לא מצאתי, מישהו יכול לעזור?

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה לא מצאתי, מישהו יכול לעזור?

מציג 37 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163531 הגב
      גרייף
      משתתף

לא מצאתי קישור לאתר של בידיון או של פנטזיקון בעמוד הראשי של אתר האגודה, או בסיפור של תחרות השירים המטופשת.

מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקישור?

תודה.

• #188934 הגב
      דותן דימט
      משתתף

http://fantasy.sf-f.org.il/2008/

וכן, כשהולכים ל- http://fantasy.sf-f.org.il/ מגיעים לאתר של 2007.

בדיון: http://fiction.sf-f.org.il/

• #188935 הגב
      גרייף
      משתתף

בניתי טבלת אירועים בו'יקי, ואני רוצה להוסיף קישור לאתר של בדיון הנוכחי

• #188937 הגב
      Boojie
      משתתף

בכל מקרה, האתר המעודכן ביותר תמיד נמצא באותה כתובת, כך שאין סיבה שלא תכניס את הקישור הזה.

ונורא מוזר שהקישור הישיר של פנטסי.קון מקשר דווקא לאתר של 2007 ולא של 2008. לדעתי אמורים פשוט לשנות שם את ההגדרה של הסאבדומיין או משהו, והייתי די בטוחה שכבר עשו את זה קודם. זו הכתובת הנוכחית של 2008:
      http://fantasy.sf-f.org.il/2008

ואם כבר, באתר של פנטסי.קון 2008 צריך לתקן ב"על הכנס" את הקישור לאתר של פנטסי.קון 2007 – הוא מפנה לדף של 2004. הקישור של 2007 הוא כמובן:
      http://fantasy.sf-f.org.il/2007/

• #188938 הגב
      גרייף
      משתתף

לפת

• #188979 הגב
      חבצלת
      משתתף

אתר כנס "בדיון" 2009 יעלה בקרוב.

• #189012 הגב
      גרייף
      משתתף

אני מחכה לתשובה, לא לתגובה. שאלה, במובן של ציון מחסור באינפורמציה והרצון לקבל אותה, ותשובה, במובן האינפורמציה הדרושה מנוסחת בצורה מובנת. לא חסרה לי תשומת לב, אבל חסר לי הקישור לאתר של בדיון הנוכחי.

כשיהיה לך אחד, אני אשמח לקבל אותו.

• #189015 הגב
      Boojie
      משתתף

אתר בדיון הנוכחי עוד לא עלה. אתרים של כנסים קטנים הרבה פעמים עולים בערך שלושה שבועות-חודש לפני הכנס, וזה הזמן שבו אנחנו נמצאים כרגע.
      ברגע שיעלו את אתר בדיון הנוכחי, הוא יהיה בדיוק באותה כתובת שקיבלת. http://fiction.sf-f.org.il או http://bidyon.sf-f.org.il
      הגרסה הנוכחית של האתר (שהיא הגרסה של בדיון שנה שעברה) תעבור אז לכתובת ארכיונית כלשהי ויהיה אליה קישור מתוך אתר הכנס הנוכחי.

אה, אגב, את תשובתי זו אני נותנת לא כמנהלת הכנס (שאני לא), אלא כמנהלת לשעבר של אתר האגודה שהייתה אחראית לדאוג לכך שאתרי כנסים יעלו לאוויר, ולפיכך מכירה את לוחות הזמנים הרלוונטיים ואת שגרת העבודה, מה שאני חושבת שעושה את תשובתי מוסמכת למדי גם בלי קשר נוכחי עם ועד האגודה ומוסדותיה.

• #189016 הגב
      גרייף
      משתתף

"אתר בדיון הנוכחי עוד לא עלה. אתרים של כנסים קטנים הרבה פעמים עולים בערך שלושה שבועות-חודש לפני הכנס, וזה הזמן שבו אנחנו נמצאים כרגע."

אתרים של כנסים קטנים עולים בדרך כלל בזמן שבו אנחנו נמצאים כרגע. האתר של הכנס הקטן הזה לא עלה בזמן שבו אנחנו נמצאים כרגע. זאת אומרת שהוא יוצא מן הכלל.

איך הניסיון שלך, לגבי איך שדברים בדרך כלל קורים, יכול לעזור לי כאן? במקביל, איך קישורים לאתרים שאינם של הכנס הנוכחי יעזרו לי?

כדי להבהיר אני אתן דוגמא לתשובה שאני מחפש: "אתר כנס בידיון הנוכחי יעלה לאוויר ביום ראשון, ה-17 לחודש מאי". זו התשובה שאני רוצה. אני לא רוצה עוד תגובות.

• #189018 הגב
      Boojie
      משתתף

אתרים של כנסים קטנים עולים הרבה פעמים בסביבות שלושה שבועות עד חודש לפני הכנס. עד כאן הבנו.
      אנחנו נמצאים עכשיו בתקופה הזאת. למעשה, בדיוק ארבעה שבועות לפני הכנס, כפי שמגלה הצצה זריזה בלוח השנה.
      מה זה אומר? זה אומר, אם נניח ששתי ההצהרות האלה תקפות, שסביר להניח שאתר בדיון יעלה במהלך השבוע הקרוב.
      מנהלת הכנס מן הסתם לא מרגישה מחויבות לתת לך תאריך מדויק מתי אתר הכנס יעלה (והאמת, אני לא לגמרי בטוחה למה אתה מניח שיש לה מחויבות כזאת), גם אם יש לה תאריך כזה, מה שלא בטוח. הוא יעלה כשהאתר יהיה גמור וכשכל המידע שחייב להיות בו יימצא בו. ומן הסתם בימים הקרובים.

• #189028 הגב
      גרייף
      משתתף

איפה אמרתי שאני חושב שחבצלת נמצאת תחת מחויבות כזו או אחרת?

בשום מקום.

מה שאמרתי היה שאני מבקש תשובה, ולא תגובה. זאת אומרת, שאם אין תשובה, אז אני לא רוצה לקבל תגובה במקומה. זה מאוד פשוט. מאוד נדיר בפורום הזה, אבל עדיין מאוד פשוט. אם אין אתר, אז אין קישור. אם היא יודעת באיזה תאריך יהיה אתר, אז זה מה שביקשתי לדעת. אם היא לא יודעת, אז היא פשוט יכולה לא לענות. וגם את יכולה, פשוט לא לענות.

• #189031 הגב

ואפילו תשובה יותר מקיפה ממה שהיא היתה חייבת. היא היתה יכולה לענות משהו בסגנון "לצערי עוד לא עלה" ולסגור את זה שם- במקום זה היא ציינה שהאתר יעלה בקרוב. נכון, היא לא נתנה לך תאריך מדוייק, אבל אם אתה רוצה להתלונן אני ממליץ שתלך לקרוא את הפוסט בבלוג של ניל גיימן על גרר"מ מה12 לחודש.

• #189033 הגב
      Boojie
      משתתף

אמרת שאתה רוצה להוסיף את כתובת האירוע בטבלת האירועים בוויקי. אמרו לך שכתובת אתר בדיון היא תמיד אותה כתובת. אמרו לך שהאתר עדיין לא עלה. ואמרו לך שהוא יעלה בקרוב. שזה אומר, שאין שום בעיה לקשר מטבלת האירועים בוויקי לכתובת אתר בדיון, עם תוספת הערה "האתר יתעדכן בקרוב".
      כמובן, זה לא עובד אם אתה נורא רוצה לבלבל את המוח ולמצוא כל דרך אפשרית לנגח את כל מי שאתה רק יכול בוועד האגודה וסביבו, שאז, כמובן, אתה תתעקש על מגוון דברים שאינם באמת ממין העניין ואינם באמת רלוונטיים לצורך שלך לעדכן את הוויקי, כמו התביעה שיתנו לך את אתר בדיון המעודכן *עכשיו* (אין) או שיתנו לך תאריך מדויק מתי הוא יהיה (גם אין).

• #189042 הגב
      גרייף
      משתתף

לגבי פרגמטיקה, את צודקת לחלוטין. מכיוון שהקישור לא ישתנה, אין שום סיבה לא להשתמש בקישור הנוכחי וזהו.

• #189045 הגב
      Boojie
      משתתף

בן כמה אתה? עוד מעט עשרים ושמונה, לא? וכל השנים האלה הצלחת להסתדר בחברה האנושית *ככה*?

• #189048 הגב
      גרייף
      משתתף

תקראי את כותרת ההודעה שלך, ואז תגיבי עוד פעם, כדי שאני אבין מה את רוצה.

• #189051 הגב
      Boojie
      משתתף

אני רוצה שתפסיק לבלבל את המוח. ויותר ספציפית, אני רוצה שכשאתה מבקש קישור לאתר בדיון כדי להכניס לוויקי, ונותנים לך קישור לאתר בדיון כדי להכניס לוויקי, ואומרים לך שהאתר עצמו יתעדכן בקרוב, תגיד, "אוקיי, תודה", תכניס את הקישור לוויקי, תציין "האתר יתעדכן בקרוב" ותפסיק לנג'ס.
      זה כל כך הרבה לבקש?

• #189052 הגב
      shedonit
      משתתף

כבר לא מוביל לשום מקום.

כרגע אין אתר מעודכן,
      יהיה אחד בקרוב,
      הוא יהיה על הכתובת הישנה.

• #189053 הגב
      Onyx
      משתתף

ובא לציון גואל.

• #189055 הגב
      גרייף
      משתתף

ועל ההבדל בין "תגובה" ל"תשובה"?

• #189060 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

ואם מישהו טרח להיכנס למרות שאין כאן תוכן, אוסיף אבהרה שאני מקווה שהיא מיותרת – שזו תגובה משועשעת, זה הכל.

• #189061 הגב
      Onyx
      משתתף

אני טורח ונכנס לכל אחת מהן :)

• #189063 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

עכשיו אני מרגישה סוג של אחריות, וזה נורא מלחיץ. מה, לא אמרתי של"ת? אני בטוחה שאמרתי. ל"ת.

• #189064 הגב
      Onyx
      משתתף

אני אפתח את ה ל"ת שלך ואגלה שבאמת בפנים אין שום דבר.

ואז תהיה אכזבה

בלי לחץ! :D

• #189066 הגב
      Boojie
      משתתף

שלפני שנים, כשהייתי אחת המנהלות של פורום מד"ב בתפוז, היינו עושים פתיל הודעות ומודעות שאליו היינו משרשרים כל מיני מודעות והודעות מיותמות (בדומה לפתיל הטרמפים של אורט). בשלב מסוים השתעממתי והתחלתי להכניס בכל הודעה ראשית בפתיל כזה משהו (בדיחה מפגרת, חמשיר, או כל קשקוש אחר) שנועד לבדוק אם מישהו פותח את זה בכלל, ובסוף אנשים כל כך התרגלו שתמיד יש שם משהו, שלחץ הציפיות התחיל להעיק… P-:

• #189071 הגב
      shedonit
      משתתף

להתחיל לבדר את הפורום הזה במקום החברה הקבועים?

• #189072 הגב
      Boojie
      משתתף

לת

• #189074 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

ל"ת

רק כי אני יכולה. מואהאהאה… אוי, לעזאזל.

• #189076 הגב
      חבצלת
      משתתף
    • #189077 הגב
      Boojie
      משתתף

התוכנייה נראית נהדר. יש גלי! :-)

• #189078 הגב
      Boojie
      משתתף

ארטישוק

• #189079 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

אם הכנס אכן מתקיים, כאמור בעמוד הראשי, ב-11 למאי 2009, אשמח אם ניתן יהיה לתפוס טרמפ במכונת הזמן של האגודה…
      כמו כן, בעמוד של התוכניה, ההרצאה של איילת ברטוב מופיעה כ"הכנס כותרת".

אה, ותל אביב? מיאו! :(
      (לא שזה משנה אם המצב אכן תואם את הניחוש שלי והכנס ב-11.6. לא נראה לי שההורים שלי יקבלו בהבנה הברזה מטקס הענקת התארים שלי)

• #189080 הגב
      חבצלת
      משתתף

חן חן :)

• #189082 הגב
      גרייף
      משתתף

בעתיד אני אזכור שאת אחד מהאנשים הללו שיודעים את ההבדל בין תשובה לתגובה.

חן חן.

• #189123 הגב
      יעל
      משתתף

היה פעם בפורום דתיים חילוניים של YNET שניהלתי טרול – מגה טרול, שהציף המון פורומים שם וגם את שלנו. התעקש שבכל עמוד חייבת להיות הודעה שלו – משהו על שר החוץ הזבל והמדינה הזבל, איזו הודעה ארוכה בסגנון הזה, וכל פורום שמחקו לו את ההודעה (הלא קשורה לכלום כמובן) הוא התחיל להציף בעשרות הודעות.

לא מצא חן בעיני. התחלתי לעשות לו עריכה מאוד יצירתית של ההודעות – כמובן עם ציון למטה שההודעה נערכה ואין שום קשר בין הכתוב לבין מה שהיה במקור. וזה היה מאוד משעשע, הצלחתי להצחיק בשלב מסוים אפילו אותו, שזה היה הישג. והגולשים בפורום כבר התחילו לחכות להודעות שלו רק כדי לראות מה יצא מהן בעריכה. זה היה מאוד נחמד בדיעבד גם אם מעייף. :)

• #189124 הגב
      Boojie
      משתתף

איכשהו, הרבה יותר מוצלח ממה שעשינו ביואל כשהיה מישהו (אולי אפילו אותו אחד) שהיה עורך ונדטות הצפה נגד פורומים מזדמנים: הכרזנו על גיוס כללי של מנהלי פורומים, שכולם היו מקבלים הרשאות לפורומים המוצפים, וכל פעם שהייתה הצפה, כל מי שהיה אונליין באותו רגע היה מתגייס. חמישה דפים של הודעות נאצה ראשיות היו נעלמים בתוך חמש דקות.
      אח, הימים ההם, כשעוד היה יואל…

• #189125 הגב
      Boojie
      משתתף

בשיטות עריכה יצירתיות דומות, שבהן הוא החליף את כל הקללות ומילות הנאצה בפרחים, פרפרים ודברי ליבובים. מעניין אם אפשר למצוא את זה איפשהו.

____
      אחרי שחפרתי בפורום הזה, גיליתי גם שניר ארגן קצת עריכה יצירתית בפתילי ג'קאס (ספטמבר 2002), וגרם לכך שמשתתפים בפורום שלחו משתתפים אחרים להתעטש, להשתפן ומי יודע מה עוד.

• #189126 הגב
      Boojie
      משתתף

חיפשתי באתר עולמות 2009, ולא מצאתי שום קישור לאתרים ישנים של עולמות – ואני די בטוחה שלפחות חלק מהם זמינים (אזא"מ, בשעתו איתרתי חלק מהם עבור אור ביאליק או משהו).
      למשל, 2008:
      http://www.numenore.org/olamot/
      ו-2007:
      http://olamot.starbase972.com/
      האם אפשר בבקשה לדאוג שהקישורים יוספו לאתר הכנס הנוכחי (אלא אם כן הצלחתי לפספס את העמוד שבו הם כן מופיעים), כדי שיהיה לנו איזשהו שימור של ההיסטוריה, אחרי שאבד הדומיין הישן? ואם אי אפשר להוסיף את זה לאתר הכנס הנוכחי, אפשר לפחות להוסיף אותם לדף הכנסים באתר האגודה?
      (ואגב, אם למישהו ידוע איפה נמצאים אתרי עולמות קודמים, הרי זה ישמח את לבבי).

מציג 37 תגובות משורשרות
מענה ל־לא מצאתי, מישהו יכול לעזור?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: