תוכניית כנס פנטסי.קון עלתה!

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה תוכניית כנס פנטסי.קון עלתה!

מציג 12 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163092 הגב
      ???
      משתתף

כנס פנטסי.קון 2007, בארגונה של אגודה ישראלית למדע בדיוני ופנטסיה, יתקיים בתאריכים ה-25 וה-26 ביולי, במרכז רוזין שברמת אביב ג'.
      תוכניית פנטסי.קון עלתה לאתר, וניתן כעת לעיין בה ולהורידה בפורמט doc או pdf.
      הרשמת המתנדבים נפתחה. פרטים בדף ההתנדבות באתר.
      שימו לב לאירועים המיוחדים: הפקת המקור "חלום ליל קיץ" שתוצג בשני לילות הכנס, מכירת כשרונות, שירת פילקים, מרתון לילי חינמי של הסדרה הנוסטלגית "ערי הזהב הנסתרות", שתי סדנאות כתיבה, משחק קהילתי "חפש את המטמון", מועדון קריאה, ועוד הרצאות והקרנות רבות!

בקרו באתר הכנס!
      http://fantasy.sf-f.org.il

• #183906 הגב
      חגית
      משתתף

the Freggle rocks- Rock!!!!1
      כלהכבוד על התכניה

• #183912 הגב
      עדי
      משתתף

איך ניתן להזמין כרטיסים?

• #183913 הגב
      עדי
      משתתף

לא ראיתי קישור מתאים באתר

• #183916 הגב
      קובי
      משתתף

אל דאגה, לכל האירועים יהיו הרבה כרטיסים בקופות

• #183917 הגב
      עדי
      משתתף

אתה מצפה ברצינות שאנשים עם עבודה ועיסוקים נוספים יהפכו למהמרים ויגיעו במיוחד רק כדי לגלות שאין כרטיסים?
      היו נהלים להזמנה טלפונית מוקדמת בכנסים קודמים, למה לא הפעם?

• #183918 הגב
      קובי
      משתתף

בדיוק מהסיבה הזאת מעלים את חלום ליל קיץ, שהוא הירוע הגדול ביותר והמבוקש ביותר פעמיים

אגב, אני לא חושב שהכרטיסים ייגמרו כ"כ מהר,
      בד"כ ברוב הכנסים, ברוב ההרצאות, נשארים כרטיסים

• #183919 הגב
      גרומיט
      משתתף

יש הזמנה כזאת רק באייקון (וגם שם לא לכל הארועים) ובאופן חלקי גם ב"עולמות". בכנס "בדיון" השני גם הייתה הזמנה מראש, והתברר שהיא הייתה מיותרת.
      על כל פנים, נופתע מאוד אם תהיה תפוסה מלאה בפנטסי.קון (הלוואי שכן, אבל האולמות גדולים והכנס נערך בשני ימי עבודה. אני לא רואה סיבה לדאגה מצדך.

• #183920 הגב
      עדי
      משתתף

אני (ורבים כמוני) לא מגיע בשביל "הכנס" אלא בשביל ארוע נקודתי או ארועים בודדים. לכן תפוסה מלאה לאותו ארוע יכולה לגרום לכך שבזבזתי זמן וכסף (דלק) על הגעה לשווא.

• #183921 הגב
      ליאה
      משתתף

אתה בוודאי מבין שלא נוכל לתפוס הזמנה מראש בשביל שניים-שלושה האירועים הבודדים שעלולים (ואפילו לא בסבירות גבוהה) לאזול להם הכרטיסים. אני ממליצה, אם אתה באמת מודאג, לבקש מחברים המגיעים בבוקר להזמין עבורך כרטיסים.

• #183924 הגב
      ???
      משתתף

כדי ש אנשים יהיו שקטים שאכן יהיה להם מקום. גם אני לא ממש מרגישה בנוח לנסוע לתל אביב מבלי לדעת שאני לא נוסעת לחינם. וקחי בחשבון שלא לכל אחד יש חברים שיוכלו לקנות לו כרטיסים בבוקר, ולא כל אחד יודע שהאולם הוא מספיק גדול כדי שיהיו לו כרטיסים.

נראה לי שזו מסקנה שכדאי לאמץ לכנסים הבאים.

• #183926 הגב
      קובי
      משתתף

"בכנסים גדולים נהוג לפתוח הזמנה מראש. בכנסים קטנים כמו פנטסי.קון, פאן.קון, בדיון ודומיהם, מעולם לא הייתה הזמנה מראש.
      האופציה נשקלה, אך לצערי אין לנו משאבים כדי להקים עמדת הזמנה מראש. זו הפעם הראשונה מזו שלוש שנים שפנטסי.קון חוזר ככנס של האגודה בלבד, ואני מאמינה שאם יצליח, תתאפשר בפנטסי.קון הבא גם הזמנה מראש, ודברים נוספים המיועדים לרווחת הקהל"

• #183927 הגב
      ???
      משתתף

וחוץ מזה שאני לא מסכימה אין לי מה להוסיף על כך.

היום, העדר אפשרות להזמין מראש (טלפונית או דר ךהאינטרנט) מעיד בעיקר על חובבנות. אני יודעת שזה עולה כסף, אבל אם אנחנו רוצים להראות כמו אירוע רציני, זה אחד הדברים שעושים את זה.

מציג 12 תגובות משורשרות
מענה ל־תוכניית כנס פנטסי.קון עלתה!

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: