ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › יש כבר נושא לאייקון 2005?
- This topic has 22 תגובות, 10 משתתפים, and was last updated לפני 20 שנים by עופר 2.
-
מאתתגובות
-
-
Boojieמשתתף
כן, אני יודעת, מה אני כבר מלחיצה, אבל מנסיון עבר, הדברים האלה תמיד נקבעים לפני שאני מספיקה לשים לב. אז יש? ואם לא, למי מציעים נושאים?
-
רנימשתתף
הארגונים האחרים יקבעו קודם כל את המנהלים של אייקון 2005 ורק אז יתחילו לדון בנושאים מסוג זה. אני מעריך שתוך שלושה עד ארבעה חודשים הדברים יתחילו לרוץ. אולי אפילו פחות.
-
???משתתף
ולקבוע שהנושא יהיה "בריאות ומחלות" במד"ב ובכך לפהוך את מגפת אייקון השנתית לאירוע המקושר לנושא הכנס.
במקרה כזה אפשר יהיה לקיים אירועים טופיקיים כמו מחיטת אפים מוזיקלית מתואמת או תחרות השיעול החייזרי המשכנע או אפילו פאנל בשאלה "הנוסע השמיני מול הדינוזאורים של ספילברג – למי מוחטות מגעילות יותר".
נראה לי שכדאי שאני אפסיק לכתוב בשלב זה (אם לא כמה שורות קודם).
-
???משתתף
ארבעה חודשים. העבודה על האייקון הבא מתחילה מוקדם יותר בכל שנה. למעשה, אם מכונת הזמן של האגודה תצא מהמוסך עד אז, הרי שברגע שימונו מנהלים, הם יישלחו אחורה בזמן עד חודש חודשיים לפני האייקון האחרון, כדי שיתחילו לעבוד על הבא…
-
???משתתף
לשלוח הצעות כבר עכשיו להדס או לאורי. למרות שאני איימתי אישית על הדס במכות אם היא תעשה את האייקון הבא…
-
אמברמשתתף
(וזה עוד לפני שאנחנו בכלל נשואים). אני חושבת שדי בטוח לומר שאני לא אעשה את אייקון הבא. אבל לשלוח הצעות אפשר לי, אני אדאג להעביר אותן ליעדן (עם ביקורת קונסטרוקטיבית) כשיקבע מישהו.
-
רנימשתתף
מתרוצץ הרבה זמן בשטח: סקס במד"ב. או: נשים וגברים במד"ב או: ג'נדר וכו…
-
יעלמשתתף
"ניסים במד"ב, טכנולוגיה בפנטסיה"?
או שזה ספציפי מדי?
-
גרומיטמשתתף
הייתי מציע להקדיש כנס לכלבי פלסטלינה במדיה.
אבל אולי זה רק אני…
-
???משתתף
בהנחה שהאורח הוא מי שהיה אמור להיות האורח כשאני הייתי אחראי על התחום הזה…
אם כן… קונספירציות, מסעות בזמן, היסטוריות סודיות, פרנויה, ועוד נושאים רבים יכולים להתאים.
-
Boojieמשתתף
-
kennyמשתתף
"עבר הווה ועתיד במד"ב ובפנטזיה". נושא שבשבילו אני *באמת* אצטרך את מפצל האישיות של האגודה. אני מבטיח הרצאה (אם זה מזיז למישהו ועוזר במשהו), עוד לא יודע על מה.
-
???משתתף
שנושאים לאייקון צריכים להיות בני מילה אחת, מקסימום שתיים..
לנושאים הארוכים יותר יש את פסח…
-
???משתתף
-
יעלמשתתף
גם מילה אחת, גם מתאים לקהילה…
-
נעםמשתתף
אבל יהיה חתיכת כאב-ראש לשווק את זה…
-
???משתתף
אני הייתי הולך על "זמן" או על "תיאוריית הקשר"/"פרנויה"/"קונספירציה".
-
אמברמשתתף
-
ailaGמשתתף
שיצא בדיוק יומיים אחרי אייקון! וכולם יהיו חולים! מושלם.
[ היו לי 38 מעלות חום, מניאקים ודדליין! איך אני יכולה לצייר כשאני רואה מטושטש? ]
-
???משתתף
אם כך אז חייבים לעשות אחד.
איקון 2002 נשמע לי מתאים. -
Boojieמשתתף
-
יעלמשתתף
-
עופר 2משתתף
ככה יהיה גם אפשר להכניס שוב את ההרצאה של רז דקל שפיספסתי
-
-