תעזרו לי!!!

מציג 9 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161590 הגב
      ענבל
      משתתף

אני מורה חיילת במרכז "שמע", שזהו מרכז לילדים ונוער לקויי שמיעה. השנה, בשמע, נבחר נושא שנתי- קולנוע, ואני צריכה להכין תחנה של עד 30 דקות פעילות על מדע בדיוני.
      אני לא מבינה כלום במדע בדיוני, אז אם יש לכם רעיונות לפעילויות, או אפילו רצון להתנדב יום אחד בשמע זה מאד יעזור לי!!! כל רעיון מתקבל בברכה.
      תודה רבה רבה,
      ענבל.

• #171517 הגב
      יעל
      משתתף

בכל מקרה, כדאי לך לקחת את שאלתך לפורומים המתאימים לכך: פורום אורט (קישור למעלה) או פורום המד"ב של YNET, נענע או תפוז (סליחה אם שכחתי מישהו. יש קישורים בדף הקישורים).

הפורום הזה מיועד לדיוני האגודה ולא לשאלות כלליות – ובכל מקרה, בפורום שהזכרתי יהיו יותר אנשים שידעו לעזור לך.

תודה.

• #171520 הגב
      אמבר
      משתתף

זמין – עדיף להפנות אותה ישר אליה

• #171521 הגב

את מוזמנת ליצור איתי קשר, ואני אשמח מאוד לעזור :)
      (מלבד העובדה שאני סטודנטית לקולנוע וחובבת מד"ב גדולה, אני גם מורה-חיילת נוער וקהילה לשעבר, כך שסביר להניח שיש לי כבר כמה פעילויות מוכנות בשבילך)
      הדוא"ל שלי הוא astronomi23@yahoo.com
      את מוזמנת לשלוח לי דוא"ל או טלפון.

• #171522 הגב
      ???
      משתתף

איפה ומתי הפעילות המדוברת ?
      אם נומי לא תוכל להגיע אולי אני אצליח…
      בכל מקרה, יש לי משחק טריוויה על מד"ב (מצריך ידע קודם) וכל מיני פעולות נהדרות (יותר בנושאי פנטסיה).
      בהצלחה

• #171525 הגב
      ענבל
      משתתף

היי בייבי, אם את באמת מחפשת תעסוקה, אנחנו נשמח אם תרצי לבוא לעזור בפעילות. היא מתקיימת במרכז של "שמע" תל אביב וכשאדע יותר פרטים אעדכן אותך.

• #171526 הגב
      ענבל
      משתתף

היי נעמי. הבנתי שדיברת עם דני(אל) ושאת מגיעה לשמע ביום חמישי. אני לא בטוח אהיה, אבל בכל מקרה, רציתי ממש להודות לך על העזרה… אני מניחה שכבר נתראה. ענבל

• #171527 הגב
      ???
      משתתף
    • #171528 הגב
      ???
      משתתף
    • #171529 הגב
      פג'ואיה
      משתתף

בכל אופן – ענבל וכל המעוניינים :
      יש לי כמה מערכי פעולות מוכנים בנושאי פנטסיה ועוד רשימה ארוכה של מרצים ונושאים.
      אז לכל המתעניינים – ארכיב הבאר פתוח לקהל.

ענבל – צרי איתי קשר בדוא"ל המופיע מעלה.

מציג 9 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #171525 in תעזרו לי!!!

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול