ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › תחרות הטירוף הגלקטי, חור שחור בהומור?
- This topic has 34 תגובות, 11 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, חודש 1 by שמואל.
-
מאתתגובות
-
-
שמואלמשתתף
אני, כחובב מד"ב מגיל 0, תמיד אהבתי לצחוק על עצמי, על הז'אנר בפרט והעולם בכלל. תמיד אהבתי הומור מד"בי טוב בסגנון שגעון בחלל או איזכורים ועקיצות קטנות כמו שיש בהרבה סרטים, סדרות וכו. בתקווה לראות משהו דומה הגעתי לצפות בתחרות הטירוף הגלקטי. אם כן חברים, אלו הם רשמיי. הרשו לי דבר ראשון להגיד ובאמת באמת בלי להעליב אף אחד, שהשנה היה על הפנים. זכורה לי במיוחד הסיטואציה שאחד החבר'ה ניסה את מזלו בבדיחה ושקט רועם השתרר באולם. הרמה הלא גבוהה של ההומור שרץ שם (ושהפעם אף הוכן מראש כמו שהבנתי) גרמו לי לחשוב על איך אפשר לשפר את התחרות הזו שהינה בסופו של דבר אלמנט באמת חיובי שמאפשר לחובבי מד"ב (שחלקם ציניים וחדים כתער) לבטא את עצמם ולפעמים אפילו להצליח.
אז, אלו המסקנות אליהם הגעתי.
1) בעתיד, אולי כדאי להפריד את הארוע הזה מכל סרט או ארוע אחר (כדוגמת סרט על דגלס אדמס, כמו שנעשה השנה) ולעשות אותו בחינם. מה ההגיון? ובכן, הרבה מהאנשים באו לראות את הסרט. לא היתה להם סבלנות לתחרות הזו וכשהם ראו אותה הם היו עויינים בלשון המעטה. היה גם חוסר סבלנות ולכל העסק הייתה תחושה של: "טוב בואו נעשה את זה מהר, נסמן וי ונמשיך הלאה." אם הארוע יהיה חופשי, אנשים יבואו בהפסקות בין סרט לסרט במכוון לראות את התחרות. תיהיה להם סבלנות ומצב רוח. האווירה תיהיה אחרת לגמרי.
2) אי אפשר לאמץ את המבנה של "של מי השורה הזו בכלל" מפני ששם מופיעים שחקנים *אמיתיים* וסטנדאפיסטים בעלי שעור קומה שיודעים דבר או שניים על אילתור. צריך להביא מתנדבים מהקהל ולא, כמו הפעם, להביא קבוצה שלפחות לי לא מובן איך היא נבחרה ולתת משימות בעלות יותר פוטנציאל הומוריסטי וקלות להכנה מאשר "גאך, כשר או לא מאת R2D2 בתרגומו של…".
אסור שהדברים יהיו מסובכים ברמת ההבנה של טראקי עם וותק של 6 שנים בעסק וספריה טכנית בנפח ספריית הקונגרס. דברים פשוטים ולעניין הם לרוב מצחיקים. כדוגמא אתן את "סדנת האיפור של דארת' מול" שהיו אחד מהיציאות הטובות יותר שהיו באותו המקרה או הקטע השנון להפליא על זינה (הבחור המדובר מוצלח באופן כללי לטעמי, אם אתם מכירים אותו, תנו לו ממני ח"ח). לטראקרים קשה לפעמים להבין שלא כולם טראקרים. לא כולם יודעים מה זה גאך ומה קרה בפרק 43 של ח"ע 9. לעומת זאת, הרוב יודעים איך נראה דארת' מול. גם אם הם מגיעים לועידה בנושא מד"ב זה לא אומר שהם עוברים בהצטיינות בחינת 5 יח' בתחום. תפתחו את זה יותר. תכניסו הומור חיצוני להומור המד"ב. קצת שחור, קצת פוליטיקה, קצת אקטואליה ואולי אפילו קצת סקס (לא מגומגם כמו שהיה הפעם) לא יזיקו. להפך, זה רק יראה שמד"ביסטים מבינים יותר מאשר ד' אמותיהם של חלל, עמוק או רדוד כל שיהיו.
3) עוד עצה היא להשאר רגוע. לא להתחיל להתפרע על הבמה. הקטע בסוף של ג'רי ספרינגר (או יותר נכון, הקטע עם הקלינגון באותה מערכה) גרם לי להביט לרצפה בבושה. בכנות, אם מישהו מחוץ לקאדר הסגור יחסית של מד"ב שאני מכיר היה רואה את זה, הייתי כמעט מתבייש להודות שאני חובב סטאר טרק. חברים, כשאומרים לכם לשחק קלינגון, תעשו מה שאתם עושים בדרך כלל, חושבים איך הוא מתנהג. באמת, אני לא שחקן וקטונתי מלתת עצות במשחק אבל יש דברים בסיסיים. השתוללות על הבמה לא רק מבזה אותכם אלא גם את הסובבים אותכם. מילא אם יש לזה מסר ורעיון, אבל סתם כי אין לכם מה להגיד זה באמת מיותר. כמו כן, לא לגמגם על הבמה. באתם להשפיל את עצמכם כן? אז יאללה, תעשו את זה ברצף. כשנותנים משימה "חיי המין של האלפים" שהיא באמת מתנה משמיים להרבה אנשים, לא צריך לשלוח את זה שנבוך. צריך לבוא אחד שיגיד על הבמה (מותר אפילו בטון מונותוני ונונשלתי) מילים גסות. כן, מותר חבר'ה, לא כולם שם ילדים קטנים (למעשה, רובם לא).
4) אם יש מישהו שידוע שהוא טוב, תנו לו לעשות מערכה שלמה של סטנד אפ, עדיף מוכן מראש. היה נסיון כזה לפני שנתיים שהיה מוצלח חלקית. אולי כדאי לקחת את זה הלאה. אולי גם סדנא או שתיים על הומור מד"ביסטי לא יזיקו. כמו שיש סדנאות על ציור קומיקסים, יכולים להיות סדנאות על הומור. סדנאות שמספרים בדיחות, צוחקים, משחיזים סכינים והעיקר, מבינים סוף סוף מה ל-א מצחיק.
5) ציניות זה טוב. עימות בן דארת' ואדר לאם ילדיו שיכול להתחיל במשפט: "I did not have sex with that woman" ולהסתיים בוידוי של ואדאר שהוא הומו ומתייחד דרך קבע עם הקיסר (הסקס פשוט מחשמל…אני מוציא ממנו ניצוצות). אבל את זה אני מניח שאתם יודעים…ובכל מקרה, לא הכל שחור: היו הברקות פה ושם. הקטע של זינה, משחק המחשב "סדנאת האיפור של דארת' מול", המשיבון של מרווין (שנמשך טיפה יותר מידי זמן אך היה שנון) היו כמה יציאות טובות של המנחה (שהיתה בסדר גמור באופן כללי) ועוד דברים שהעלו חיוך על שפתי בין מבט זעזוע אחד למשנהו. הברקות מסוג כזה הם מה שגורם לי להאמין שדבר כמו "תחרות הטירוף הגלקטי" יכול מאוד להצליח אם יכתב ינוהל ויוצא לפועל כראוי.
כמו כן, אם מארגני הכנסים הבאים צריכים עזרה אני מציע את עצמי פה, קבל עם וחלקיקי מידע כעזר בכל אשר אוכל, בפעילויות אלה ואחרות. הדואל שלי רשום וידוע .
באמת אבקש לשמוע את דעתכם על הנושא.
בכבוד רב,
שמואל -
אסטרו-נעמימשתתף
תודות רבות, שמואל. מזמן לא קיבלתי התייחסות כל כך עניינית לתחרות.
דבר ראשון, בהחלט נשקול את כל ההצעות שהעלת, במיוחד אלו שנוגעות להנחיה ולמבנה – על התנהגות המשתתפים אין לנו שליטה, כפי שבטח שמת לב
נשמח מאוד לשתף אותך בישיבת ההכנה לתחרות בשנה הבאה – אנחנו מחפשים דרכים ליעל את התחרות באופן נואש
אם אתה מעוניין, אנא שלח לי דוא"ל –
astronomi@lantiv.com
ושוב תודה! -
NYמשתתף
אמנם לא הייתי נוכח, אך אני בהחלט מסוגל לשער את גודל הצרה.
המלצתי: יש לשים לב במיוחד לדבריו של שמואל בעניין ה*פשטות* ו*המכנה המשותף הרחב ביותר*. במילים אחרות – בלי מסע בין כוכבים.
או, ליתר דיוק – בלי התיחסות פרטנית אליו. מושגים מוכרים וגלובאליים הם: קירק, ספוק, פיקארד, אנטרפרייז, קלינגונים, וולקנים וזהו בערך. התייחסות פרטנית יותר תעבור מעל לראשו של חלק גדול מהקהל, עד כמה שהדבר נשמע מוזר לחובב ST הממוצע. לדעתי כדאי ליצור, לפני תכנון התחרות, רשימה של מושגים "גלובאליים" כאלה, ולעבוד על פיה בלבד.
הנה הצעה שנכתבה בין רגע:
קירק, ספוק, פיקארד, אנטרפרייז, קלינגונים, וולקנים, דארת' ווידר, לוק סקיווקר, יודה, כוכב המוות, הנסיכה ליה, צ'ואי, R2D2, C3PO, ג'ורג' לוקאס, E.T., בילבו באגינס, גנדלף (נכון – למה לא פנטסיה?), סופרמן, באטמן (בשום אופן לא X-מן!), לאזרוס לונג, פול מואד'יב, ארתור דנט, פורד פרפקט, זאפוד, מגבת.
ברור כי על העניין להיות נתון לשיקול רציני ולדיון מעמיק – רשימתי הנה נסיון חפוז ותו לא. -
Preacherמשתתף
הדברים הידועים ביותר הם גם הדברים שכבר צחקו עליהם הכי הרבה.
ראינו כבר מספיק וריאציות על "לוק אני אבא שלך", התסרוקת של ליה, הקרחת של פיקארד וכו'.
כשכל תחרות אביזרים הופכת לקרב חרבות אור (ככה זה היה בטירוף הגלקטי הקודם, בזה כבר לא הייתי) זה פשוט משעמם.לדעתי מה שצריך לעשות זה להמציא משימות שלא קשורות לסדרות מדיה ספציפיות, דברים כמו… כמו… כמו הטקסטים בדיסק שלך למען האמת, או כמו העלילות של ננס אדום. הבעיות של סקס בחלל, מוטנטים לא-ידועים (היה בג'יי לנו, יתאים גם לנו), דיבוב סרטי מד"ב ישנים, דברים כאלה. כמובן שאפשר לאזכר סדרות אבל כשזה נהפך לעיקר זה נהיה נדוש.
-
???משתתף
מאז שנעמי הדביקה אותי ב"מדע מסתורי", אני חש דחף מעניין לצפות בסרטים האלה, בלווית פופקורן, שתי שישיות בירה ושישיית חברים.
להריץ סרט מד"ב גרוע (או קטע ממנו) עם הערות! דגול! -
Boojieמשתתף
לא ברור לי כיצד אתה מעניק עצות מעין אלו בלי שהיית נוכח. ועדת התכנון של תחרות הטירוף הגלקטי (אגב, הצלחתנו נמדדת בזה שלא משנה אם המשתתפים מצחיקים או לא – הקהל תמיד צוחק כשאנחנו מציגים את המשחקים…) יושבת על המדוכה ודנה זמן רב בכל משחק כדי לוודא שלא יהיו בו דברים ספציפיים מדי. גאח, צר לי לומר לך, אינו דבר אזוטרי בכנס שמחצית ממשתתפיו הם חברי סטארבייס 972, ומהשאר ניתן לצפות שראו לפחות פרק-שניים של מסע בין כוכבים (לפחות כמה שנדרש כדי להחליט שזה זבל, כפי שנראה שרוב ידידינו הטובים החליטו לאחרונה). אנחנו עושים מאמצים מאד רציניים לשמור על מכנה משותף רחב במידת האפשר, אבל גם לזה יש גבולות. אנחנו חייבים להניח *איזשהו* ידע בסיסי מצד המשתתפים והקהל.
מה שכן, אני אישית מסכימה שהתחרות לא מצליחה להמריא, ולפיכך אשמח מאד לקבל עוד הצעות לשיפורים במבנה התחרות (וכפי שציינתי כבר בדיון דומה בפורום אורט, גם הצעות בנוסח "לבטל את התחרות לגמרי" לא ייפסלו על הסף, עם הנימוקים הנכונים). -
Boojieמשתתף
-
סידהרתאמשתתף
אבל אלו בדיוק הדברים שהיו בתחרות.
לא היה שום דבר על מי האבא של החצי וולקני חצי קלינגוני מעונה5 פרק 234 גרסת הבמאי.
היה את המכנה המשותף הקטן ביותר.
-
Boojieמשתתף
להלן רשימת המושגים שהופיעו בתוכנית תחרות הטירוף הגלקטי (מה שמופיע הלכה למעשה בתחרות עצמה מקוצץ מאד יחסית לתוכנית המקורית – בגלל מגבלות זמן ובגלל שלקבוצות ניתנת בחירה מתוך מספר גדול יותר של משחקים):
קלינגונים; אלפים; תחנות חלל; R2D2; אנימה; תרמיאנים; טלפאתים; קני; ג'רי ספרינגר; לוק סקייווקר; וורף; זינה; באפי; הארי פוטר; אקס מן; מלחמת הכוכבים; כוכב הקופים; סטאר טרק; הארץ התיכונה; מלחמת הכוכבים; רומח הדרקון; סטארגייט; גולשים בזמן; מדריך הטרמפיסט לגלקסיה; שוורץ; פו הדוב; "הרגת את אבי, היכון למות"; האנטרפרייז; "אני רואה אנשים מתים"; אנג'ל; "אני עוד אחזור"; דלן; דארק הלמט; דרדסבא; האן סולו; "אוי, אלוהים, הם הרגו את קני!"; 7 מ-9; בלי פאניקה; שרק; סתמרוח; הארי פוטר; שר הטבעות; "חמור" משרק; חיל הטלפתים; דארת' ויידר; ג'יינוויי; אלוהים; לורד וולדמורט; בילבו באגינס; מרווין; יודה; לאזארוס לונג.
בנוסף, יש להזכיר שבכל מקרה שבו הופיעו דמות, גזע או עלילה יחודיים, צויין בכרטיס בסוגריים גם בדיוק מאיזו סדרה/ספר/סרט הם לקוחים.
שם לב לדמיון מפתיע בין הרשימה הזו לרשימה שלך? -
NYמשתתף
(או באזנך – מה שבא קודם…)
כל כוונתי לטובה, ונראה לי כי השיקול "יותר ST כיוון ש-50% מבאי הכנס הם טרקיז" אינו נכון – הדבר אומר כי בסביבות 50% מהקהל לא יבינו במה מדובר (גאח הוא דוגמה מצוינת, אגב – ראיתי את רוב פרקי ST, כמה פרקי STNG, B5 ו-DS9, ועדיין איני יודע במה מדובר, לעזאזל – אני בטוח כי יש עוד רבים כמוני).
פתרונות? אין לי בשרוול, אך אשמח לעזור – את יודעת היכן להשיג אותי. בניחוש פרוע – נראה לי כי מתכונת האלתורים צריכה ללכת, ובמקומה יבוא משהו מתוכנן מראש – כולל חזרות ואודישנים, אולי.
או לא. -
סידהרתאמשתתף
אתה לא צריך אודישנים מראש.
אתה צריך לקחת את הקבוצות ולתת להם כמה הופעות ניסיון לפני האייקון.
נגיד שבוע לפני האייקון נפגשים בתל אביב והקבוצות מנסות לאלתר מול אנשים מסויימים ומסכנים.
אחר כך כל קבוצה מקבלת את המשימות כמו השנה, שבוע מראש, ככה שיש הרבה זמן להתכונן.מה דעתכם על זה?
-
Boojieמשתתף
כמה חוסר זמן יש לכל מארגני תחרות הטירוף הגלקטי. ולמשתתפים, אם כבר מדברים. לא שהרעיון שלך לא טוב – הוא מצוין. הוא רק לא יעבוד. היה מספיק קשה לגייס את המשתתפים שיבואו לתחרות באייקון עצמו. לגייס את כולם (כולל המארגנים) שיבואו גם לחזרות זה רעיון שאין שום סיכויים לביצועו.
-
סידהרתאמשתתף
יותר זמן מראש.
ואם אפשר באמצעים לא אינטרנטיים, קובץ ה rtf עשה לי שמות במחשב.
פקס או דואר יהיו עדיפים.
-
שמואלמשתתף
היו כל מיני דברים שם שהיו למביני עניין בלבד. בגלל זה הם היו לא ממש מצחיקים.
תחשבו על זה שניה בהגיון: נגיד שיש משהו על וויאג'ר (והיה). זה גורם לכך שחלק עצום מהקהל שבכלל לא ראה את הסדרה הזו לא יבין בכלל על מה מדובר. מי זו בכלל 7 מ9? את מי זה מעניין? ראיתי ברשת מאות בדיחות עליה אבל זה הומור של אנשים שיודעים במה מדובר.
חוץ מזה, ברגע שבאים אנשים שלא מבינים בדיוק בסטאר טרק, כל התייחסות ספציפית לפריטים קטנים בסדרה צריכים ללכת. אנשים יודעים מי זה פיקארד אבל הם לא יודעים מה זה גאך. למה? ככה. הם לא הקשיבו בשעור. לצחוק על דמויות ידועות (לא אבא של ספוק ואמא של פיקארד) זה סבבה, על התלבושות זה סבבה, על סיטואציות ידועות (כן, גם "לוק אני אבא שלך") זה סבבה, על דברים שאף אחד מיוצרי הסדרה לא חשב עליה (סקס בחלל, כמו שנאמר, איפה יש שם שירותים?, למה לעזאזל מישהו יעשה מדים כאלה לא נוחים? וכו) זה סבבה וכל מיני דברים כללים ולא קשורים לשום סידרה ספציפית כאלה.עכשיו, ההנחה שלהרבה אנשים יש ידע בסיסי בדברים מוזרים בST בגלל ש50% מהמשתתפים הם חברי סטארבייס הוא מוטעה מלכתחילה. תשמעו, אתם יכולים להיות בטוחים שמעריצי ST מבינים פחות או יותר הרבה במד"ב "כללי" אבל מעריצי מד"ב "כללי" לא מבינים כ"כ הרבה בST. למה? כי ככה זה הולך. כטראקי לשעבר, הבנתי בSW, B5, הוביט, עולם הדיסק, רובוטריקים וכו…
אבל אם יש אנשים שST פשוט מעצבן אותם (ויש, הרבה לשמחתי) הם לא יבינו מה זה גאך, 7 מ9, וויאג'ר בכלל ולפעמים גם DS9.בקשר לביצוע: זה קשור יותר לביקורת עצמית. אני אכן מסכים שצריך לסנן את המשתתפים אבל כמישהו שארגן ארוע או שניים בחייו (4 שנים במועצות נוער לא הולכות ברגל), אני גם מבין לגמרי שאין זמן בשיט, לאף אחד. לכן אני פונה גם למשתתפים ומבקש מהם לחשוב באמת טוב. אתם תוכלו לעשות קטע מביך ביותר בלי לגמגם על הבמה? אתם תוכלו לגלם קלינגוני בלי להשתגע? אתם תוכלו להצחיק? אם התשובות לשאלות האלה הן כן, אז סבבה. אם לא, אז כמו שאומרים אצלנו, כל הז@#, תשבו בצד הפעם ותצחקו (בתקווה כמו כל השאר).
בקשר לכתיבת המערכונים: אני בטוח שהשקעתם הרבה זמן ומחשבה ולא אמרתי שלא. מה שאמרתי זה שבמישור הקונספציה והביצוע יש כשל. יש קונספציה מסוימת (שעליה כבר דיברתי) שלדעתי היא לא נכונה. חוץ מזה יש גם כשל בתזמון הארוע ובבצועו מצד המערכת. אולי גם העובדה שזה נערך כתחרות ובו שתי קבוצות תורמת לבעיה. אולי צריך לעשות את זה חופשי מתחרותיות וסתם להצחיק כדי להצחיק.
אולי גם כדאי שהשחקנים יהיו חלק מהצוות הכותב של המערכונים וככה תיהיה איזו שהיא סוג של הבנה על מה ואיך עושים. לא כמו שהיתה הפעם במערכון של הנאום והתרגום לדוגמא.הציע פה בחור לעשות דיבוב מחדש במקום לסרטיסדרות מד"ב. זה גם רעיון שאולי יעלה יפה. אני תומך.
אני כבר הצעתי את עזרתי גם על הלוח וגם בדוא"ל לנעמי. אני מבקש פה גם מאחרים, שיכולים לכתוב, לשחק ולהריץ צחוקים להתגייס למשימה. אפשר להריץ את הטרוף הגלקטי בצורה טובה, צריך רק להשדל.
-
שמואלמשתתף
שלחתי לך דואל חזרה אבל נראה שהוא לא תקין.
בכל מקרה, מה שהיה כתוב בו זה שאשמח לעזור ככל שאוכל בהכנות לתחרות זו בשנה הבאה או בארגוןהכנות של כל פעילות אחרת במסגרת האגודה וכנסיה.
שמואל -
Boojieמשתתף
ונפסל כבעייתי ביותר מבחינה טכנית.
-
Kipodמשתתף
מי בדיוק אילץ אותך לקנות את הקלטת, מי?
תתנצר, ועכשיו!
-
אסטרו-נעמימשתתף
וגם אם לא – נודבת כרגע.
נודיע לך לקראת הפגישה הבאה של צוות התחרות (שעד היום כלל, אגב, את שפחתכם הנאמנה, בוג'י והדג) לפני איקון 2002. -
זיו 1משתתף
קראתי שהייתה פה ביקורת….
אתה פשוט צודק מלבד הכמה קטעים שאמרת שהצחיקו (אני שמח שהמשיבון שלי מצא חן בעינייך לדעתי הוא היה אמור לביות ארוך כי זה מרווין והקלטת ככה נגמרת לקול "אוי שיט נראה לי שהקלטת נג…." ביייייייפ, אבל זה אני)
לדעתי זה שניתן חומר קצת מראש היה קצת מוזר
לא שעבדנו או שהיה הרבה זמן לעבוד (וכשעבדנו לפחות אצלינו זה היה כל אחד חושב קצת לבד) כי קיבלנו את זה ממש פחות מיומיים לפני ובקושי הצלחתי לדבר עם חברי הצוות ולבקש
שינסו למצוא קצת זמן להכין
עד היום היה הרבה זמן לתכנון בזמן התחרות 2-3 דקות של חשיבה יוצרת ביחד
ולדעתי זה מה שהצליח התחרות הייתה עד היום מצחיקה
(אם אתה מתעלם משני דברים 1 – ההופעה של הקבוצה שלי ב99 התחרות היחידה שהפסדתי
בה בגלל שכל הכרטיסים יצאו של B5 ואני מסגיר את עצמי לקטילות רבות לא צופה בתוכנית
2- אחת הקבוצות בפורים שפישלה עד שהגעתי מהבסיס והחלפתי את גיורא, סליחה גיורא)
בכל מיקרה התחרות הייתה ותהיה טובה יותר בשנה הבאה
אני גם מקווה לצאת מההלם של הצבא (איך שהסמל הגדיר את זה "תצאו מסרט שלכם")
ומבטיח שנחזיר עוטרה ליושנה (או איך שלא הולך המשפט)
מה גם אולי ישפרו את הקטגוריות (מקווה שתוכל להשתתף בזה הסדנת איפור העלתה לי רעיונות
("my my i always say these monsters must have interesting lives"
באגס באני באחד מהרגעים הבלתי נשכחים כמניקוריסטיתספרית)
בכבוד רב
זיו -
זיו 1משתתף
אם מכינים סתם אוסף או סתם סרט ישן ומכבים את הקול…
אני מבטיח לך שאני איתי ואסף היינו דואגים לדיבוב בהתאם…
לדעתי זה אפשרי… וזה משהו שקל לעשות
(הרבה פעמים שאני רואה את זה בטלויזיה אני מצליח להמציא במקום דברים
יותר טובים משל מי השורה הזו… טוב בחצי מהמיקרים…. או שליש… אבל היי
החברה האלה ממש מצחיקים קשה לעשות יותר מהם…) -
שמואלמשתתף
אני מניח שאני מבין למה אחרי התקלות המצערות באי אלו הקרנות
-
Boojieמשתתף
האפשרויות הן אחת משתיים: לדאוג שתהיה על הבמה טלוויזיה (סיכויים שואפים לאפס) או לדאוג להקרנה של קטע על המסך. לאף אחד מאיתנו אין כוח להתחיל להתעסק עם הבלגן הזה.
-
Boojieמשתתף
בין הגורמים שנוהגים להשתתף בו נמצאים אחי או'לוציפר, וינסנט אחשלנעמי, הקראולי ועוד יצורים מיצורים שונים (הועדה הראשונה הורכבה מהתא החיפאי, לא?)
-
Rogue 7משתתף
אגב דיבוב סרטי מד"ב ישנים, אולי לקחת את הרעיון מכאן (ואם לא אז קבל ח"ח עצבני), מהסרט "מדע מסתורי" שבו מייקל קיטון יושב עם שני רובוטים ומעיר הערות ציניות(כמו כולנו) תוך כדי צפייה בסרט מד"ב ישן.
-
Kipodמשתתף
SMT3K.
-
Rogue 7משתתף
או Mysteius sience theater 3000. דרך אגב מישהו יכול לאשר או להפריך את השמועה שיש עוד סרטים ב"סידרה" הזו?
-
Rogue 7משתתף
-
Kipodמשתתף
אמאזון.
(לא עוד סרטים. עוד פרקים. מדובר בסדרת טלביזיה)
-
Boojieמשתתף
-
Kipodמשתתף
-
שלמקומשתתף
רוב הביקורת נכונה.אני בהחלט מסכים לכך שהיה צריך להפריד בין תחרות הטירוף לבין הקרנות אחרות. כך לא יהיו בתחרות הטירוף אנשים שלא רוצים (והתחרות דורשת קהל חיובי, אין מה לעשות) ומצד שני אנשים שלא מכירים את דוגלאס אדאמס לא ירדמו כשמרווין והנזיר החשמלי שרים שירים.
בקשר להערות על התחרות עצמה: בכל תחרות לומדים דבר חדש ומפיקים ממנו לקחים. איסור מוחלט על אלכוהול זה אחד. השנה למדנו שכן, לפעמים דווקא אלתור עובד, ואילו הכנה מראש לא- במיוחד בכך שלמרות ההכנה מראש, האנשים עצמם נפגשו רק ביום הכנס (או במקרה של חלק מהאנשים- רק לאחר שהתחרות כבר החלה), כך שמה שקיבלו אלו רק רעיונות סותרים ובלי זמן לעבוד עליהם ביחד.
עכשיו, בקשר לקטעים טובים או רעים: כאן אין על מה לבקר. בתור מישהו שאחראי גם לקטע שהגדירו כטוב (סדנת האיפור) וגם לבזיון גדול (קלינגון בג'רי ספרינגר. אני לא גאה בקטע הזה, שהשאיר אותי עם גרון כואב, אבל זה מה שעלה לי בראש באותו רגע). צריך לזכור שלא כל מה שמצחיק את המשתתפים מצחיק אנשים אחרים. צריך במיוחד לזכור שזוהי תחרות חיה. אם נערוך אותה לפרק של 20-25 דקות, היא תהיה הרבה יותר טובה.
בסך הכל, הומור זה הומור. יש יציאות טובות, ויש כאלו שלא. אולי עצם העבודה בקבוצות ובתחרות הוא בעייתי- אבל כרגע, זה מה שיש. אא"כ מישהו מציע להפוך את התוכנית לגרסת קופי של השורה.
-
זיו 1משתתף
היי עד היום שניסיתי ליצור קטעים הסאונד היה הבעיה…
כאן הוא יהיה היתרון… אין סאונד אין הרבה בעיות…
רק צריך למצוא איזה סרט ישן… או אוסף קטעים לא קשה ולהקרין על המסך
קלי קלות… אם תרצה ותמצא סרט ישן בעל אפקטים טיפשיים אפשר יהיה להשתמש בו -
שמואלמשתתף
אז למה שלא יקרינו דברים כאלה?
את המופע של רוקי הקרינו פעם, למה לא את זה?
למען האמת, סיקרנתם אותי חבר'ה… -
???משתתף
יש לי הסכמה מסויימת עם שמואל. נכון שאחרי הכנס רובכם מכירים אותי ויודעים שאני גם חובבת מד"ב וגם סטאר טראק. אבל למרות עובדה ידועה זו אני מסכימה עם ההנחה שאנשים שאינם חובבים של כל תחומים אלו במשך שנים רבות, כאשר הם באים לתחרות כזו
שבה משולבים קטעי ST ומד"ב בכלל לעיתים אינם מבינים קטעים רבים.אבל אינני מסכימה איתך בדבר חשוב אחד: כל באי הכנס באים עם רקע כזה או אחר, לא ניתן להתאים את התחרות כך שתתאים לכל אחד. בנוסף לכך רוב באי התחרות מכירים ומצפים מהטחרות שתהיה רבוייה ב ST ובמד"ב שהרי על זה הכנס!
לתשומת ליבך..
-
שמואלמשתתף
ברור שהם מצפים שתיהיה רוויה במד"ב אבל לא בהכרח ST. חוץ מזה, אין לי דבר וחצי דבר נגד העובדה שזה היה על מד"ב, אחרי הכל, זהו כל הרעיון. הבעיה היא שנכנסו יותר מידי לפרטים קטנים כדוגמאת גאח.
-
-
מאתתגובות