סופר לאייקון 2004…

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה סופר לאייקון 2004…

מציג 27 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161629 הגב

טוב, הלקח הכי גדול לשנה הבאה * מבחינתי * (חוץ מזה שצריך צוות עזרה נפשית למסכנים שינהלו אותו בתור האייקון הראשון שהם מנהלים אחרי תצוגת התכלית של צוות הניהול היוצא), היה שצריך סופר. וסופר, צריך להזמין * עכשיו * .

ולכן, מכיוון שיש לי טיפה ניסיון בקשר עם סופרים מחו"ל, ובפעם האחרונה שהזמנתי סופר זה הלך לא רע, אני אקח את שלב ההזמנה עלי. אבל אני רוצה לדעת את מי אנשים רוצים לראות. אז תשלחו לי, לדואל, את שמות שלושת הסופרים שהכי הייתם רוצים לראות באייקון.

• #171900 הגב

שיגיע, או אזמין מישהו ללא החלטה רשמית. זהו שלב בירור ראשוני ולא פורמלי.

• #171901 הגב
      גל
      משתתף

כשאני ומייפל דיברנו עם גררמ לפני שנה ביורוקון הוא הביע נכונות לבוא.
      רק צריך לדאוג לו למלאי של פאנטה.

• #171902 הגב
      אמבר
      משתתף

מגיעים לתור החתימות של גררמ כדי לא להפריע לו להמשיך לכתוב את הספר החמישי?

• #171903 הגב
      ???
      משתתף
    • #171904 הגב
      אמבר
      משתתף

כי הוא חובב של טירות צלבניות. מצד שני, הוא גם אמר שהוא רוצה לראות את קרק דה שבליה, והייתי צריכה להסביר לו שזה בסוריה.

• #171905 הגב

אבל אני מפחד שאנשים יעשו לי לינץ' אם אני אהיה האדם שיוציא אותו, ולו לכמה ימים, מחדר העבודה שלו, הידוע בשם "המקום היחידי שבו הוא מסוגל לכתוב".

• #171906 הגב
      Boojie
      משתתף

הוא יילך למקום אחר. אם כבר הוא יוצא מחדר העבודה שלו, שייצא *הנה*.

• #171907 הגב
      רני
      משתתף

אני מקווה שעד אייקון 2004 הוא כבר יסיים את "משתה לעורבים". וחוץ מזה, יגמור או לא יגמור, תור יהיה מפה ועד להרבה הודעות חדשות.

אבל הנה עוד כמה שמות (חלקם כבר הוזכרו בשיחות בין הממסד ואני, אז תתייחסו לזה בתור רעיונות משותפים של שנינו) שיהיה על הכתב:

טים פאוארס
      דיויד ברין
      טרי פראצ'ט
      בוז'ולד
      גיי גבריאל קיי
      טד צ'יאנג
      קוני וויליס

• #171908 הגב
      אריק
      משתתף

מצד שלישי הספר הרביעי כבר יהיה בשטח כמעט שנה ואולי אפילו גם בעברית, ומשיחה שלי עם ארז גיימן צריך 3 שנים מראש (ארז דיבר על אייקון 2006!).
      אבל סופרים יש הרבה והגימיק של ארץ הקודש יעבוד לטובתנו מול רבים. שמות?
      כולם, סילברברג, פרד פול, ניבן…

• #171910 הגב
      בייזל
      משתתף

רשימה של סופרים ידועים וחיים?
      כי, אני לפחות, לא יודע על אף סופר שמת, חוץ מאסימוב, היינלין וזיזלאזני….

• #171911 הגב
      ???
      משתתף
    • #171912 הגב

כלל.

• #171913 הגב
      ???
      משתתף

ארוכה?

בשביל מה יש ISFDB? מי שרוצה לבדוק האם הסופר שהוא רוצה חי, שיבדוק שם.

• #171914 הגב
      בייזל
      משתתף
    • #171915 הגב
      אסתר1984
      משתתף

אני לא ממש מפה, אבל במקרה נכנסתי, ו… טוב. הבנתם.

השלושה הגדולים:

-תופים ומצילתיים-

1. ניל גיימן.
      2. טרי פראצ'ט.
      3. קוני ויליס.

אני יכולה גם לשלוח למייל אם זה נדרש…

• #171917 הגב
    • #171919 הגב
      ???
      משתתף

לדעתי העניה (והרחוקה) *כל* סופר שתצליח להביא לארץ ושספר שלו תורגם יגרום להתרגשות מרובה.
      ההבדל הוא רק כמותי כמה התלהבות תהיה.

וכתמיד אם עזרתי בנכר יכולה להועיל, אני אשמח לתתה.

• #171937 הגב
      ???
      משתתף
    • #171939 הגב

הקוראים של ג'ורדן מאד נאמנים, אבל מספרם פחות בהרבה מכפי שאנשים חושבים. בין הסופרים שמוכרים טוב ממנו ניתן למנות את: ברין, סימונס, ויליס, מרטין, גיימן, רובינסון, קיי, אדינגס… ויש עוד. לא מעטים.

עד עכשיו, ג'ורדן קיבל קול אחד במשאל שלי, וזה פורסם גם בפורומים אוהדי-ג'ורדן יותר מזה של אורט.

את גיימן, לעומת זאת, אנשים מ-מ-ש אוהבים. למרות שכמה וכמה אנשים שאני מכיר לא הצביעו בשבילו בגלל שהם יודעים שלהזמינו בשנה הבאה זה לא ריאלי, הוא *עדיין* מקבל ים של קולות במשאל.

• #171940 הגב
      Kipod
      משתתף
    • #171941 הגב

לא נמנה עליהם.

למעשה, 36. שני האנשים שרצו את וייס והיקמן רשמו אותם כישות אחת.

• #171944 הגב
      סיון
      משתתף
    • #171945 הגב
      ???
      משתתף

למה להזמין רק סופר אחד ?
      בואו נלך על גדול ונזמין ארבעה סופרים מתוך תקווה שלפחות אחד יענה בחיוב.
      אין טעם לחכות לתשובה של הראשון ורק אז לפנות למישהו נוסף. במקרה הכי גרוע (עבור המארגנים והכי טוב עבור הקהל) יהיו 4 סופרים.

• #171946 הגב
      Kipod
      משתתף

יש מספר סופי מאוד של סופרים שאהודים על מרבית עמישראל. אם נביא ארבעה בשנה אחת, מה נעשה חמש שנים אח"כ? עשר שנים?
      מצד שני, אם אי פעם יהיו המשאבים, להביא גם סופרים "מהדרג השני" בנוסף ליותר פופולאריים עשוי להיות רעיון מעניין.

• #171950 הגב
      דותן דימט
      משתתף

נוהל שקיים בלא מעט כנסים הוא להזמין שני סופרים, אחד יותר ידוע והשני קצת פחות.
      בארץ זה היה ככה בעבר: כשהבריטים הביאו לנו את איאן ווטסון ובריאן סטבלפורד, למשל, או את גווינת' ג'ונס וצ'אז ברנצ'לי (למרות שרק חדי-עין יזהו מי כאן הוא "הידוע" ומי כאן הוא "האנונימי"). זה בלט הרבה יותר בכנס המד"ב שאירגנה הקונסוליה האמריקאית אי-שם בימי שירותי הצבאי (שנות ה-80 המאוחרות?), אז הזמינו את הרלאן אליסון (כוכב-על) ואת תומס דיש (שם מוכר, אבל הרבה פחות): אליסון הבריז בגלל בשל מחלה פתאומית (תסמונת עייפות כרונית, כמדומני), אבל דיש הצליח להגיע, והיה אורח נ-ה-ד-ר.

– דותן

• #171959 הגב
      ???
      משתתף

חשבתי על האפשרות הזאת הרבה, ונראה לי סביר מאד לנסות ללכת על כוכב על אמריקאי, וסופר בריטי מעט פחות ידוע. לכוכב על יש לנו סיכוי טוב להשיג מימון וספונסורים ותשומת לב לכנס. לסופר בריטי יהיה לנו מימון מהקונסוליה הבריטית, בין אם הוא כוכב על ובין אם לאו.

• #172019 הגב
      Boojie
      משתתף

אשר אמר…

מציג 27 תגובות משורשרות
מענה ל־סופר לאייקון 2004…

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: