ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › NADA – הקרנות סרטי מד"ב ופנטסיה שבועיות
- This topic has 11 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 24 שנים, חודש 1 by דניאלה הראל.
-
מאתתגובות
-
-
NADA מציגותמשתתף
היי כולם!
הרשו לנו להציג בפניכם את NADA:
Nur and Daniella Association.
נוסד ע"י האחיות דניאלה ונור לבית משפחת הראל.NADA יארגנו סדרת הקרנות על בסיס שבועי.
בהקרנות יוקרנו סרטי מד"ב ופנטסיה לפי דרישת הקהל. ההקרנות ייערכו באולם יצחק שבעירוני ה' שבת"א פעם בשבוע, סרט או שניים (בהתחשבות באורך הסרטים) בכל פעם. הודעה על תאריך מדוייק ושעה תפורסם בהמשך.
אנחנו רוצות לדעת אילו סרטים יגרמו לכם להגיע מכל קצוות הארץ לת"א ולשלם עבורם סכום סמלי שלא יעלה על חמישה שקלים לכיסוי הוצאות האירוע בלבד.
היינו שמחות גם לשמוע מי מכם מוכן לתרום מהסרטים שעומדים לרשותו, באיכות סבירה. כמו כן, אם מישהו מוכן להביא מכשיר DVD ע"מ לשפר את איכות הצפייה ולהגדיל את מגוון הסרטים.
לשאלות, תגובות, רעיונות, טענות ומענות:
nada_sis@yahoo.comבתודה, ההנהלה
נונו הטלטאבי האבוד, דניאלה וקתרין. -
גלמשתתף
יש לי מגוון של סרטי מדב ופנטסיה שאשמח לתרום
רובם הוקלטו מערוצי הטלוויזיה או הכבלים ©ולכן בחלקם יש גם פרסומות® סורי¨
לרשימה משוערת שלחו דואלסרטים שאני אשמח לראות הם סרטי מדב ישנים ©¢קלאסיים¢¨
כולל סדרות מדב ישנות כגון פלאש גורדון¬ וי¬ באק רוגרס¬ אבודים בחלל וכד§ -
צחימשתתף
שלחתי לכן לאי-מייל, אבל צריך להדגיש את זה:
SPACE BALLS!!!!!!!!!!!!
SPACE BALLS!!!!!!!!!!!!
SPACE BALLS!!!!!!!!!!!!
אה כן… וגם אזור הדמדומים -
א.פ.משתתף
blade runner, galaxy quest, ST first contact, stargate, …
-
Boojieמשתתף
-
NADA מציגותמשתתף
Gattaca, שאני בכלל לא הבנתי על מה ההתרגשות. לא חיבבתי את הסרט. אבל אם ביקשתם – נקרין גם אותו!
-
Boojieמשתתף
"טוב, זה כי אתם טפשים"…
ועכשיו ברצינות – אני חיה בשלום עם העובדה שיש סרטים שאני אוהבת ואחרים לא… לטעמי גטאקה היה סרט מצוין, גם בבניית האווירה, גם בבניית הסיפור, גם בהעברת הרעיונות. יש אנשים שלא אהבו – קורה. קורה הרבה, אפילו. -
NADA מציגותמשתתף
אם נקרין אותו, תגררו את עצמכם כל הדרך מחיפה הרחוקה?
-
Boojieמשתתף
כגון – האם יהיה לנו זמן? האם יהיה לנו כוח? האם יהיה לנו דלק? האם יצליחו ידידינו לצאת מהבאר העמוקה לפני שאויביהם יטביעו אותם? כל זה ועוד, בפרק הבא של…
-
Boojieמשתתף
הסיוט שלפני חג המולד (של טים ברטון) – שמתאים במיוחד לחודש הזה; ומארס אטאקס, שאני יודעת שהיו אנשים שאהבו מאד ואנשים שממש לא אהבו – אני באלה שאהבו מאד. אחלה פרודיה, ותלך טוב במיוחד בשילוב עם היום השלישי…
-
דניאלה הראלמשתתף
האם המכונית תשבוק חיים בדיוק כשתהיה שביתת רכבות,אוטובוסים ועובדי התברואה? האם תחטפו ע"י חייזרים? וכו' וכו'
-
דניאלה הראלמשתתף
-
-
מאתתגובות