Reverticon – התודות

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה Reverticon – התודות

מציג 7 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163666 הגב
      אמבר
      משתתף

חברים יקרים,

אחרי שהכל הסתיים, רצינו להודות לכולכם — על הנכונות, ההתגייסות, המאמץ והתרומה.
      אני מקווה שכולכם נהניתם והצלחתם לחוות את האווירה הטובה ששרתה במקום.

האירוע היה מוצלח מכל הבחינות. קיבלנו המון פידבקים חיוביים והמון תודות.

אני יודע שהיה "באזז" רציני ושהמסר שלנו עבר אצל המון אנשים בקהילות השונות. לכנס הגיעו, בין היתר, מספר גדול של אנשי צוות וסגל של אייקון שבאו לתמוך ולהגיד מילה טובה. ומספר גדול של אנשים שנעדרו כבר שנים מאייקון. ניהלנו המון שיחות עם המון אנשים כדי לנסות להסביר ולהבהיר, ואני חושב שהצלחנו.

אני מקווה שהאפקט שיצרנו, קטן ככל שהיה, יצליח להזיז משהו בכיוון חיובי. כבר שם נראו ניצנים של כך, ולו רק בשל כך כל העסק היה שווה.

תודה למרצים, לחברי הפאנלים, למתנדבים, לתורמים ולקהל, שמילא את המקום באנרגיות המיוחדות שלו.

• #190465 הגב
      גל
      משתתף

זה הכנס הראשון שההשתתפתי בו מזה שנתיים אני חושב וזה החזיר אותי לזמנים הטובים של פעם. היה כיף מאוד ושווה לבוא. התכנים היו מצויינים (שניים-שלושה אירועים במקביל וההתלבטות לא קלה), לפגוש שוב אנשים שלא ראיתי שנים ואפילו לעשות קצת כסף מדוכן יד-שניה.
      היה טוב.

ואם הצלחתם לארגן את כל זה בשבועיים, אין שום סיבה שהאגודה, למשל, לא תצליח לארגן אירוע כזה באופן שגרתי, במקומות שונים בארץ.

• #190469 הגב
      ???
      משתתף

גל – אני לא מסכימה איתך.
      לאירוע כמו רברטקון אנשים הגיעו מכמה סיבות – אחת מהן היא הנוסטלגיה, כפי שציינת לראות אנשים שלא ראית הרבה זמן.
      השניה היא המארגנים. דובי והדס חוברים שנית, מה יכול להיות רע בזה?
      שלישית – התמיכה במסר שהמארגנים רצו להעביר.
      הרביעית – כי זה היה כ"כ קרוב לאייקון ובלאו הכי הרבה אנשים כבר היו שם אז הם באו לראות על מה ולמה.
      כל הסיבות האלה לא מתקיימות בד"כ, בטח לא ביחד.
      ונסיון העבר מראה שגם כאשר יש תכנים טובים ומעניינים – היקף המשתתפים הוא מצומצם.
      אז נכון שרברטיקון היה כנס שאורגן מהר ועם תכנים טובים, אבל אני ממש לא בטוחה שכנס שלא יהיה בעל מסר דומה וייערך במקביל לאירוע גדול אחר, ימשוך אליו כ"כ הרבה קהל.
      בוא נחכה לראות מה יהיה עם מאורות בחנוכה…

• #190476 הגב
      סקיפי
      משתתף

מה זה מאורות? ואיך אפשר לעזור בלארגן אותו?..

• #190479 הגב
      גרומיט
      משתתף

ביום חמישי (סוף חנוכה), 17 בדצמבר, בקמפוס גבעת רם. לפרטים פני לקרן. אני יודע שעדיין חסר א. לוגיסטיקה, אם את מעוניינת :-)

• #190482 הגב
      ???
      משתתף

בתקווה שיהיה לנו אתר בקרוב ואז אפשר יהיה להתחיל גיוס נמרץ בפורומים –
      חסרים לנו בינתיים א. לוגיסטיקה ו-ע. דוכנים. כל המקדים להציע את עזרתו יתקבל בשמחה :-)

מייל שלי –
      keren נקודה landsman אשר בממלכת ג'ימייל נקודה קום

• #190487 הגב
      ???
      משתתף

בוא תו עברי אל תהיה ביישן

• #190492 הגב
      סקיפי
      משתתף

זוכרת:)

מציג 7 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #190479 in Reverticon – התודות

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול