ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › SFiR, האתר שלהם ועדכונים
- This topic has 19 תגובות, 9 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, חודש 1 by שמואל.
-
מאתתגובות
-
-
Ange noirמשתתף
רבתי איתו, צעקתי עליו והכיתי את המחשב שלי עד זוב כספית ואז עשיתי אותו הדבר לקוד המקורי, לעסתי, גרסתי וגם הרבצתי כשזה לא עבד, אבל עכשיו זה עובד, האתר עודכן והורחב ויש מידע על הפעילות הקרובה שתיהיה פעילות הפרישה של נעמי אז כולם מוזמנים כדי לתת לה תמיכה מורלית
האתר של SFiR
אני ממתין לצעקות הבלתי נמנעות
-
Boojieמשתתף
בכל זאת אני רואה מקום להזכיר לך ש- Fantasy כותבים עם A, לא עם E (כותרת האתר).
-
Ange noirמשתתף
זה אומר שכל הבאגים האחרים הוחלקו או לפחות צומצמו
-
סידהרתאמשתתף
במילות הפתיחה חסרות לי שתי מילים:
"ברוכים הבאים"בדיוק בין ה"תפקידים" ל"אתר".
-
Ange noirמשתתף
כי אם יש עוד בעיות אני רוצה לדעת הכל כדי שאוכל לטפל בהן ושהאתר יזכה לתואר "עבר את מבחן אגודה ישראלית למד"ב ופנטזיה" או לפחות שיהיה לנו עוד לינק חוץ מבגלקסיה
-
???משתתף
-
סידהרתאמשתתף
"האגודה למען עידוד הניטפיקירינג"
זה מה שאני ראיתי, אבל לא ביצעתי בדיקה דקדוקית.
-
NYמשתתף
הדיון בנושא "בניית אתרים ותחזוקתם" נפסק בזה הרגע. פורום זה, להזכירך, הוא פורום האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה, ותפקידו לעדכן בנושאים הקשורים לאגודה. להבא, אבקש לעדכן בנוגע לאתרך אך ורק אם קוימו התנאים הבאים:
א. האתר עבר *עדכון תוכני משמעותי* ("משמעותי" = נוספו חמישה סיפורים מקוריים חדשים, שני מאמרים ומדור חדש, למשל)
ב. עבר *לפחות חודש* מאז העדכון האחרוןבאשר לאתר עצמו – אם אתה מעוניין בביקורת, אתה מוזמן לשלוח לי (או לכל אדם אחר) דואר אלקטרוני. לא בפורום.
-
שמואלמשתתף
זה היה הקטע הכי טוב
-
שמואלמשתתף
היית פעם איזה מ"כ או משהו?
(או אולי אמא פולניה?) -
Ange noirמשתתף
-
Ange noirמשתתף
הודעות יועלו אחת לחודש, המפקד!
רק לאחר עידכון משמעותי של תוכן ולא רק של מבנה, המפקד!
עוד משהו? המפקד! -
NYמשתתף
-
יעלמשתתף
את תג ה META אתה צריך לשים בכל הדפים, לא רק בדף הראשון. לחצתי על "עלינו" וראיתי ג'יבריש. אני בעבודה, ואין לי זמן לשחק עם האינקודינג שלי, אז בכל מקרה הדף הראשון נראה טוב יותר ממקודם. כחול על ירוק למטה זה לא רעיון טוב, קשה מאוד לקרוא. זהו.
-
גלמשתתף
-
Ange noirמשתתף
והירוק זה בגללהקטע שהצבאי (הכנסתי את זה הבוקר ומחר זה יעלם)
-
שמואלמשתתף
איפה האתגר האינטלקטואלי וההומור הסמוי איפה?
הלאה הפוליטיקלי קורקט, זכותך לכתוב וזכותינו לקרוא "זרג" באתר!!!
power to the people -
Ange noirמשתתף
אני אחזיר את הזרג בעידכון הבא
-
שלמקומשתתף
-
שמואלמשתתף
"יסודר"
-
-
מאתתגובות