ארוע שנשמט מתוכנית הכנס של איקון

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה ארוע שנשמט מתוכנית הכנס של איקון

מציג 24 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160999 הגב
      אלי
      משתתף

ביום חמישי ( היום השני של הכנס ) בשעה 10.00 אתן הרצאת פתיחה קצרה של כ-20 דקות לפרקים של סטאר גט ומסע בין כוכבים שתעסוק בנושא אלי המיתולוגיות הקדומות בספרות המד"ב

ההרצאה תעסוק בדרך שבה מוצגים אלי המיתולוגיות המצרית השומרית –בבלית , ההודי , היוונית הרומאית , הסקנדינבית והקלטית בסיפורי וסרטי מד"ב ובקומיקסים שונים .

• #166327 הגב
      Boojie
      משתתף

או שמא באמת אין באייקון השנה את הכינוס השנתי של חברי האגודה, לבחירת ועד חדש ולהתעדכנות על פעלו של הועד היוצא? ואם אין, מתי כן יהיה, והאם שוב אצטרך לנסוע במיוחד לתל אביב בשביל זה?

• #166333 הגב
      ???
      משתתף

מה הטעם לעשות בחירות אחרי חצי שנה?

• #166334 הגב
      גל מבולבל
      משתתף
    • #166335 הגב
      Boojie
      משתתף

הבחירות הקודמות נדחו בגלל ארמגדוןקון (כהונת הוועד הוארכה במיוחד "עד אחרי ארמגדוןקון"). אני טענתי כאן בזמנו שזה לא הגיוני שעכשיו, בגלל פעם אחת שרצינו לעשות ארמגדוןקון, נהיה תקועים לנצח עם בחירות במועד הלא נכון, כך שכל מי שמעוניין להצביע יצטרך להגיע במיוחד? לא ממש הגיוני.
      ואגב, אז, למיטב זכרוני, באמת לא הגענו לתשובה מספקת, והנושא סתם דעך.

• #166336 הגב
      ???
      משתתף

אפשר גם להאריך את כהונת הועד עד אייקון הבא.

צריך לבדוק את העניין מנקודת מבט משפטית: הועד נבחר עד אחרי ארמגדון-קון, כלומר עד ינואר 2002. אני חושב שאי אפשר להאריך את כהונת הועד ללא בחירות כלליות, לעומת זאת אני מניח שהועד יכול להחליט להתפזר באוקטובר מבלי להעביר את ההחלטה דרך כל החברים. לכן נראה שבסופו של דבר קיצור הוא יותר פשוט מהארכה.

מצד שלישי, אפשר אולי לעשות אספה כללית באייקון ולהציע שם את הארכת תקופת כהונת הועד לשנה נוספת. כך גם לא צריך להתברבר עם בחירות אחרי חצי שנה, וגם יש אפשרות שההצעה תדחה כך שלא כופים שום דבר על חברי האגודה.

• #166337 הגב
      Boojie
      משתתף

אבל אני רואה שמראש לא נקבעה ישיבה שנתית לאייקון, ומצד שני לא קיבלנו שום הודעה על מה הוועד מתכנן מהבחינה הזו, כך שלא ממש ברור לי מה עתיד לקרות.
      מישהו מהוועד מוכן אולי לפזר את הערפל?

• #166338 הגב
      ארז
      משתתף

יהיו בינואר. לאחר שנה מהבחירות הקודמות. כן, יהיה צורך לבוא במיוחד, אם כי נשתדל שיהיה גם קוסם, תוכנית אומנותית וכיבוד קל (פיצות), כדי לא לשעמם את החברה.

ולגבי הנושא המשפטי, מי שרוצה מוזמן לבדוק את תקנון העמותות. צפויה לו הפתעה.

• #166339 הגב
      ???
      משתתף

בטח יש שם איצטלה חוקית לגביית "מס קדילאק" חודשי מהחברים ואישור לועד להאריך את תקופת כהונתו עד אחרי סוף העולם ועד בכלל.

• #166340 הגב
      Zygon
      משתתף

ואגב אני מאוד בעד הפרדת הבחירות מאייקון,יותר טוב לעשות אותם במועד מאוחר יותר.

מהסיבה הפשוטה שזה לא בא על חשבון ארוע וחבר אגודה שרוצה להשפיע לא צריך לוותר על
      ארוע שרצה להיות נוכח בו במקביל (שמתרחש באייקון) דילמה שהייתה לי לא פעם ולפעמים וויתרתי על הישיבה בגללה.

רק מה ,להודיע על זה מראש בזמן סביר ביותר,רצוי כמה שיותר מוקדם ובזמן הקרוב,כדי שאנשים יוכלו לדאוג לסידורים הנחוצים להגעה לשם (בפעם שעברה הודיעו משהו כמו 3 שבועות מראש ואנשים מסוימים לא יכלו להגיע בהתראה קצרה זו).

ליבי לאנשים שגרים רחוק והם צריכים להגיע פעמים לת"א,אולי אפשר היה לארגן הצבעה חשאית
      מרחוק (לצורך זה יש להכריז על המועמדים בזמן).

אבל בכל זאת בוג'י ,יש לזה צד חיובי ! נזכה לראותך פעם נוספת כבונוס!

• #166341 הגב
      Boojie
      משתתף

חסל סדר "ישיבה שנתית" באייקון? זהו? כל מי שירצה להתעדכן בפעילות האגודה, להשפיע על כיוונה ועתידה וכולי יהיה חייב להגיע במיוחד? למרות שאחוז גבוה מחברי האגודה חיים בפאתי תיז אל נאבי, ולאו דווקא בסביבות עיר החטאים?
      המועד הקבוע של הישיבה השנתית תמיד היה אייקון. השינוי לרגל ארמגדוןקון היה בגדר "יוצא דופן חד פעמי", או לפחות ככה סיפרו לנו אז. האמנם נתקענו עם השינוי?
      זה *באמת* לא נראה לי הוגן כלפי כל חברי האגודה. לא נראה לי סביר שאצטרך לנסוע נסיעה בינעירונית במיוחד למטרה הזו, כשכבר יש אירוע שנתי שבו נוכחים כל חברי האגודה, ושהיה מלכתחילה המועד שבו היו אמורים להיות הכינוסים האלה.
      ובקצרה: תמצאו פתרון. זה מרגיז אותי, ואני בטוחה שזה מרגיז גם אחרים.

• #166342 הגב
      Boojie
      משתתף

ישיבת האגודה זה גם עדכון על פעילות האגודה בשנה החולפת. לכולנו יש הזכות לקבל את המידע הזה.
      למיטב זכרוני, עד היום דאגו באייקון שלא יהיו פעילויות רלוונטיות במקביל לאספת האגודה. או שאני טועה? ואם אני טועה – תמיד אפשר להתחיל במסורת כזו עכשיו.
      לא, לא מקובלת עלי הפרדת ההצבעה מאייקון. לך קל לדבר, כי לך זה ליד הבית. גם אנחנו, האנשים שלא חיים בתל אביב, חברים שווי זכויות באגודה, ואין שום סיבה שנצטרך להתרוצץ במיוחד כדי לממש את זכותנו החוקית במסגרת חברותנו באגודה להשפיע ולהתעדכן.
      האגודה צריכה ללכת לקראת חבריה, ולא להפך.

• #166346 הגב
      שלמקו
      משתתף

אני גר מרחק אוטובוס אחד מבית אריאלה. הבעייה היא שבינואר אני לומד בחיפה, ובתור שכזה אינני יכול להיסחב לת"א לערב אחד…

• #166351 הגב
      NY
      משתתף

מה דעתכם לדחות את הבחירות עד פנטסיקון? הוא די קרוב (יחסית), הוא אירוע של האגודה בלבד (כלומר – בלי טרקיז נודניקים שדופקים את הלו"ז), והוא סיבה טובה לקיבוצם של חברי האגודה מכל קצוות. נראה לי כי פתרון זה עדיף בהרבה מאשר ישיבה חד פעמית בתל-אביב בינואר.
      מה אומרים?

• #166355 הגב
      ???
      משתתף

אבל פנטסיקון הוא אירוע של חובבי הפנטסיה בלבד בעוד אייקון הוא אירוע שלפחות באופן עקרוני עוסק בכל הנושאים שהאגודה קשורה אליהם.

אנשי שלא אוהבים פנטסיה ולא מגיעים לפנטסיקון באופן רגיל עדיין יצטרכו להגיע במיוחד.

אני די מחבב את הרעיון של העתקת הבחירות למועד מנותק מאייקון, אפשר לערוך אותן בכל שנה במקום אחר בארץ ולשלב אותן במיני-כנס של יום אחד (צריך שהבחירות יהיו לפני הכנס כדי למנוע אפשרות של תעמולה): נגיד בחירות, הרצאה, סרט. אפשר אפילו ללכת טיפה יותר רחוק ולהפוך את זה לכנס על צורות שלטון במדע בדיוני ופנטסיה. הבעיה היא שצריך למצוא שם מגניב לכנס כזה, אולי VoteCon אבל זה באנגלית.

• #166357 הגב
      NY
      משתתף

בכל אירוע יזום של האגודה יהיו אנשים שאינם יכולים ו/או רוצים להגיע, אם מטעמי חוסר עניין ואם מטעמים אחרים. לאנשים הגרים רחוק מת"א קשה להגיע לאירועים אלה, ולכן ההצעה לשלב את הישיבה באחד מאירועי האגודה *הגדולים*.
      פנטסיקון, למרות שמו, אינו מיועד לחובבי פנטסיה בלבד – אני עצמי רכשתי ששה או שבעה ספרי מד"ב בכנס ההוא, דנתי בנושאי מד"ב עם חובבים אחרים, ראיתי סרטי מד"ב ונהניתי באופן כללי.
      במקום להשקיע אנרגיה ב-"מיני קון", אליו לא יוכלו רבים מהאנשים להגיע ממילא, עדיף לנצל את אחד האירועים הגדולים, אליו ממילא יגיעו רוב החברים, ולקיים בו את הישיבה. גם אם אתה אישית אינך מחבב פנטסיה (או את נושאו של כל אירוע אחר בו תשולב הישיבה), אין הדבר מעלה או מוריד. הישיבה חייבת להתקיים במועד זה או אחר, ועדיף בזמן בו ימצאו חברי אגודה רבים ככל האפשר בסביבה. זה הכל.

• #166359 הגב
      Boojie
      משתתף

אבל חברי הוועד יודעים מן הסתם יותר טוב ממני. יותר מזה, נדמה לי שאייקון כנס גדול יותר, מבחינת מספר החברים שמגיעים אליו. אבל זה יודעים יותר טוב האנשים שמנהלים את הסטטיסטיקה.
      בכל אופן, קיבלתי הבהרה שהסידור של האספה השנתית לא באייקון הוא חד פעמי, ושהוועד הבא עלינו לטובה כנראה ישרת קדנציה מקוצרת (עד אייקון שלאחר מכן), וכך נחה דעתי.

• #166366 הגב
      ???
      משתתף

אם *אתה* נהנית אז באמת הכל בסדר.

• #166401 הגב
      ???
      משתתף

מצד אחד – פנטסיקון הוא באמת האירוע המתאים לבחירות.
      מצד שני – אחרי פנטסיקון יש עוד קצוות לסגור, ומימד להוציא. המימד הזה הוא הזדמנות טובה לסיכום פעילות בכתב שיגיע לכל החברים, לפני הישיבה והבחירות, ויתן לאנשים יכולת להתכונן לתפקיד, טיעונים וביקורת, או צבירת ירקות בפאתי המזווה כדי שיגיעו לצבע ולריח ההולמים.
      ומצד שלישי – ועד שמכהן שנה אחת , יכול ליצור שינוי מוגבל בלבד. אם פועלים בראייה לטווח הרחוק, ונסיון יעיל, צריך שנתיים. אבל: מה אם חברי ועד עוזבים, או מתחלפים, או רוצים להיות מוחלפים בידי חברי האגודה?
      הפתרון של ישיבה נפרדת אחרי אייקון נראה לי כמעט אידיאלי. "כמעט" – כי גם בעיני הנסיעה למטרה זו בלבד לא נוחה.
      נראה לי שנצטרך למצוא פתרון להצבעה מרחוק לאלה שלא יוכלו להגיע, כנראה עם תוכנת JPJ או מערכת זיהוי והצפנה בסיסית אחרת.

• #166406 הגב
      cheshercat
      משתתף
    • #166410 הגב
      ???
      משתתף

אני מכיר PGP ו- JPG אבל מה זה JPJ?

• #166411 הגב
      Boojie
      משתתף

JPJ Jabatan Pengangkutan Jalan
      JPJ John Paul Jones (Navy slang)
      אבל איכשהו נראה לי שלא לזה היתה הכוונה… P-:

• #166412 הגב
      Boojie
      משתתף

שאם תחפש בגוגל JPJ security תמצא שם כל מיני דברים אחרים. כמו איזו חברה שמתמחה בתקשורת אלקטרונית. לא שאני מנסה לרמוז משהו.)

• #166413 הגב
      NY
      משתתף

מערכת ההצפנה המשוכללת של האגודה מתחרפנת עקב שגיאת נתונים הנוגעת לתספורתו של המזכיר החדש. עשרים שניות לאחר מכן נשמע פיצוץ עז מכוון לוח הבקרה. כשמסיימים לכבות את חדר הפיקוד העשן ואת השוכנים בו, מסתבר כי מסד הנתונים של האגודה נמחק, וכי המסמך היחיד ששרד הוא, למרבה הפלא, פרוטוקול ישיבת הועד ממרץ 2001 בו נדונה רכישת אי אילו אמל"חים לטובת כנס זה או אחר… ;-)

• #166418 הגב
      cheshercat
      משתתף
מציג 24 תגובות משורשרות
מענה ל־ארוע שנשמט מתוכנית הכנס של איקון

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: