שלא התלבטו ורצו להצביע רק לסיפור שלא בחרת, ועכשיו לא יצביעו לך בכלל.
אני למשל הצבעתי לחרוט בסלע של גיא חסון, אבל אילו חרוט בסלע לא היה מועמד אני לא בטוחה שהייתי מצביעה לגיא חסון בכלל. ואולי יש מישהו שחש כך לגבי הדוד יוסי של גיא חסון.צריך שאנשים יכלו להצביע למספיק סיפורים כדי שיוכלו "להרשות לעצמם" להצביע לשני סיפורים של אותו סופר.
-
Boojieמשתתף
נראית לי פשוטה יותר ובעייתית פחות. את הנימוקים שלי נגד כבר נתתי שם.
-
???משתתף
לא צריך להמציא את הגלגל מחדש כל פעם. צריך רק לקרוא את תקנון הפרס.
-
NYמשתתף
באתר. הקישורים אליהם נמצאים בדף המועמדים הסופיים.
תהנו! -
???משתתף
היו שם כמה אמירות שאולי לא מצאו חן בעיני עורך האתר? וכל כך השתדלתי להיות בסדר,הפעם. טוב,אני פשוט אצטרך להשפיע ברגליים ולהצביע כי את הפה כבר סתמו לי.
-
???משתתף
ממני, ומעוד אחרים שלא מגיעים יותר לאתר האגודה בדיוק בגלל העניינים האלו. וחבל.
-
Kipodמשתתף
וגם לשגיב, בעצם.
א. האם אתה חבר באגודה הישראלית למד"ב ולפנטסיה?
ב. האם היית אי פעם חבר, ועזבת?
ג. אם אינך חבר, מדוע עזבת? או מדוע לא הצטרפת?
ד. "העניינים הללו" עליהם אתה כותב, האם אתה מתייחס למחיקת הודעות מהאתר?
ד.1. האם פנית למנהל האתר בערוצים פרטיים, לברר מדוע נמחקו הודעות?
ד.2. האם פנית לחברי הוועד, לברר בנושא?
ד.3. האם פנית לוועדת הביקורת של האגודה?
(כל כתובות הדואר מצויות בדף יצירת הקשר.)ה. חשוב מכל – אם אינך חבר אגודה (ושוב, השאלה מופנית גם לשגיב), מה בעצם אכפת לך מעניינים פנימיים של האגודה, כמו הבחירות הוועד?
אשמח לקבל התייחסות.
-
Kipodמשתתף
נגעו לפרס גפן.
ובכן, מאחר וגם פרס גפן הוא *ענין פנימי* של האגודה, אני עדיין חייב לתהות – האם מי מכם חבר אגודה? -
???משתתף
> א. האם אתה חבר באגודה הישראלית למד"ב ולפנטסיה? <
כן.
> ב. האם היית אי פעם חבר, ועזבת? <
כן (הייתי, עזבתי, חזרתי כי חשבתי שאולי דברים השתנו).
> ג. אם אינך חבר, מדוע עזבת? או מדוע לא הצטרפת? <
עזבתי כשחשבתי שאורח ההתנהלות עליו אני מדבר בהמשך הופך לנורמה, במקום לחריג.
> ד. "העניינים הללו" עליהם אתה כותב, האם אתה מתייחס למחיקת הודעות מהאתר? <
לא מדובר בעצם מחיקת ההודעות, אלא בדרך בה הדבר נעשה. ללא השארת הסבר, ללא מידתיות (נמחקות הודעות רבות שבאמת אינני מצליח להבין מדוע הן נמחקות). נושא תפקיד (כל תפקיד, לא רק אחראי האתר) נושא איתו אחריות לתת שירות, לפעול בשליחות הקהל. להיות אדיב. מחיקת הודעה היא כלי "תוקפני", והשימוש בה צריך להיות זהיר, וכן, גם אדיב.
אדגיש – אני בטוח שאחראי האתר עושה עבודה נפלאה בתחומים רבים. יש לי בעיה עם הדרך בה הוא נוהג בקהל בנושא הזה, החשוב לאיך שאנחנו נתפסים על ידי המבקר הטרי באתר.
> ד.1. האם פנית למנהל האתר בערוצים פרטיים, לברר מדוע נמחקו הודעות? ד.2. האם פנית לחברי הוועד, לברר בנושא? ד.3. האם פנית לוועדת הביקורת של האגודה? <
שאלות אלו מייצגות את כשל בחשיבה, לדעתי. האם נראה לך הגיוני שמשתמש טרי באתר יצטרך לעשות את כל הצעדים האלו, ובהיעדרם המחיקה כשרה? לדעתי:
א) הודעות שאין סיבה ברורה למחוק אותן, לא צריכות להימחק.
ב) אם פרסם אדם הודעה, והיא נמחקה, ואז הוא מפרסם הודעה נוספת בה הוא תוהה על הסיבות למחיקת ההודעה הקודמת, יכול המוחק לפרסם תגובה מנומסת כלשהי (ואפילו תהיה מחיקת שתי ההודעות, והשארת הודעה לקונית ומנומסת כי ההודעות נמחקו והאחראי מזמין את הכותב לדון איתו בנושא במייל פרטי), במקום פשוט למחוק את שתי ההודעות ללא תגובה כלשהי, כאילו אין חשיבות לאיך שהדבר נראה בעיני מי שהשקיע את הזמן בשביל לקחת חלק באתר הזה (וכן, כתיבת הודעת תגובה היא לקיחת חלק באתר, מבחינתי, הגם אם חלק קטן).האם תוכל לתת סיבה טובה לכך *שכל* *ההודעות* (15 במספר, נדמה לי) בעץ על פרס הגפן נמחקו בלי להשאיר שם אפילו הודעת הסבר קטנה עבור מי שכתבו אותן? האם זאת תודעת שירות? האם זה תורם לכך שהאגודה תיתפס כגוף פתוח ומסביר פנים בעיני מי שכתבו הודעות אלו?
> (כל כתובות הדואר מצויות בדף יצירת הקשר.) <
בן אדם שהגיע לאתר הזה, ומחקו את הודעתו בלי להשאיר סימן, ואז מחקו הודעה שניה בה ביקש הבהרה, גם הפעם בלי סימן, לא תמיד יתחיל לחקור את המבנה האירגוני של האגודה כדי לדעת עם מי הוא צריך לדבר (אחרי שהוא ביקש הבהרה, והתעלמו מזה, כאמור). לעיתים הוא יגיד לעצמו "אם ככה מתייחסים אלי כאן, לא צריך" וילך.
וראיתי את זה קורה. ואני רוצה למנוע את זה, כי אכפת לי מהאתר הזה.
> ה. חשוב מכל – אם אינך חבר אגודה (ושוב, השאלה מופנית גם לשגיב), מה בעצם אכפת לך מעניינים פנימיים של האגודה, כמו הבחירות הוועד? <
אני חבר אגודה, *אבל*, אני חושב שכל חובב מד"ב ופנטזיה שמגיע לאתר הזה זכאי להביע את דעתו, אלא אם כן האגודה רוצה להיקרא "האגודה למד"ב ופנטזיה לחברי האגודה בלבד".
> אשמח לקבל התייחסות. <
קיבלת. אבקש רק בקשה קטנה – בואו לא נריב על זה. זאת דעתי, ודעתם של אחרים שחוששים לכתוב כאן מפחד שחילופי הדברים יהפכו ללא נעימים. לדעתי, הדברים חשובים ויש להגיד אותם. מכאן, תעשה עמם כרצונך. אני מברך על כך שמישהו התעניין מספיק כדי לשאול.
שלך,
אסף. -
NYמשתתף
בהודעותיך, בשדה המיועד לכך, היית מקבל הודעה המסבירה לך מדוע הודעותיך הוסרו. כמו כן, כתובת הדוא"ל של מנהל האתר (אנוכי, אם לא הובהר העניין) מצויה בכמה מקומות ברחבי האתר. וגם של חברי הועד. שלא לדבר על ה-FAQ שלנו, שקישור אליו מצוי בעמוד הראשי, ואשר עוסק בין השאר בשאלות כאלה בדיוק. לו אני הייתי מגיע לאתר ורואה שהודעותי נמחקות ללא הסבר במקום בו הושארו, ודאי הייתי מחפש אל מי לפנות בדוא"ל או הסבר כלשהו לגבי התנהלות האתר. אם אינך נוהג כך, איני מתכוון לשאת באחריות, וודאי שאיני מתכוון למלא את האתר בהודעות פומביות נוסח "כאן נמחקה הודעה עקב…".
אגב: כאשר אתה מציין את כתובת הדוא"ל בשדה המיועד לכך, היא נהנית מהגנה מפני בוטים וסורקי-כתובות ושאר מרעין בישין (ותודה למתכנת האתר הדגול, מר טל כהן).
באשר להודעות שנמחקו: ההודעה שנמחקה נתנה קישורים לכמה מן הסיפורים המועמדים, וזאת בעת שלא כל הסיפורים היו קיימים ברשת, ולאחר שהבהרתי כי אנו עושים מאמצים לפרסמם. על מנת למנוע כל הטיה שהיא, היא הוסרה. כמה ימים לאחר מכן אכן פורסמו *כל* הסיפורים הנ"ל ברשת, ומיד נמצאו כמה מגיבים שששו להפוך את עמוד הפרס לשדה קרב. כיוון שאיני מעוניין לתת במה למנגחים לשם ניגוח, נמחקו כל פתילי התגובות (לאחר שמידע אותו ביקשו משתמשים אחרים פורסם בעמוד הפרס עצמו) ובוטלה אפשרות התגובה.ועל מנת להבהיר: אכן, כל חובב מד"ב ופנטסיה רשאי להביע את דעתו, חבר אגודה או לא, *כל עוד הוא ממלא אחר כללי התגובה באתר*. כללים אלה מופיעים מול עיניך בכל פעם בה אתה מנסה להגיב למאמר כאן. קרא אותם.
-
???משתתף
אבל אני כתבתי רק שאני חושב שהחלל וההר הוא הסיפור שצריך לקחת השנה את פרס הגפן.
איפה כאן ההתנגחות? מי התנגח? הבעתי דעה שהיא לגיטימית ואפילו לא השמצתי אף אחד.
מה היה דחוף למחוק את ההודעה הנ"ל? כי אסף אשרי הוא לא חבר אגודה? כי הוא לא נמנה על אלה שמצויים על סדר היום? כי הוא מתחרה?
לא ברורה לי הסיבה שנמחקה הודעתי ואני לא חושב שאני צריך לכתוב מייל מישהו כל פעם שאני כותב את הדעה שלי באתר האגודה.גם לא בא לי להיות ללעג וקלס בידי אנשים מסוימים ולכן אשאר אנונימי.זכותי. -
NYמשתתף
איני יודע מי אתה, אך התנגחות החלה גם החלה כתוצאה מאותה הודעה.
אף אחד לא כפר בזכותך לא להשאיר את כתובת הדוא"ל שלך בהודעה. אבל אז, אל תצפה לקבל תגובות אישיות – או בכלל – מדוע הודעתך נמחקה. פשוט. -
???משתתף
שמע, בתמצית, אני חושב שאם כשאתה מוחק הודעה גם תכתוב את הסיבה למחיקתה (במידה ולא נמצא דואל למשלוח הסיבה באופן אישי) תמנע רגשות שליליים, ועל אחת כמה וכמה במקרה בו מפרסם ההודעה טרח ופירסם הודעה שניה בבקשה להבהרות.
לדעתי, אתה טועה בכך שאתה מצפה מכל באי האתר (לרבות החדשים) להבין שהם צריכים לנקוט בכל שרשרת הצעדים שציינת בשביל לקבל את ההסברים הללו, ואכן בפועל שוב ושוב אנשים (מה לעשות) לא מבינים, ונפגעים. יש לך את הכוח למנוע זאת.
זכותך לא להסכים, מן הסתם.
שלך,
אסף. -
NYמשתתף
לא ציינתי שרשרת צעדים. ציינתי מספר *אפשרויות*. אתה יכול לקרוא את ה-FAQ. אתה יכול לקרוא את הטקסט המצורף לעמוד עריכת ההודעה. אתה יכול לקרוא מה כתוב ב"אודות האגודה". אתה יכול לקרוא מה כתוב ב"צוות האתר". אתה יכול – ולדעתי זה דבר אלמנטרי לבקש ממישהו שמבקר באתר המוקדש למד"ב ולפנטסיה – *לחשוב*.
וכאמור – אין לי כל כוונה למלא את האתר בהודעות "כאן נמחקה הודעה". אין לך מושג כמה הודעות אני נאלץ למחוק ומאילו סיבות. אם אנשים נפגעים כתוצאה ממחיקה, יש להם אפשרויות רבות לפעול בנושא, כמודגם למעלה. מי שמסרב לבצע פעולות אלמנטריות ומצפה שיעשו הכל בשבילו – יש לו בעיה. -
גרומיטמשתתף
וכמנהל פורום בעבר, שבשום מקום לא נוהגים להשאיר סימנים להודעות שנמחקו. רוב המנהלים מוחקים הודעות "סוררות" בלי לעשות שום דבר נוסף בגינן. המקפידים עשויים לשלוח הודעה למי שהודעתו נמחקה עם הסבר או התרעה בסגנון "אל תחזור שוב על חטאיך, בן נעוות המרדות" – וגם זה רק אם מפרסם ההודעה השאיר כתובת אליה ניתן לשלוח מסרים כאלה, ואם הוא ראוי לתגובה (כלומר, הוא משתתף תמים – לא "טרול" ש/בא רק כדי להעיר הערות פוגעות, ולא מפרסמים למיניהם וספאמרים).
-
אמברמשתתף
פניתי והתלוננתי על עניינים כאלה ואחרים? אתה יודע בדיוק מה קרה.
-
???משתתף
שלום.
לא אמרתי שצריך להשאיר סימן אחרי *כל* הודעה שנמחקה. אם צריך, הנה אחדד:
1. אתה מדבר על מחיקת הודעות "סוררות". הבעיה היא, שמוחקים כאן גם הודעות שאינן סוררות, ובמקרה שכזה ראוי לתת לאדם שנמחקה ההודעה שלו יחס אחר. כמובן, אולי תוכל להסביר לי (לדוגמא), מה היה סורר בכל ההודעות שמחקו בעץ על פרס גפן? (שים לב – *כל* ההודעות בעץ נמחקו. כולן, בלי יוצא מן הכלל ובלי להשאיר שום סימן).
2. NY מדבר על זה שהאדם שנמחקה הודעתו צריך לעשות מאמץ כלשהו מצידו. במקרה שלי, לדוגמא, עשיתי מאמץ שכזה (הגם אם לא מאמץ מן הסוג אותו פירט NY בהודעתו למעלה) – כתבתי הודעה נוספת בעץ, בה ביקשתי הסבר בנוגע למדוע נמחקה הודעתי. גם הודעה זאת – נמחקה ללא סימן. ולא תצליח לשכנע אותי שלוקח יותר מ-5 שניות לעשות copy&paste לתגובה עם טקסט מוכן של "לבירור מדוע הודעתך נמחקה תוכל לפנות באפיקים הבאים…".
3. אבל מעבר להכל – יש כאן תוצאה ברורה. יש אנשים (לא מעטים) שמדירים רגליהם מהאתר הזה בשל נושאים אלו בדיוק. במבחן התוצאה – המדיניות הזאת מרחיקה אנשים מהאתר. לדעתי, ולו רק בשל כך, שווה לבחון את הדברים שוב.
אם תרצה (רעיון, שאני גם מתנדב לכתוב את הקוד עבורו, במידת הצורך) – בכל פעולת מחיקה ישלח באורח אוטומטי דואל בנוסח הכללי עליו דיברנו כאן. במידה והכותב לא פירסם דואל, תתפרסם הודעה בנוסח זה במקום בו נמחקה ההודעה (שוב, באורח אוטומטי).
שלך,
אסף. -
Boojieמשתתף
על אנשים שמדירים רגליהם מהאתר הזה, מסיבות כאלה ואחרות. אני לא מכירה כאלה, כמדומתני, אבל אני שומעת עליהם הרבה.
לאור המספר המכובד ביותר של אנשים שגולשים באתר הזה, אני תוהה מיהם בדיוק אותם אנשים שמדירים את רגליהם מהאתר הזה, ומה מספרם, ובמיוחד, במה הם מתייחדים מהמוני בית ישראל שכן צובאים על האתר הזה.
שמא תאיר את עיניי ותגלה לי מעט – מיהם אותם אנשים, מה מספרם והיכן הם מסתתרים? -
אמברמשתתף
-
NYמשתתף
-
NYמשתתף
1. הנקודה הובהרה בהודעותי למעלה. מעבר לכך, ומעבר לעובדה שאכן טרחתי להבהיר מדוע הדבר נעשה, הריני להזכירך שעיון קל בהסברים המצויים באתר על אופן פעולתו יבהיר לך שלהנהלה שמורה הזכות למחוק הודעות כראות עיניה *וללא הסבר*. בדיוק, אגב, כמו הרבה אתרים אחרים, ביניהם Ynet. נראה אותך מתלונן ב-Ynet שלא פרסמו תגובה שלך…
2, 3. אני חוזר ואומר: *לא יהיו* באתר הודעות בנוסח "הודעתך נמחקה" וכו'. לא בגלל שאין לי כוח לכתוב אותן, או בגלל חסרונה של מערכת אוטומטית כלשהי, כי אם כיוון שאני רוצה שהן *לא יהיו* בו. אני לא רוצה להנציח את קיומן של הודעות שנמחקו בכל צורה שהיא. שוב: לא מדובר בעניין טכני, כי אם *עקרוני*, ולא תוכל לשכנע אותי אחרת.
4. במהלך 30 הימים האחרונים ביקרו באתר יותר מ-5000 משתמשים שונים, וזה, פחות או יותר, מצב הדברים כבר כמה שנים. מובן שאי אפשר לרצות את כולם, ולו הייתי נוהג כרצונך, ודאי היו נמצאים כאלה שיתלוננו על כך. אני אפילו לא מנסה לרצות את הקהל, אלא מקפיד לנהל את האתר כראות עיני, מתוך שאיפה לגרום לו להיות איכותי, נוח לשימוש, וידידותי במדה, וזאת על פי קריטריונים שאני ואני בלבד מוצא לנכון ליישם. ואכן, גישה זו הוכיחה את עצמה – האתר זכה במשאל האתרים של Ynet בתחומו, ומבקרים בו, כאמור, אלפי משתמשים. על כן, כמובן, אין לי כל כוונה לשנות ולו כקוצו של יוד באופן ניהול האתר. מי שבא – ברוך הבא. מי שבוחר להיעלב – חבל, אבל לא אדיר שינה מעיני בגללו. -
???משתתף
תמשיכי להעמיד פנים שאין בעיה. אני מניח שלא שמת לב גם לכך שאנשים מעדיפים להקים עוד ועוד ארגונים נפרדים ובלבד שלא לעבוד דרכנו (תופעה שרק הולכת וצוברת תאוצה). שהאחרון יכבה את האור (אבל יהיה מרוצה מאד מכך שהוא היה, ונשאר, הכי צודק).
-
???משתתף
על כל מה שכתבתי לא אחזור.
> לא מדובר בעניין טכני, כי אם *עקרוני*, ולא תוכל לשכנע אותי אחרת. <
הייתי מצפה ליותר פתיחות לביקורת והצעות.
> במהלך 30 הימים האחרונים ביקרו באתר יותר מ-5000 משתמשים שונים, וזה, פחות או יותר, מצב הדברים כבר כמה שנים. <
אם, למרות הפריחה לה זוכה התחום בשנים האחרונות והגידול העקבי בקהל שלנו, נשאר מספר המשתמשים באתר אותו המספר, אזי יש לנו בעיה.
אתה, כמובן, מוזמן להמשיך ולנהל את האתר כראות עיניך (ועיניך בלבד), כמו שהדגשת שוב ושוב שתמשיך לעשות.
אסף.
-
???משתתף
עוד ועוד ארגונים *ואתרים* נפרדים, כמובן.
-
???משתתף
האגודה גדלה בשנה וחצי האחרונות מסביבות ה-300-350 חברים שהיו בה בשנים קודמות ל-450-500 (עם תנודות לאורך השנה) – גידול של כמעט 50%, הרימה ארבעה כנסים, שיתפה פעולה עם כל הארגונים האחרים בתחום וכמה שלא היית מקשר בכלל עם מד"ב או פנטסיה (למשל עמותת "הליקון", בערב שהוקדש לשירת פנטסיה, ואגודת המתרגמים באירוע אחר פרי יוזמתם), והמשיכה עם כל הפרויקטים הרב שנתיים שלה: פרס גפן, הרצאות גפן, "המימד העשירי", אתר האגודה. אין שום סיבה שבעולם לפסימיות שלך או לעוקצנות.
דעתי האישית לגבי ריבוי הארגונים בתחום היא שזה פועל יוצא של ההתפתחות המתמדת בקהילת המד"ב בארץ בשנים האחרונות, וצמיחה טבעית של קהילות מתמחות שמחפשות דרכי ביטוי משלהן. כך היה עם הטולקינאים וכך גם עם אוהבי באפי ואנג'ל. האגודה, כגוף שמתיימר לעסוק בכל תחומי היצירה הספקולטיבית לא יכולה לספק את כל שאיפותיהן של קהילות מהסוג הזה (אם כי היא מנסה, בגבולות ההגיון והמשאבים המוגבלים שלנו), ולא צריכה למנוע מהן התפתחות עצמאית.
-
Boojieמשתתף
כן, שמתי לב שהאגודה הולכת וקטנה בשנים האחרונות. שמתי לב שמספר חבריה הולך ומדלדל. שמתי לב שהפעילויות שלה הולכות ונהיות נדירות יותר ויותר. שמתי לב שפחות ופחות אנשים מגיעים לכנסים. שמתי לב שאנחנו נשארים פה לבד בתוך הריק הנוראי, ורק קולות הרוח המנשבת מפרים את הדממה הנוראה.
אה, כן, וגם כדור הארץ שטוח ואם נפליג רחוק מדי, ניפול מהקצה. אז כדאי להיזהר. -
NYמשתתף
הניסוח בהודעתי למעלה היה שגוי – כיוונתי לומר שמספר המשתמשים נמדד באלפים כבר כמה שנים.
ובזאת, לאחר ההבהרות של עמיתי למעלה, הסתיימה התיאוריה היפה שלך בעניין קריסתה של האגודה. -
Boojieמשתתף
כבר בניתי על לקנות את הקדילק בכינוס נכסים.
-
NYמשתתף
-
Boojieמשתתף
-
יעלמשתתף
ממילא לא ימכרו אותה בכינוס הנכסים.
מישהו יודע מה הסטטוס של מכונת הזמן לעניין זה? ושל מפצל האישיות?
-
???משתתף
ושמתי לב שאת מתעלמת מהדברים שלי. את יכולה לירות בשליח. חבל שאת לא מתייחסת ברצינות גם לביקורת עצמה.
-
???משתתף
לא התכוונתי להיות ציני או עוקצני כלפי האגודה ופועלה, ואם כך נתפסו הדברים הרי שאני מתנצל. דברי כוונו לגישה שלדעתי באה לידי ביטוי בהודעה אליה הגבתי.
-
???משתתף
חבל. צר לי אם זה לא היה ברור – אני *לא* חושב שהאגודה קורסת. אני *כן* חושב שהאגודה יוצרת ניכור אצל לא מעט אנשים לאורך הזמן, והייתי שמח לראות את זה משתנה. הבנתי שאנחנו לא מסכימים לגבי איך ואם לעשות את זה. נשאיר את זה בכך, אני מניח.
-
Boojieמשתתף
כשמישהו מקשקש שטויות, אנשים לא מתייחסים ברצינות למה שהוא אומר – אפילו לא לחלקים הרציניים מתוך דבריו.
בפעם הבאה תשתדל לא לנפח את דבריך בכל כך הרבה דמגוגיה בומבסטית, ואז יש סיכוי שאנשים יחשבו ששווה להתייחס אליך ברצינות. -
???משתתף
כשאת פותחת בתקיפה ועקיצה, אל תצפי ליחס אחר ממי שמולך. אם אני יכול להבין את התוכן בדברים שלך, את יכולה להבין גם את שלי.
אוף. שביתת נשק. בסך הכל בגדול כולנו רוצים את אותו הדבר. אז, בברכת שיהיה אייקון מוצלח.
-
Kipodמשתתף
א. כפי שנאמר ונחזר ונאמר – בשום מקום לא תקבל הודעה פומבית על כך שהודעתך נמחקה. זה מביס את מטרת המחיקה – נקיון וסדר והתנהלות תקינה.
ב. כשנמחק פתיל של הודעות – נמחקות הודעות של לא מעט אנשים. אתה מצפה שכל אחד מהם יקבל הודעה אישית על כך? כשאני מוחק משהו, נניח כאן בפורום, רק זה שפתח את התת-פתיל יקבל הודעה, וגם זה רק אם השאיר כתובת. וגם זה לא תמיד.
ג. מחיקות הן חלק בלתי נפרד מכל אתר שיתנהלו בו דיונים. אחרת תקבל את Y-נט או את וואללה. ולא זה מה שאנחנו רוצים להשיג כאן.
-
Kipodמשתתף
אבל מה שקרה זה שלא הסכימו איתך. קורה.
-
אמברמשתתף
להסכים איתי (או עם אף אחד אחר לצורך הענין). האגודה צריכה מישהו שינהל את האתר שלה, והיא משלימה עם הרבה מאוד זבל בגלל זה.
זה לא שפעם אחת לא הסכימו איתי או עם מישהו אחר. זה מצב קבוע שבו המתלוננים אף פעם לא צודקים.
-
Kipodמשתתף
-
אמברמשתתף
למשתמשים מתי בפעם האחרונה הסכימו עם מישהו.
-
Kipodמשתתף
בכל השנה האחרונה הנושא עלה לדיון פעמיים תמימות. פעמיים.
-
-
מאתתגובות