ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › תגידו, גרסת הפורומים עכשיו עברה downgrade מהקודמת?
- This topic has 8 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, 3 חודשים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
Boojieמשתתף
כי אין יותר את סרגל העיצוב להודעות שהיה קודם, קישורים בגוף ההודעה לא הופכים לקישור חי, והמיילים עם הודעות על תגובות גם כן לא מכילים קישור חי ולמעשה הקישור חתוך, כך שאי אפשר להשתמש בהם כדי לפתוח את התגובה ישירות. מישהו יכול לבדוק את זה, בבקשה? כלומר, בהנחה שמישהו מהוועד עוד זוכר שהפורום הזה קיים?
-
אבנר 1משתתף
הפורומים לא עברו downgrade, אבל הם כן עברו מסע חתחתים. השרת המקורי שעליהם הם היו מותקנים שבק לו חיים, אז הייתי צריך לעבוד עם גיבויים, בלי שתהיה לי את הסביבה המקורית שעליהם הם רצו, המידע עבר בשלמותו, בסופו של דבר, אבל היו, ככל הנראה, כל מיני דברים שהותקנו בסביבה של קורקי שלא קיימים בשרת החדש, שעדיין לא שוחזרו במלואם. אני אצליח למצוא את הדברים החסרים בסופו של דבר, אבל כרגע אנחנו עובדים קצת באפלה. אל תדאגי, בסוף נצליח להבין מה קורה שם.
זה אמנם טיפה שבור יחסית לתקופה שזה רץ על קורקי, אבל העדפתי להעלות את זה ככה מאשר להשאר בלי פורומים, או לחילופין לזרוק הכל לפח, להעלות את הגיבוי כאתר לצפיה בלבד עם חיפוש בסיסי דרך גוגל, ולהתחיל על פורומים חדשים. This is the lesser evil.
-
Boojieמשתתף
(אני פשוט נהנית לומר את זה…)
-
כוכב השחרמשתתף
ללא תוכן
-
Boojieמשתתף
זה די מציק שאני מקבלת עדכונים על תגובות כאן, ולא יכולה לקפוץ אליהן ישירות כי המיילים לא מכילים אף קישור חי.
-
???משתתף
לת
-
???משתתף
למה אתה מתכוון ב"הספריה"?
-
גלמשתתף
שלדעתי לא עודכן כבר כמה שנים טובות. יש קישור מעמוד הקישורים באתר האגודה (שגם הוא דורש רענון משמעותי, כיוון שחלק נכבד מהקישורים שם כבר לא ממש רלוונטיים)
-
???משתתף
נעדכן אותו בהזדמנות.
-
-
מאתתגובות