עדכוני הועד 21.3: אמא"י, פרס גפן, פרס עינת, עולמות, אייקון, שנתון

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה עדכוני הועד 21.3: אמא"י, פרס גפן, פרס עינת, עולמות, אייקון, שנתון

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #164060 הגב

פרוטוקול ישיבת וועד האגודה מיום 21.3.12
      נוכחים: הדס נבנצל, לילי דאי, ענבר מאירסון, עינת סיטרון, ליאת שחר, הדס משגב

1. עדכון אמאי
      1.1 כנס הארוקון התקיים בתאריך 8.3.12 והסתיים ברווח. במהלך הכנס לא התקיימה אסיפה כללית עקב מיעוט משתתפים.
      1.2 ב-7.3.12 התקיים אירוע פריחת הדובדבן בגן הבוטני בירושלים.
      1.3 ב-11.4.12 תתקיים הופעה של אוטאקו בונזאי בבית פרנקפורט.
      1.4 פרוייקט הספריה: מתוכנן אירוע השקה בספריית באר שבע.

2. עדכון פרס גפן
      טופס ההצבעה עודכן. התקיימה ישיבת אפיון לאתר ולטופס הצבעה חדשים, עם דגש על יכולת עדכון זמינה יותר.
      אושרה הגרלת הארכת חברות בין המצביעים לשלב א של הפרס

3. פרס עינת
      ליטל וינבאום הפנתה את תשומת לב הוועד לכך שנוסח תקנון הפרס מגביל את הכותבים בפרסום הסיפורים. הנושא ייבחן בשבועות הקרובים.

4. עולמות
      החלה המכירה המוקדמת.

5. אייקון
      עורך דינו של אורי אביב הגיש בקשה לעיכוב ההליכים בבית המשפט המחוזי עד לאחר קבלת ההחלטה ברשם סימני המסחר. אנו הגשנו את התנגדות לבקשה זו.
      עורך דינו של אורי אביב הגיש את הסיכומים מצידו לרשם סימני המסחר, עורך הדין שלנו הגיש בקשה למחיקת חלק מהסיכומים שכן הם כוללים ראיות נוספות ואנו ממתינים להחלטת הרשם לאחריה יוגשו הסיכומים שלנו

6 שנתון
      מערך הפצת השנתון: נוצר קשר עם מספר חנויות קטנות בנוגע להפצה.

• #191567 הגב
      Boojie
      משתתף

כי הצצתי עכשיו בתקנון ולא ראיתי הגבלה כזאת, אז או שתיקנתם את התקנון מאז, או שאני מפספסת משהו.

• #191568 הגב
      Odonata
      משתתף

אנחנו עדיין בוחנים את זה, אבל הטענה הבסיסית היא בסעיף הזה: מתן הרשאה לפרסום הסיפורים, בין שזכו ובין שלא זכו, בכתב העת ?המימד העשירי? (או בכל כתב עת אחר שיחליף אותו כביטאון האגודה), בלא תמורה.

הסעיף כרגע הוא ללא הגבלת זמן.

• #191569 הגב
      Boojie
      משתתף

והאמת, אפילו אם זה מגביל את הכותבים – אז מה? תחרות עינת היא פלטפורמה שהאגודה מספקת. אני לא רואה איך זכות פרסום (בלי פגיעה בכל זכות אחרת) היא כזאת דרישה חריגה מהבוחרים להשתתף בתחרות.

• #191570 הגב
      kenny
      משתתף

זה עניין של זכות פרסום ראשונה ואין בו שום הגבלה על פרסום הסיפורים במקומות אחרים. זכויות היוצרים נשארות בידי הכותבים והם יכולים לפרסם את הסיפורים בכל במה אחרת שהם ירצו. אני לא רואה דרך כלשהי שבה אפשר לפרש את הסעיף כמגביל את זכויות הפרסום.

יתר על כן, מכיוון שהסיפורים שהתפרסמו ב"מימד" מעולם לא התפרסמו כלשונם אלא לאחר עריכה של רמי שלהבת, הכותבים למעשה זכו בשירותי עריכה.

• #191571 הגב
      Odonata
      משתתף

שוב, זה בבדיקה, אבל הטענה היא שקשה לפרסם סיפורים כאשר זכויות הפרסום שלהם נמצאות במקום אחר.

• #191572 הגב
      kenny
      משתתף

אם זה יעזור להפיס את דעתו של מישהו אלה פחות או יותר התנאים של אסימוב'ס:
      http://www.asimovs.com/info/guidelines.shtml

ושל "פנטסי אנד סיינס פיקשן":
      http://www.sfsite.com/fsf/glines.htm

אפשר להשתמש בחוזים שלהם כבסיס לניסוח מחדש. אני יכול גם להעביר לכם את החוזה שלי עם "סטריינג' הוריזונז" שמכיל סעיף דומה.

ד"א, לא בדיוק ראיתי שאנשים נרתעים מלשלוח סיפורים לכל המקומות האלה. (כן, אני יודע שזו לא אשמתכם, פשוט רמות הגיחוך של הטענה הזו מקפיצות לי כמה פיוזים.)

מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־עדכוני הועד 21.3: אמא"י, פרס גפן, פרס עינת, עולמות, אייקון, שנתון

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: