תודות

מציג 3 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161844 הגב
      אמבר
      משתתף

נדמה לי שהשלמתי קצת שעות שינה, ואני כבר אפילו מסוגלת ללכת, אז הגיע הזמן לתודות….

רשימת תודות זה דבר מסובך. יש כל כך הרבה אנשים שמגיע להם תודה על מה שעשו באייקון (והם גם מתרבים משנה לשנה), ותמיד יש סיכון שאשכח מישהו.

אז תודה –

• לאורי אביב – שלקח על עצמו את החלק המשמעותי ביותר בניהול אייקון, ואף ניהל אותו כמעט לבד חלק מהזמן. ההתעקשות שלו על כל פרט ופרט גרמה לכך שאייקון התנהל באופן חלק ונטול תקלות. לשם שינוי, הצלחתי אפילו לראות כמה דברים.
      • לדובי – איש יקר (באמת), תומך ועוזר. מוכן להתגייס לכל בקשה, עזרה, תיווך ופיוס. אי אפשר לנהל אייקון בלי דובי.

• לאיתי חורב – המנהל מטעם העמותה, שהעמיד את עצמו באומץ בחזית הניסיון לשלב בין משחקי התפקידים לשאר אייקון.

• לאנשים שהצחיקו אותי נורא– ג'וני וגורודין על אירוע הסיום המופלא, שהכריחו אותי להגיע אליו. וגם על זה שעמדו במילתם ולא הביכו אותי. ללא ספק, האירוע הכי מוצלח באייקון, שתודלק עד הסוף על-ידי מצב הכפית הטוטלי של המשתתפים והצופים. ועוד תודה מיוחדת לגורודין על הקונסטרוקציה המטורפת ברחבת הסינמטק ועל הפרשנות המופלאה לקרבות.

• לתמר שמילאה באופן יעיל וחייכני כהרגלה את התפקיד החדש של אחראית המרצים והצליחה להביא קאדר מרשים של מרצים לאייקון. יש לנו מרצים נהדרים, אבל תמיד טוב להכיר כמה חדשים. כמה חבל שהצלחתי לפספס (שוב, ושוב ושוב) את מאיו ואת ההרצאה על הבונים החופשיים. ועוד תודה סתם על זה שהיא תמר ועל המצב רוח הטוב הנצחי. וגם לליאת שעזרה עם הלוגיסטיקה המורכבת של שיבוץ כל כך הרבה מרצים.

• לאחראי הלוגיסטיקה – אורי חריש וגילי כהן-ארזי, שנכנסו באומץ לנעלים הגדולות של אורן כרמי, והצליחו לאסוף, לארגן ולשנע כמויות ענקיות של ציוד, וגם לארגן את המתחמים למופת וכמעט ללא תקלות. ועוד תודה מיוחדת לצוות ההקמה וצוות הפירוק – שעשו עבודה מעולה בזמן קצר ובמצב תשישות קיצוני, ובמיוחד לשרון על המוטיבציה להמשיך לעבוד גם באמצע הלילה האחרון.

• לחגית ויערה – אחראיות הדוכנים שעשו עבודה מעולה ומילאו את האוהלים והלובי של סינמטק ואשכול והשליטו סדר בין כולם ודאגו שכולם יהיו מרוצים. ועוד כל הכבוד מיוחד ליערה שמצליחה לעשות כל תפקיד חדש בהצלחה עצומה. ועוד אחת לחגית על הגיוס של עודד. רעיון מבריק.

• לכל הצוות הענק שארגן את משחקי התפקידים לדורותיהם ולסוגיהם, כולל האנשים שלא ממש יצא לי להכיר – ערן, בן, נעה, אסנת, מתן, שגיא ועומר. עוד תודה לג'וני על הארגון היעיל וההתמודדות עם השיבוצים לסבבים.

• לנעמי – מנהלת כוח האדם ולאלון, יוני וכרמל – לאחראי כוח האדם ששוב נאלצו להתמודד השנה עם דרישה גוברת והולכת לעוד מתנדבים ומטלות מורכבות יותר ויותר, וגרמו לכל הגייסות האלה לעבוד קשה אבל לשמור כל הזמן על אוירה אופטימית וכיפית. ועוד תודה לאחמש"ים – ישי, שרון, אודי, ליאת, חן, יערה – שהתמודדו במרץ עם רשימת התפקידים העצומה של האחמ"ש, תמיד עזרו, ארגנו גופרים כשצריך ואפילו שמרו על הזמן על מצב רוח טוב ורגוע.

• לדורה – שהצליחה להכניס את אייקון לכל המקומות הנכונים ובגללה הפסקנו להיות הפסטיבל הסודי וגם עזרה לי עם ההתלבטות הנוראה של ניסוח וכתיבת הברכה לקיי.

• לכל האנשים שדאגו לכך שמתחמי אייקון יראו כמו שאייקון צריך להראות ולאלה שעיצבו ובנו וקישטו את רחבת הקולוסיאום והפכו אותה לאטרקציה המרכזית של אייקון.

• לאסף רזון שארגן את חומרי ההקרנה והשתדל לא לפגר בקצב השינויים של לוחות הזמנים רק כדי לגלות שעשינו עוד שינויים ושכחנו לספר לו. ולמייק ונדב סימון שהתמודדו עם ערימות חומרי ההקרנה ותקלות טכניות. ועוד תודה למייק על האוירה הטובה שהוא תמיד משרה סביבו.

• לשי, תום וגל שהתמודדו באומץ עם הררי טפסים, ניירת מסובכת, עם רשימת הנחות ומחירים באורך הגלות ועדין צריכים לספור ולעשות סטטיסטיקות אחרי שאייקון נגמר.

• לדידי – שתיאם את כל אירועי קיי וארגן את הלו"ז והדרישות שלנו ושל קיי , תמרן בהצלחה בין הרצונות של כולם ועם עשרות התיאומים הכרוכים בהגעה של אורח מחו"ל. ועוד אחת לאסף ולדבורה שליוו את קיי במהלך שהותו.

• יולי – על היעילות שניהלה את דוכן היד השניה ובגללה נשארנו בלי כסף עודף וכמעט לי ספרים ותלונות על גניבות.

• לצוות המחשוב שבגלל הנפוטיזם נשאר אחרון ברשימה. דני גולדנטל שטיפל בכל ערימות הבקשות לשינויים בתכנה, צוות המחשוב – מריאנה, איתי, פלג, ארז והילה – שהתמודדו השנה עם בעיות מינוריות. וכי חשוב- למיכה, אבל אתה לא צריך את זה בכתב…..

• לגלי זילבר שעיצבה את התכניה היפיפיה בלוח זמנים בלתי אפשרי ועבדה ימים ולילות כדי שהתכניה הזאת תצא בזמן.

• לליסנדרו על הפוסטר היפיפיה ולבן על עבודת העיצוב באתר.

• לכל האנשים שתרמו ועזרו – ארז אברמוביץ, אורן כרמי, אסף הרשקו, אילן אשכולי, ניר יניב, שמואל שמואל, נדב ברוכיאל, יעל עבאדי, ליה מירנברג, ניב קלדרון, דניאלה הראל, רותי קרני ואנשי השגרירות, ועוד המון אנשים שארגנו אירועים, תרמו ציוד או בדיחות ושמרו על מצב רוח טוב למרות הוירוסים שבגללם אייקון ייזכר לעד כשנת המגפה הגדולה.

• ועוד תודה לכולכם על שעבדתם כל כך קשה, באייקון שנעשה כל שנה גדול יותר ומורכב יותר, על המרץ והמוטיבציה והקטעים שעושים את הארגון של אייקון לחוויה. אני בטוחה ששכחתי כמה אנשים חשובים, ואיתם הסליחה מראש.

• וכמובן לאורח הכבוד – איש מקסים למרות מבטאו הבלתי אפשרי, שנתן לנו לדבר על ספריו וגילה בהם משמעויות חדשות. עכשיו אני הולכת לקרוא את כולם שוב….

• #173464 הגב
      ???
      משתתף

אז זה אומר שרואים אותך גם באירוע הסיום של ביגור?

• #173466 הגב
      אמבר
      משתתף

לנהל את ביגור כדי להגיע לשם (-:

• #173468 הגב
      ???
      משתתף

את יכולה סתם לארגן את המשחקים השולחניים, או צוות העיצוב. לא צריך את כל הכנס.

מציג 3 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #173468 in תודות

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול