תחרות סיפורים ליוצרים צעירים

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה תחרות סיפורים ליוצרים צעירים

מציג 13 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163663 הגב
      חבצלת
      משתתף

אגודה ישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה ו"ישראבלוג" גאים להכריז על תחרות כתיבת סיפורים קצרים בתחום המדע הבדיוני והפנטזיה. הסיפורים הטובים יועברו למערכת "היה יהיה" – האסופה השנתית לספרות ספקולטיבית ויכול להיות שיכללו באסופה של השנה הבאה.

כתבו סיפור שעוסק במציאות שונה מזו הקיימת. הווה, עתיד, כוכבים רחוקים, או הכדור הזה שלנו, ערפדים, אנשי זאב, פיות, חייזרים, ואפילו קיום יום-יומי שנראה רגיל על פניו אבל שונה במשהו שמוציא אותו מתחום המוכר ומכניסו אל תחום הפנטזיה.
      לאלו מכם שזקוקים לנושא כדי לכתוב אנו מציעים את "טירוף ושפיות", אבל כל סיפור שיהיו בו אלמנטים מד"בים או פנטסטיים כשר להתחרות.

התחרות מתקיימת בבלוג התחרויות הרשמי של ישראבלוג, ופתוחה למי שמחזיק או פותח בלוג בישראבלוג.

מועד אחרון להשגת סיפורים: יום ראשון, 18 באוקטובר.

שלושת הסיפורים הטובים ביותר יזכו את כותביהם בעותק מהספר "היה יהיה" – אסופת ספרות ספקולטיבית מקורית, מתנת אגודה ישראלית למדע בדיוני ולפנטזיה. כל הסיפורים המשתתפים בתחרות יקראו גם על ידי עורכים מטעם האגודה שינסו לאתר מתוכם חומרים מתאימים לאסופות נוספות שיוצאו לאור בעתיד.
      שיהיה בהצלחה לכולם!

• #190453 הגב
      ???
      משתתף

מה הכוונה יוצרים צעירים? גיל או כמות פרסומים? לא ראיתי התייחסות לזה בבלוג או בהודעה שלך…

• #190454 הגב
      חבצלת
      משתתף

ידעתי שאני אסתבך עם הכותרת הזו
      התחרות פתוחה כמובן לכל מי שרוצה להשתתף בה, זקן וטף, מי שמעולם לא כתב מילה לפני כן ומי שכתב מרגע שלמד לאחוז עיפרון, אבל בבסיסה עומדת התקווה למצוא קולות חדשים שיצטרפו לקולות הקיימים ומכאן השימוש במונח "יוצרים צעירים".

• #190455 הגב
      kenny
      משתתף

על ביקורת שנכתבה ב"טיימס" הלונדוני על פו הדב, שבה נאמר שהוא מתאים לאנשים בכל הגילאים מ-7 עד 70. כמה ימים אחר כך התפרסם בעיתון מכתב זועם על הגבלת הגיל שטען שהספר בהחלט מתאים לאנשים מעל גיל 70.

• #190456 הגב
      מוניקה
      משתתף

האם האגודה מעונינת לפרסם תחרות זו בפורומים למיניהם?
      אם כן, אפרסם באג'נדה, ואולי אצליח לעשות מההודעה הודעה ראשית בדף הראשי.

מוניקה.

• #190457 הגב
      חבצלת
      משתתף

בשמחה.
      :-)

• #190458 הגב
      מוניקה
      משתתף

שאלה לגבי התאריך: 18 לאוקטובר השנה – עבור שנתון שיצא עוד שנה?
      פרסמתי בפורום שלי והמלצתי על ההודעה כראשית – ונתון זה לא ברור לי.

תודה,
      מוניקה.

• #190459 הגב
      חבצלת
      משתתף

אם הכל ילך כמתוכנן בחודשים הקרובים יחל איסוף החומרים לאסופה הבאה שתצא לאור, כך לפחות כולנו מקווים, בתקופה הזו בשנה הבאה. הסיפורים המשתתפים בתחרות יבחנו, לכן, לאסופה הבאה.

• #190460 הגב
      מוניקה
      משתתף

מגניב. פשוט היה נראה לי הרבה זמן לאיסוף החומר (כשנה) – אבל אולי אני לא מבינה בזה.
      בכל מקרה, מבחינתי זה אומר שאני לא אוכל לשלוח :) כי לא יהיה שום דבר מוכן עד אז.

תודה,
      מוניקה.

• #190461 הגב
      kenny
      משתתף

ייקח עוד זמן עד שנתחיל לעבוד על "היה יהיה" של השנה הבאה, אבל אני מבטיח לך שתהיה הודעה ואפשר לשלוח לי סיפורים גם בלי קשר.

• #190462 הגב
      מוניקה
      משתתף

יופי :)
      בינתיים ההודעה על שליחת הסיפורים מופיעה בדף הראשי של אג'נדי.
      נענע ורג'נדה עובדים על חיבור ביניהן באמצעות מערכת הפורומים, כך שאני מקווה שיש חשיפה גדולה יותר להודעה זו.
      ועוד מעט אני הולגת לקחת מהספריה את ה-35 במאי :)
      מוניקה.

• #190463 הגב
      מוניקה
      משתתף

וואו, כמה טעויות הקלדה…

• #190466 הגב
      יעל
      משתתף

אם את מחוברת לפורום את יכולה לערוך את ההודעות שלך.

• #190468 הגב
      מוניקה
      משתתף

תודה. להבא אתקן.

מציג 13 תגובות משורשרות
מענה ל־תחרות סיפורים ליוצרים צעירים

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: