אהמ… "ועד חדש ייבחר בינואר"?!?

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה אהמ… "ועד חדש ייבחר בינואר"?!?

מציג 23 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160660 הגב
      ???
      משתתף

אי שם בשולי הודעה (…זועמת..) של ניר, נמצאת הערת השוליים הזו.

1. קודם כל, טוב לדעת.
      2. איך? (לא "איך סופרים אצבעות בעד מישהו", אלא: מי, מה, מתי?)
      3. מי המועמדים? מה התפקידים? יש הגדרות תפקיד לחברי הוועד? צריכות בכלל להיות?

עם כל הכבוד, מבנה הוועד כיום לא ממש ברור לי. יש פונקציות ברורות (המימד, האתר, היו"ר) ואת כל השאר לא הצלחתי בדיוק להבין, גם לא אחרי האסיפה. לדעתי, הגדרות תפקיד ברורות יעזרו.

אז אנא, שאלת תם – איך עובד העסק כיום?

• #164444 הגב
      Boojie
      משתתף

באייקון הקודם (99) הוחלט לדחות את בחירת הוועד החדש עד ארמגדוןקון, כדי לאפשר לוועד הקיים לתפקד בצורה רציפה עד אז. זה, אגב, הוזכר על ידי עמנואל בפתיחת ישיבת האגודה באייקון השנה (2000). לפיכך, אני מניחה שהבחירות לוועד החדש יתקיימו בארמגדוןקון או בסביבה.

• #164445 הגב
      Boojie
      משתתף

ההצבעה היא גלויה, על ידי כל חברי האגודה שנוכחים בישיבה, בתנאי שיש קוורום.

• #164447 הגב
      ???
      משתתף

ככל הזכור לי,האייקון לא בינואר. בחירות יכולות להיות עסק מעניין, ובכל מקרה דורשות הודעה סבירה מראש.
      מעבר לזה – הייתי רוצה להכיר את המועמדים. משום מה, כשאני בוחר במישהו אני מעדיף לדעת למה.

• #164448 הגב
      NY
      משתתף

שתי הודעות מעל ההודעה שלך תמצא את התשובה לשאלתך – הסיבה לבחירות בינואר. עם זאת, היות ומן הסתם קראת את ההודעה ולא הבנת אותה, אנסה להסביר ביתר פירוט:

בזמן ICon99, שהתקיים ב*אוקטובר*, הוא החודש ה*עשירי* לשנת 1999 להולדת ישו הנוצרי (פחות או יותר), התקיימה ישיבה כללית של האגודה בה נבחר ועד. כמו כן, בישיבה זו הוחלט ברוב קולות, ועל-פי הצבעה של כלל חברי האגודה הנוכחים, כי הועד הנבחר יכהן עד *לאחר* ArmageddonCon, שיתרחש בסוף שנת 2000 להולדת משיח האמת/שקר (מחק המיותר), קרי – בימים האחרונים של *דצמבר*, הוא החודש ה*שנים-עשר* לאותה השנה. כעת שים לב – הנה החלק המסובך: על פי לוח החדשים והשנים המשמש את הדת הנוצרית ואף אותנו, החודש הבא לאחר *דצמבר* הוא החודש *ינואר* (במלעיל), והוא החודש ה*ראשון* לשנה החדשה. מובן, אם כך, כי הבחירות יתרחשו במהלך אותו חודש. QED.

הלאה.
      אני מאחל לך הצלחה מלאה במסעך להכרת המועמדים. אם חפצה נפשך להיות בועד, הרי שאתה מכיר כבר מועמד אחד לפחות – אתה. הנוהל פשוט: בישיבת האגודה מתבקשים כל החפצים לנסות ולהבחר להכריז על עצמם. שמותיהם נרשמים, ונתן להם מעט זמן לספר על עצמם (דגש על *מעט*), ולאחר מכן מתקיימת ההצבעה. זהו. עכשיו אתה מוזמן ללכת ולחפש את המועמדים.

זו היתה התשובה היותר רשמית. כולי תקווה כי לא נזקק לתגובה עוד יותר רשמית, שכן ארור אהיה אם ארשה לעצמי להכנס ללולאה יותר רשמית אינסופית.

• #164449 הגב
      ????
      משתתף

מתי יערכו הבחירות?
      או..מתי ישיבת האגודה הקרובה?

• #164450 הגב
      ???
      משתתף

אם היית טורח לשים לב לפני ההסתערות, היית מגלה ש:
      1. שתי ההודעות מעל ההודעה שלי נכתבו אחרי שהופיע ההודעה שלי. מאחר ומכונת הזמן שלי מקולקלת – (הלך הדרייבר לגלגל השמאלי, ואין שיפט-אלט בהגה )- לא יכולתי לשים לזה לב.
      כמובן, אני מניח שהתכוונת לכתוב "ההודעה שלי" ולא ההודעה שלך", אבל היית יהיר וגאוותן מידי בשביל לשים לב. מגיע לך.
      2. ואילו היה מעט יותר שכל ישר בקדקדך, היית מבין שלא הייתי חבר אגודה,לא ידעתי ולא הייתי באייקון הקודם. ושוב – מצטער על הקילקול במכונה.

לכן – בסגנון ny, כדי שתבין מהר (אני אכתוב לאט אם זה יעזור לך, ותוכל גם להזיז את השפתיים תוך כדי):
      א. השאלה היתה שאלת תם, ממישהו שלא היה ולא יודע.
      ב. תמצא לך איזו מטרת אימונים ותפרוק עליה תסכולים, לא עלי. זו לא התנהגות נכונה ומתאימה.
      ג. אם זו התגובה שלך לשאלה טריויאלית ונכונה, באמת מישהו צריך החלפה!

• #164451 הגב
      Boojie
      משתתף

אני אישית ראיתי אותך שם! ועמנואל הזכיר את הסיפור הזה בתחילת הישיבה!
      ההודעה שניר מתייחס אליה, היא התשובה שלי לשאלה שלך, שעליה הגבת לאחר מכן, ושם אכן הסברתי את מה שהתרחש באייקון 99, את העובדה שהקדנציה של חברי הוועד הוארכה עד אחרי ארמגדוןקון, בהחלטת רוב של הנוכחים (רוב גדול, אגב). אני מקווה שבקרוב ייכנס לכאן אחד מאנשי ועד האגודה ויבהיר מתי בדיוק ייערכו הבחירות, אם כי התכנון היה לארמגדוןקון או לסביבה.

• #164453 הגב
      NY
      משתתף
    • #164454 הגב
      NY
      משתתף

– ואני חושש כי (הפעם) לא בי היא.

סקרנות עזה אחזתני למקרא הודעתך. שתי ההודעות מעל ההודעה שלך נכתבו *אחרי* זו שלך? אבל אלה ההודעות אליהן *הגבת*! כלומר, מכונת הזמן שלך לא מקולקלת כלל – הצלחת להגיב שלתי הודעות עוד בטרם כתיבתן! מדהים!
      ואז, כמובן, באה האכזבה הבלתי נמנעת. מתוך רצון כן להכריז על מועמדותך לפרס נובל, הלכתי ובדקתי את ההודעות הנ"ל. והרי הן:

1. מאת: Boojie, זמן: 04/12/00 01:21, נושא: הוועד בדרך כלל נבחר באייקון
      (בהודעה זו מפורט המידע עליו אתה שואל לתומך שתי הודעות לאחר מכן)

2. מאת: Boojie, זמן: 04/12/00 01:22, נושא: אופס, שכחתי,
      (מנהלתנו הנאווה מתקנת לינקים שהיו בהודעה הקודמת)

3. מאת: צור, זמן: 04/12/00 21:27, נושא: אפשר לקבל תשובה יותר רשמית?
      (צור חוקר)

כאן, שוב, אני נאלץ לפנות למדע המתימטיקה. לא אפרט את הנוסחה המורכבת בה השתמשתי, אך לאחר חישוב מדוקדק נוכחתי כי בין ההודעה הראשונה של Boojie לבין זו שלך חלף פרק זמן של עשרים (20) שעות ושש (6) דקות. כלומר – מכונת הזמן שלך פועלת להפליא, אם כי רק קדימה, ובקצב של בערך שעה אחת לשעה.
      QED.

שנאמר – Pull the other one – this one's got bells on…

• #164455 הגב
      ארז
      משתתף

ניר וצור, הויכוח הזה, כאמור בכותרת, עקר לחלוטין.
      מלבד השאלה מתי, נשאלו עוד כמה שאלות (ע"י צור) לגבי הבחירות, ונראה לי שהוא ראוי לתשובה עניינית עליהן.
      דיון על מכונות זמן מקומו בפורום אחר…

(חליק, מה קרה לכם? שני אנשים מבוגרים ורציניים מתווכחים על שטויות???)

• #164460 הגב
      ???
      משתתף

נכון – חוץ מהעובדה שאחד מאיתנו מבוגר ואחראי, והשני עדיין מסתובב עם כיסוי מגולני על השעון…אולי מישהו יסביר לו איפוא הוא חי? ויפנה אותו לטיפול המקצועי המתאים?

• #164466 הגב
      ???
      משתתף

זו באמת שאלה מעניינת.
      אני מבקש מזה זמן רב (ניתן להיווכח בכך באם מנוע החיפוש של אורט יתפוס יום טוב) להציג את תקנון וחוקת האגודה (באם קיימים) באיזשהו פורמט פומבי. נראה כי "פניות הציבור" אינו החלק המתפקד ביותר באגודה (אני עדיין מחכה בכליון עיניים להיות מצורף ל- mailing list, נראה כי במקום זאת הוכנסתי ל- black list).
      בכל זאת עלי לציין כי לפני זמן מה הוסיפו לאתר את שמות חברי הועד, נקווה (זאת אומרת אני מקווה) לעוד שינויים בכיוון זה.

• #164467 הגב
      עמנואל
      משתתף

רציתם תשובה מוסמכת, ובכן:

1. ועד האגודה מונה שבעה חברים הנבחרים בבחירות אישיות באסיפה הכללית של האגודה. יו"ר הוועד נבחר בהצבעה נפרדת, מבין חברי הוועד שנבחר זה עתה. אסיפה כללית חייבת לפי חוק להתכנס אחת לשנה. עם זאת, כאמור, האסיפה הכללית שהתקיימה במהלך איקון 1999 החליטה שהוועד שנבחר בה (הנוכחי) יכהן עד ינואר 2001.

2. בימים הקרובים יקבע הוועד את תאריך האסיפה הכללית הבאה, מתישהו בתחילת ינואר. הזמנות יצאו בדואר לכל החברים הרשומים, והודעות יתפרסמו בפורום זה, ב-Mailing List ובמקומות אחרים. ההשתתפות אך ורק לחברי האגודה, אם כי אפשר להצטרף אפילו בכניסה לאסיפה.

3. תקנון האגודה הוא התקנון התקני של רשם העמותות. לא תמצאו בו דבר על אופן פעולת הוועד, חלוקת הסמכויות בתוכו וכדומה. תפקיד הוועד הוא לנהל את ענייניה השוטפים של העמותה ולפעול לקידום מטרותיה, ולדווח לאסיפה הכללית. מעבר לכך, אנחנו נוהגים לעשות כפי שאנחנו מבינים, והאסיפה הכללית נוהגת לומר לנו שאנחנו מבינים לא נכון.

4. מלבד זאת פועלת ועדת ביקורת שתפקידה לעקוב אחר פעילויות האגודה ולהתריע אם נעשה דבר שאינו ראוי או אינו הולם את התקנון. הוועדה גם מייעצת לוועד לפי בקשתו, אם מתעוררות בעיות המצריכות יעוץ כזה. ועדת הביקורת מונה 2 חברים. לפי חוק, אחד מהם חייב להיות עו"ד או רו"ח. באסיפה הכללית נבחרים גם חברי ועדת הביקורת.

5. את מי אפשר וכדאי לבחור? כל חבר אגודה יכול להציע את מועמדותו לוועד, באסיפה הכללית עצמה. ניתנת לו הזדמנות להציג את עצמו ולהסביר מדוע הוא מתאים, ושאר הנוכחים יכולים להציג לו שאלות. אם מישהו רוצה להכריז בפורום הזה (למשל) על כוונה להציג מועמדות ולנמק מדוע הוא ראוי, בבקשה. אבל צריך לזכור שלא כל חברי האגודה מגיעים לפורום, ולכן הוא אינו יכול לשמש תחליף או תנאי מוקדם להצגת מועמדות באסיפה.

6. אם יש עוד שאלות ענייניות, אשמח להשיב.

• #164469 הגב
      NY
      משתתף

בעניין "תקנון וחוקה", ראה הודעתו של עמנואל מעט למטה מכאן.
      באשר לרשימות הדיוור – שלח לי בבקשה Email *באנגלית* לכתובת הבאה:
      ny@tti.co.il

ההודעה צריכה להכיל:
      1. שם מלא
      2. מספר חבר באגודה
      3. כתובת Email רצויה לרשימת הדיוור
      4. מספר טלפון

הסיבה: אני אצור קשר עם הנוגעים בדבר ואדאג לפתרון הבעיה. במידת הצורך אצור עמך קשר לבירורים ושאלות. למה אנגלית? כי אין לי עברית שם.

פרט לכך – אתה מוזמן להרשם לרשימה החדשה, שהנה נטולת כל הגבלות הרשמה שהן. הלינק נמצא בחלקו העליון של הפורום.

• #164470 הגב
      ???
      משתתף
    • #164473 הגב
      NY
      משתתף

אתה מקווה ל-"עוד שינויים בכוון זה".
      גם אני. אשמח לקבל רעיונות נוספים וליישמם, אם כי היישום עלול לקחת מעט זמן. אגב, במסגרת ה-"שינויים בכוון זה" תוכל למנות גם את הפורום שאנו נמצאים בו (יזמה שלי) ואת רשימת ההודעות החדשה בניהול Boojie (רעיון שהועלה ע"י מספר אנשים, ביניהם אתה, כמדומני). בכל אופן – רעיונות יתקבלו בברכה, אם כי עדיף לשלחם אלי ב-Email ובאנגלית – כך אני יכול לשים אותם בתיקיה המוקדשת לצורך זה.

• #164475 הגב
      אמבר
      משתתף

לפחות אתה עכשיו לא צריך לרדוף אחרי כרטיס החבר כדי להרשם לארמגדון קון

• #164476 הגב
      Boojie
      משתתף

אנא דווח על התוצאות. אם גם *שם* אתה לא מצליח להירשם… טוב, אני הייתי מציעה גירוש שדים או הסרת מנחוס על ידי מכשפה מקצועית…

• #164481 הגב
      cheshercat
      משתתף

האם הבחירה של יו"ר הועד, מתוך חברי הועד, נעשית ע"י חברי האגודה או ע"י חברי הועד ??

• #164482 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #164484 הגב
      עמנואל
      משתתף

יו"ר הוועד נבחר ע"י האסיפה הכללית, אחרי בחירת הוועד, מבין אלה שנבחרו. אחד הנבחרים יכול להציע את עצמו, וייתכן שמישהו אחר מהנוכחים באסיפה יציע אותו, אם כי כדאי לתאם מראש…

• #164486 הגב
      ???
      משתתף

אני לא רוצה להיות חבר ברשימת ההודעות, אם את רוצה שאני אצטרף כדי לבדוק את הצד הטכני, תודיעי ואני אנסה.
      אגב, אתמול קיבלתי סוף סוף את המכתב המודיע על הצטרפותי לרשימת התפוצה של האגודה.
      עכשיו רק את המימד העשירי המגיע לי (אני חושב שאני צריך לקבל גם את 9 וגם את 10, מתי יצא 10?) ואני מסודר.

• #164487 הגב

כן, זה לכאורה הדבר החשוב ביותר שעולה מכל הדיאלוג שבכאן.

מציג 23 תגובות משורשרות
מענה ל־אהמ… "ועד חדש ייבחר בינואר"?!?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: