ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › תחרות סיפורים קצרים ב"הארץ".
- This topic has 7 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 9 חודשים by Boojie.
-
מאתתגובות
-
-
Boojieמשתתף
עיתון הארץ הכריז על תחרות הסיפורים השנתית שלו, ואני רוצה לעודד בזאת את קהל חובבי המד"ב לשלוח סיפורים (איכותיים!) לתחרות. אולי, אם הם יקבלו במערכת כמות גדולה של סיפורי מד"ב/פנטזיה איכותיים, זה ישנה משהו ביחס שלהם לז'אנר? ומי יודע, אולי אפילו אחד מהסיפורים יזכה באיזשהו מקום מכובד?
לכו על זה! -
Ange noirמשתתף
אחרי ככלות הכל את הבחירה בכותבי הסיפורים הקצרים בתחום המד"ב בארץ (כמה תחרויות כבר זכית? איבדתי את הספירה)
-
שלמקומשתתף
סתם, לא הייתי הולך ואומר שבוג'י היא הב*כ*ירה בין כותבי הסיפורים בארץ (מהסיבה הפשוטה שעוד לא יצא לה ספר), אבל היא בהחלט כותבת סיפורים שזוכים בתחרויות.
מה שיפה בתחרות, שהתנאי היחידי להשתתפות זה שלא יצא לך ספר פרוזה בארץ (מה שדי נכון לרוב האנשים כאן). אם כך, נשאר רק להחליט מה הסיפור הטוב ביותר.
מה אתם אומרים? אנשים חיצוניים יבינו איך לגנוב מכונת זמן?
-
Boojieמשתתף
הרי בהן קניתי את השופטים.
(לא יודעת, אני לא זוכרת את זה, אבל זה מה שהסבירו לי בזמנו בפורום נענע, אז אין לי ברירה אלא להאמין. כנראה בגלל זה יש לי *כזה* אוברדרפט. אבל זו לא באמת הייתי אני, זה היה החצי האפל שלי.) -
אמברמשתתף
אמרו שהשופטים הם שפוטים שלך. כך שאת אפילו לא צריכה לקנות אותם
-
יעלמשתתף
כי היא כבר הוציאה ספר, כמו שהיא טרחה וסיפרה לנו איזה חמש מאות פעם.
זה טוב מאוד, כי יש לאחרים (חסרי תואר שני בספרות) סיכוי לזכות.
-
cheshercatמשתתף
סיפור.
זה יממנע ממנע מראש תחרות מכוון של כמה יוצרים מהוללים שטענו שלא ישתתפו בתחרויות של האגודה בגלל שהיא משתתפת.
אולי בוג'י תקנה לנו ככה גם מונופול על התחרות בהארץ -
Boojieמשתתף
מאיפה הגיע אלי האוברדרפט הזה?
ודווקא היה לי כבר כזה הסבר מוצלח…
ומילא זה, אבל עם כזה אוברדרפט, אין לי שום סיכוי לקנות את השופטים ב"הארץ". והם בטוח לא שפוטים שלי, אז אין לי שום סיכוי. אויה. :,-(
-
-
מאתתגובות