ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › תעמולת בחירות – הודעה רשמית
- This topic has 13 תגובות, 8 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
NYמשתתף
בתאריך 10.1.2002 יתקיימו הבחירות לועד האגודה במהלך הישיבה השנתית.
על מנת לאפשר למועמדים להציג את משנתם באופן מסודר, יוכן "מאמר" מיוחד במדור החדשות באתר, בו נתן יהיה להוסיף את דבר המועמדים והשאלות אליהם כתגובות.
ה-"מאמר" יקרא "הבחירות" ויפתח בתאריך 31.12.2001. המועמדים מתבקשים להכין וללטש עד אז את נאומי הבחירות שלהם, ואז לפרסמם כתגובות ל-"מאמר".על המועמדים להיות חברי אגודה (כלומר – שילמו את דמי החבר שלהם ובעלי מספר חבר). בגוף "נאום הבחירות" יש לכתוב את שמו האמיתי והמלא של המתמודד (אפשר להוסיף גם את הכינויים בהם הוא ידוע בפורומים השונים); כדאי להוסיף את גילו, השכלתו ועיסוקו. רצוי לקצר ככל האפשר את התעמולה (המלצה אישית – לא יותר מ-300 או 400 מילה), על מנת לאפשר לקהל המצביעים לקרוא בנוחות את דברי כל המתמודדים.
פרסום תעמולה בפורום זה *אסור בהחלט* – הודעות שכאלה יוסרו לאלתר.
-
גל מבולבלמשתתף
לצורך כתיבת נאום בחירות קצר, ענייני, משעשע וקליט.
השכר: יהיה גבוה יותר מאשר אם לא תענו לי
נא לשלוח קו"ח לכתובת הדוא"ל המופיעה למעלה, באנגלית בלבד!
יתרון לבעלי נסיון בניהול האתר של "אגודה ישראלית למד"ב ופנטסיה". -
גל מבולבלמשתתף
-
NYמשתתף
-
גלמשתתף
לא הבנתי מה רצית להביע כאן. בכל אופן, אני ביקשתי לשלוח קו"ח לדואל שלי, לא ססמאות לפורום!
חוץ מזה, חומוס פיכסה! -
זיו 1משתתף
זה היה השכר שלו…
-
???משתתף
מה ההבדל בין "להציג את משנתם" לבין "תעמולת בחירות"?
האם: "שמי אלי חרצואלי ובכוונתי להצעיד את האגודה לעידן של שלום ושגשוג" מותר כהצהרת כוונות בעוד "הצבע אלי חרצואלי! למען הצעדת האגודה לעידן של שלום ושגשוג!" אסור כתעמולה?
-
אמברמשתתף
מההרגל להגביל את מספר המלים (:
-
Boojieמשתתף
למה *בדיוק* אתה צריך כותב/ת, מוכרש/ת או לא מוכרש/ת…
-
גל מבולבלמשתתף
-
NYמשתתף
חשבתי לשלב בין הבחירות לבין תחרות הקצרצרים…
-
שלמקומשתתף
כותב שיודע לבצע בניית דמויות טובה…
-
NYמשתתף
להזכירך, הגיבורים של כותבים כאלה בדרך כלל מתוסבכים להחריד או, לחילופין, שקועים עמוק עמוק באיזו בעיה קיומית משעממת רצח. אני, כרגיל, בעד *עלילה*…
-
???משתתף
כשהיוונים המציאו את האמברוזיה עבור האלים שלהם. הם בעצם חשבו על חומוס…
-
-
מאתתגובות