ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › תהייה לגבי מספרי החבר שלנו:
- This topic has 13 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 24 שנים, חודש 1 by ???.
-
מאתתגובות
-
-
Boojieמשתתף
משום מה, בכל פעם שמחדשים כרטיס, משתנה מספר החבר, ולא ברור לי למה.
מספרי הישן היה 1200, וראה זה פלא, על הכרטיס החדש שלי מופיע 1266.
מספרו הישן של חברי היה 1199, וראה זה פלא, על הכרטיס החדש שלו (שהגיע אתמול, הידד!) מופיע המספר 1308.
הכיצד? מזימה טמפלרית? נסיון להגדיל את חברי האגודה? נסיון להוריד מאתנו את קללת מסד הנתונים שנחה על מספרינו הקודמים? או משהו אחר בכלל?
וחשוב יותר – האם זה לא יעשה לנו בעייה בכניסה לארמגדוןקון, כיוון שנרשמנו במספרינו הישנים? -
דניאלה הראלמשתתף
בוג'י יקרה,
כפי שבוודאי ידוע לך, מזכירות האגודה מאז ומתמיד נתקלה באי-סדרים ובלגן במסד הנתונים, ואנחנו במאמץ בלתי פוסק לארגן אותם. המספרים השונים הם תוצאה של ארגון מסד הנתונים. את בהחלט מוזמנת לקרוא לזה הסרת אי-אלו קללות.
לדעתי זה לא יעשה בעיות בכניסה לארמגדוןקון, כיוון שעדיין ברשותכם הכרטיסים הישנים – וגם החדשים. נרשמתם בתור חברי אגודה – ואתם עדיין חברי אגודה. -
???משתתף
התהייה צריכה להיות – מדוע בכלל יש לנו מספר חבר עם 4 ספרות ?
האם ניתן למנות אותנו באלפים?דניאלה, קיבלתי השבוע את הכרטיס – תודה רבה!!
איפה ברשת ניתן לראות את התמונות הרשמיות מאי קון (אלה שצילם הצלם ולא החובבים…)
-
???משתתף
של האגודה, הוחלט שמטעמי מניעת בילבול נוסף נתחיל את הספירה המחודשת מ1000. ה"1" משמש יותר כאינקס (למרות שהוא חלק אינטגרלי מהמספר) ופחות כאינדיקציה לכמות החברים.
לי
-
Boojieמשתתף
-
דניאלה הראלמשתתף
החלטתי לא לארגן מחדש את מסד הנתונים כך שיידעו כמה חברים יש ע"פ מספר הכרטיס, ולהשאיר את ה-1 כקידומת…
-
עמנואלמשתתף
לשאלת ההשפעה על ההרשמה לארמגדוןקון:
הנוהל הוא שכאשר משכנות שאננים מקבלים טופס שמצוין בו שהנרשם הוא חבר האגודה, הם מתקשרים לדניאלה כדי לוודא. המספר מיועד לעזור לדניאלה לזהות את הנרשם בקלות, זה הכל. מרגע שמשכנות קיבלו תשובה חיובית מדניאלה, אתם רשומים וזהו. -
???משתתף
כמה אנשים נרשמו כבר לכנס ?
כמה מתכננים להגיע מחו"ל ?
מאיפה משיגים חומר להפיץ (חומר על הכנס הכוונה) ?
-
???משתתף
תשובה חלקית למספר שלוש(אני חושב) ודוגמא לעיצוב גרוע תוכלי למצוא באתר הבא:
http://www.geocities.com/armapub
נהנית? ספרי לחברייך.
לא נהנית? לכי! מה את מבינה בכלל? נו תראו אותה, חושבת את עצמה, לא נאה לה פתאום- "לא נהנתה". אני שלושים שנה רק עושה כביסה וכלים, את חושבת שאני נהנה? ואת שומעת אותי מתלונן? אבל חס וחלילה הפרינצסה לא נהנתה. נו, את בטח מצפה שכולנו נעבור לדום ונצדיע בטח, נכון?
-
נחוםמשתתף
בוינה אתה מגזים קצת.
אבל נפלתי מצחוק
אבל אני לא בטוח, שזאת שענית לה – הבינה את ההומור בתשובה שלך. -
ארזמשתתף
אחלה אתר. ההתייחסות לפורומים שעשעה אותי.
-
אריק/ציפור/מלאךמשתתף
ואותי ההתייחסות לפורומים לא הצחיקה כלל ועיקר.
-
???משתתף
גם אותי לא.
אבל לא בריא להרגיז את ארז. -
???משתתף
היא לא הבינה
-
-
מאתתגובות