ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › Enterprise – סדרה חדשה
- This topic has 16 תגובות, 8 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 4 חודשים by
שלמקו.
-
מאתתגובות
-
-
^Guardian^Angel^
משתתףלראשונה שמעתי על קיומה של הסידרה שלשום, וכמעריץ Star Trek TNG נלהב,
ניגשתי לברר פרטים עליה. גיליתי שהעונה הראשונה משודרת כעת בארה"ב,
והם נמצאים כרגע בפרק 15. ובנוסף מככב בסידרה, כוכב הסידרה המצויינת
QUANTOM LEAP (זינוק לאתמול), סקוט בקולה.לשמחתי הרבה, אני בעל חיבור ADSL, ומצאתי באחד ממבוכות האינטרנט את הפרקים
הראשונים של הסדרה. כרגע סיימתי לצפות בשני הפרקים הראשונים (שהם בעצם פרק
אחד שמחולק לשניים).ורק דבר אחד יש לי להגיד לכם, מ-ד-ה-י-ם!מקווה שגם שאר הפרקים הם כמו השניים הראשונים,
ובתקווה שבקרוב הסידרה תגיע אלינו ארצה,
^Guardian^Angel^נ.ב. אתר לא רישמי על הסדרה תוכלו למצוא כאן.
-
Boojie
משתתףאינו המקום המתאים לפרסום מידע כזה. הפורום הזה מיועד להודעות ולדיונים הקשורים לאגודה ולתחומי פעילותה, וגם להודעות הרלוונטיות לחובבי מד"ב לגבי פעילויות מד"ב שונות, אבל לא לביקורות ולדיונים על ספרים, תוכניות טלוויזיה, סרטים וכדומה. לדיונים מעין אלה, נא פנו לפורומים העוסקים בענייני מד"ב (כמו פורום אורט שהלינק אליו מופיע בגדול בדף הפורום, או פורומים אחרים המופיעים בדף הקישורים), או מסע בין כוכבים בפרט.
תודה על שיתוף הפעולה. -
אמבר
משתתףהוקרן כבר באייקון (שבוע אחרי שיצא בארה"ב)
-
עינב
משתתף -
???
משתתףכמה אנשים בכלל שמעו על אייקון?
עוד לא כבשנו את מנהטן. בטח שלא את ברלין.
-
שלמקו
משתתףבארה"ב לא משודר הפרק ה15. בלתי אפשרי, טכנית, מכיוון שהפיילוט שודר בערב יום כיפור.
-
אמבר
משתתף+ כל אלה שנשארו בחוץ.
כמה שמעו? עכשיו הוא שמע שיש אייקון
-
Ange noir
משתתףלשים ידו על הכרטיס האחרון ואפילו ישב במקום טוב בהקרנה
-
גל
משתתףלמישהו אחר. בדיעבד – הייתי יכול לעשות דברים יותר מעניינים בשעתיים האלו (כמו למשל לעזור לפרק דוכנים או לצפות בספר החיים).
-
Ange noir
משתתףלפי דעתי, אבל אישית אני חושב שגלקסי קווסט היה הפואנטה של הכנס, כמו אומרים: "כך אנחנו ואנחנו גאים בזאת", אולי רק שאנחנו קצת יותר שפויים (תיאוריה בלבד)
-
^Guardian^Angel^
משתתףהנתון הזה הוא לפי אתר המעריצים שנכנסתי אליו ( http://trekenterprise.com ) שבו יש תיאור של הפרק ה-15.
-
???
משתתףבאמת גל, לא נהנית בכלל? או שקשה לך להודות שאהבת משהו בסגנון הזה?!!
-
גל
משתתף -
Boojie
משתתף -
???
משתתףרק ציינתי הערה…גם אם זה אולי לא במקום
אבל לא הייתי מפתחת נושא מסוג זה בפורום -
שלמקו
משתתףהפואנטה של אייקון 2000 הייתה טרקיז, שאומר "הנה תראו, אנחנו שפויים יחסית!"
-
שלמקו
משתתףהאתר מספר את עלילתם של הפרקים שצולמו ועדיין לא שודרו- את התקצירים של האולפן.
אני חוזר, אין שום אפשרות פיזית (אם מניחים פרק אחד לשבוע) ששודרו 15 פרקים של אנטרפרייז.
-
-
מאתתגובות