תשלום דמי חברות לאגודה בכרטיסי אשראי

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה תשלום דמי חברות לאגודה בכרטיסי אשראי

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161747 הגב
      ???
      משתתף

האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה שמחה לבשר שהחל מהימים הקרובים ניתן יהיה להצטרך לאגודה או לחדש חברות גם באמצעות כרטיסי אשראי.

התשלום יתבצע באמצעות המענה הטלפוני של כתב העת "חלומות באספמיה" בטלפון 09-8857173. יש להשאיר במענה הקולי שם ומספר טלפון ולציין שמדובר בתשלום דמי חברות לאגודה. מ"חלומות באספמיה" יחזרו אל הפונים ויקלטו את פרטי התשלום וההרשמה.

"חלומות באספמיה" משמשים בעניין זה קבלני משנה של האגודה, ואין קשר הכרחי בין ההצטרפות לאגודה ובין עשיית מנוי לכתב העת.

• #172987 הגב
      elric win 1
      משתתף

ויבורכו אנשי אספמיה, על נכונותם הראוייה לציון לרתום את המערכת שלהם למען העניין.

• #172988 הגב
      גרומיט
      משתתף

אם כי זה לא רק התנדבותי – הם מקבלים עמלה הולמת.

• #173022 הגב

ואני חייב להגיב לפני שיצמחו כאן תאוריות קונספירציה.

מנויי אספמיה המעוניינים להרשם לאגודה, יכולים לעשות זאת, *ואף עשו זאת עד עתה*, ללא עמלה כלשהי (פרט לעמלה הנגבית ע"י חברת כרטיסי האשראי כמובן), ובכך מתקיים האקט ההתנדבותי הטהור של אספמיה לטובת האגודה.

יחד עם זאת, הטיפול הארגוני *הנוסף* במי שמעוניין להרשם לאגודה, ואינו מנוי של אספמיה, מחייב אותנו לגבייה מינימלית של עלות, ואכן, דומני כי 2% (במילים: שני אחוז) מסך התשלום, כעמלה, (בנוסף לעמלת חברת כרטיסי האשראי) הם אמנם עמלה הולמת, כהגדרתך, אך אין בהם כדי להעשיר את אספמיה או חלילה לרושש את האגודה, או לגזול ממנה את מעות חבריה.

אני יודע שאתה לא התכוונת לדבר מכל אלו, אבל אני חושש שמישהו אחר עלול לפרש את דבריך באור קפיטליסטי מדי.

• #173023 הגב
      יעל
      משתתף

נניח עשרים חברים מבקשים לנצל את אופן התשלום החדש. יוצא שכל אחד משלשל לקופת אספמיה 2 ש"ח מדמי הרישום, ואתם מרוויחים 40 ש"ח שלמים! (בהנחה שלא היו להם הנחות צעיר או סטודנט…).

אם אתם שמים את הכסף הזה בתוכנית חיסכון בתוך כמה מאות שנים הוא יצטבר לסכום עתק! ואז בעזרת מכונת הזמן שיש לך במרתף, אתה קופץ כמה מאות שנים קדימה, פודה את תוכנית החיסכון וחזור לתקופתנו אנו (לאחר המרת הכסף למטבע שניתן להשתמש בו בתקופתנו, כמו יהלומים). לא עמלה הולמת?

ועכשיו הגיע הזמן שאני אחזור לעבודה שלי…

• #173024 הגב

עלות ההפעלה של מכונת הזמן גבוהה למדי, ושיעתוק לעתיד כדי למחזר את תוכנית החיסכון הצמודה ללירה הלבנונית (אל תשאלו. הבורסה של ביירות זינקה בשנות ה 20. של המאה ה 21), יהיה כדאי רק לאחר הצטרפות של חמשת אלפים ושש מאות חברים לאגודה, שיביאו את מספר חבריה למספר המיתולוגי – 6,000.
      דא עקא, עפ"י היחס הקיים כיום בין מספר חברי האגודה למספר המנויים, ששת אלפי חברי האגודה יצביעו על מעל עשרת אלפים מנויים. במצב שכזה, המיליונים שנרוויח מאספמיה הם אלו שיזניקו את הבורסה הלבנונית, וכל סיחרורי הזמן ופיתולי העיתים יהיו מיותרים למדי.

• #173030 הגב
      אמבר
      משתתף
מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #173030 in תשלום דמי חברות לאגודה בכרטיסי אשראי

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול