ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › תזכורת: הקרנות באפי וסטרטרק בירושלים
- This topic has 8 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 6 חודשים by
גרומיט.
-
מאתתגובות
-
-
אמבר
משתתףהאגודה הישראלית למדע בדיוני ופנטסיה ומועדון סטארבייס972 – מועדון מעריצי מסע בין כוכבים שמחים להודיע על תחילת סדרת הקרנות באפי וסטארטרק בירושלים.
החל מיום רביעי 2.1 (זה היום למי שלא שם לב) שעה 17:30 יוקרנו שלושה פרקים מהסדרות "באפי" "אנג'ל" ו"מסע בין כוכבים" (ההקרנות על מסך גדול).
ההקרנות יתקיימו בביה"ס הגימנסיה העברית ברחביה (רח' קרן קיימת 14) אולם "בר תנא" (הכניסה מהרחבה הפנימית).
הכניסה בתשלום סמלי של 10 ש"ח (5 ש"ח לחברי אגודה ומועדון)
קווי אוטובוס: 7, 8, 9, 17, 19, 31, 32.
הפרקים שיוקרנו:
Fuffy the Vampire Slayer: Shadow (עונה חמישית, פרק
ST: Voyager: Future’s End (עונה שלישית)
פרק מהסדרה אנג'ל
-
שמואל
משתתףהקצין המ@#%ק שלי שיחרר אותי מאוחר היום אז לא הספקתי…עד מתי (גם תאריך וגם שעה) ההקרנות האלה מתקיימותנמשכות?
-
ארז
משתתףוהתירוצים מעולים, אין ספק… אבל לאור כמות הצופים בהקרנה היום, אני שוקל להפסיק את ההקרנות בירושלים.
-
שמואל
משתתףלמה כמה היו היום?
ולכמה ציפית אם מותר לשאול? -
אמבר
משתתףמאשר קהל.
היתה כמות אנשים שבשבילה אין שום צורך לשכור אולם, כולם יכולים לשבת על הספה בכל סלון ישראלי ממוצע ועוד ישאר מקום לפופקורן.
בקיצור, אם לא יהיה שיפור משמעותי בפעם הבאה – לא יהיו הקרנות בירושלים.
ההקרנה הבאה: יום רביעי, 9.1 שעה 17:30 בגמנסיה העברית ברחביה, רח' הקרן הקיימת 14.
אנא תגיעו ותביאו גם את החברים שלכם.
-
???
משתתףבאפי מוקרנת פה מידי פעם ובקרוב לא תהיה סדרת סטארטרק שלא תוקרן בארץ,אולי כדאי לשנות את התוכן ?
לדעתי סדרות כמו neon gensis evangelion או lexx יכולות להביא לשינוי מרענן,במיוחד שהסיכויים קטנים שהם יוקרנו אי פעם בארץ.
ויש עוד המון.(אני ואחרים יכולים לארגן רשימה)
אבל יש לצפות לירידה בכמות הצופים משנה לשנה,בשל פלאי הטכנולוגיה והיכולת לצפות בסדרות באיכות טובה מאוד דרך האינטרנט.
יש הרבה דברים טובים שאפשר להקרין,אין סיבה להקרין דברים שכל מי שמגדיר עצמו חובב משיג בקלות יחסית לעצמו.
-
אמבר
משתתףבאפי וסטארטרק. לפחות ההקרנות שנעשו בתל-אביב בשנה שעברה ובכנסים היו מפוצצות.
התכנית המקורית היתה להוסיף הקרנה של פרק גם מסדרות יותר אזוטריות כמו לקס לפי בחירת הקהל. אם יהיה ביקוש מהקהל – אז זה מה שיוקרן. רק שכרגע, אין קהל לשאול אותו במה הוא מעונין. וחבל, כי האולם הוא מצויין ומאוד נוח להקרנה.
-
???
משתתףבדיוק הנקודה שלי,אנשים שבעים מבאפי וסטאר טרק אז אנשים לא באים.
אנשים לא באים אז אין את מי לשאול,צריך לקחת החלטה אמיצה להקרין דברים אחרים,לפרסם בצינורות המקובלים ואח"כ לבדוק מה כן או לא (ממילא נראה לי שאין מה להפסיד פה בגלל שההקרנות כרגע הן כשלון).את לא יכולה לשאול כל אחד ואחד מה הוא רוצה ולמה הוא יבוא,צריך להציא סחורה ולנסות כל פעם דבר אחר,עד לדבר הבא שיתפוס.
הטענה שלי שיש הצע,לא רע בכלל,למרות שהסדרות מצליחות די בת"א אולי בי-ם יעבוד משהו אחר. -
גרומיט
משתתףהבעיה היא שארבעת האנשים שבאו (כולל המארגנים) הם פחות או יותר כל האנשים בעיר ששמעו על האירוע הזה. אנשים לא באים לאירוע שהם לא יודעים על קיומו, והפרסום שנעשה לאירוע הזה היה. עפעס, לקוי במקצת.
-
-
מאתתגובות