ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › שמעתם? איקוןTLV נותן הנחות במחיר לחברי האגודה
- This topic has 19 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 14 שנים by darthziv.
-
מאתתגובות
-
-
אייקוןמשתתף
שמעתם? איקוןTLV נותן הנחות במחיר לחברי האגודה
-
גלמשתתף
מאשר של פסטיבל אייקון 2010: מבעד למראה.
-
אייקוןמשתתף
מי שמתנדב מקבל הקצאה של כרטיסים בחינם + כרטיסים בחצי מחיר (20 ש"ח).
אני הולך לשמוע הרצאות גם פה וגם פה. 7-10 ש"ח זה הבדל לא משמעותי עבורי, מה גם שאיפה בדיוק
אני אמור לראות את "צמא" הקוריאני שאף אחד לא מתכוון להפיץ בארץ? ו"טורפים", מהנה רק על מסך גדול,
ב-DVD זה לא אותו דבר. -
גלמשתתף
כאילו, לא הספיקו ההמשכים , כולל AVP המטופש?
-
MuchRejoicingמשתתף
ההודעה הזו נשארת, כי יש בה תוכן רלוונטי לחברי האגודה. אבל די בבקשה עם הפרסום הבוטה, sales@icon – אנחנו נגד ספאם. רוצה לדבר על אייקון (כל אייקון, אני לא מפלה), הזדהה בבקשה בשמך, ונהל דיון לא-פרסומי. הודעות פרסום בוטה יימחקו.
-
MuchRejoicingמשתתף
אני תוהה מה קרה ל"מתן הנחות לחברי אגודה זו עלות שהפסטיבל לא יכול לעמוד בה", לדרישות מ-2009 שהאגודה תשלם לפסטיבל אייקון עבור כל חבר שמקבל הנחות, ולטענות שהקשר היחיד בין האגודה לאייקון הוא מתן חסות במקרה הטוב?
או מה קרה לנימוס הבסיסי של… לא יודעת… להודיע לאגודה על מבצעים לחבריה, שלא נגלה את זה דרך הודעה פרסומית?אני אומרת את זה כאזרחית פרטית, לא מנהלת הפורומים, לא חברת ועד באגודה (למרות שאני כן שני הדברים האלה, פתאום חשבתי שהניסוח של הגילוי הנאות הזה עשוי להיות מטעה), סתם חובבת מד"ב שמבקרת באייקון כבר 11 שנה ואוהבת אותו אהבת נפש: ההתנהלות הזו עושה לי רע, רע מהסוג של "אבל אני אוהבת חובבי מד"ב! למה הם מתעקשים להקשות עלי לזכור את זה?…"
אני שונאת ריבים מלוכלכים.(ההודעה נערכה על מנת להבהיר משהו, זה הכל)
-
???משתתף
ולו בשל השימוש בכינוי "אייקון".
-
???משתתף
אני עוד זוכרת את הבוז והציניות שבה הודיעו אורי/גרייף לליאת שאין הנחות לחברי האגודה. והנה, פתאום אנחנו מגלים שזה אפשרי.
אם אני אגיד שזה עושה לי חשק להקיא – תמחקי לי את ההודעה?
-
Boojieמשתתף
(או שניהם, לא משנה). שהאיכסה הזה ייעלם, או לפחות יסתתר במקומות שבהם הוא לא מגעיל את כולנו, רק את הפעילים שצריכים להתמודד עם זה אישית. ותודה לאל על חסדים קטנים, לא אני.
-
darthzivמשתתף
כי מקבלים בה הנחות על סרטים בסינמטק שיתקיימו למחרת אייקון? מגניב
-
???משתתף
וואלה, אז ככה ממשטרים דעות ואג'נדות?
-
גלמשתתף
זו הודעה פרסומית של אירוע מתחרה באירוע של האגודה. אין פה "דעה" או "אג'נדה".
(אפילו שזו כביכול הודעה לטובת חברי האגודה, בפועל, זה עשוי לפגוע באגודה). -
MuchRejoicingמשתתף
תוכן ההודעה והשימוש בכינוי "אייקון" בעייתיים גם בעיני, אבל על זה אפשר לדון בתגובות. מחיקת הודעות היא אמצעי אחרון, ונועדה למקרים של הודעות פוגעניות וספאם. אין לאגודה שום אינטרס או כוונה להסתיר אירועים מחבריה, מתחרים או לא, ולא ככה הפורום שלנו מתנהל.
הדיון האנונימי, שמפרסם אירועים במסווה של דעה-אישית, אבל באופן אנונימי ותחת מייל של שיווק – זו התנהגות ספאמרית. זו הבעיה, ומכאן האזהרה שלי. -
???משתתף
לפת
-
darthzivמשתתף
מי עומדים מאחורי ההודעה הזו, כמו גם ההודעה הפרסומית
מעניין איך הם היו מרגישים אם היינו מתחילים לפרסם בפורום אתר TLV שלהם פרסומים על אייקון…
איכשהו אני מאמין שההודעות היו נמחקות בתוך דקות -
Boojieמשתתף
אבל דיון של איזה חמשת אלפים הודעות לגבי מודעה פרסומית שזה דווקא לא ממש האינטרס של האגודה למשוך אליה תשומת לב – זה לא נראה לכם שאתם עושים בדיוק ההפך ממה שאתם מנסים להשיג? כי לי זה נראה קצת דבילי.
-
אייקוןמשתתף
צודקת.
נכון היה להסתפק רק בהודעה על מתן ההנחה בלי לדבר על סרטים.
אני מתנצל ונקפיד שזה לא יקרה שוב.וכעת בזהירות כדי שלא לחזור על הטעות:
לגבי תיאום / יידוע מראש של מנהלי האגודה על הנחה לחבריה, אני חייב לומר שגם אחרים הזכאים להנחות
מתוך השתייכות לקבוצות כאלו ואחרות (מנויי סינמטק למשל) קבלו את ההודעה דרך פרסום בחוברת ובאתר וכדומה.חג סוכות ואייקון שמח לכולנו.
-D -
MuchRejoicingמשתתף
לא ידעתי שזה הנוהל בימינו.
אני מעריכה את יישור הקו עם מדיניות הפורום. תודה.
-
גרייףמשתתף
"מתן הנחות לחברי אגודה זו עלות שהפסטיבל לא יכול לעמוד בה" לא נאמר אף פעם.
מה שאמרתי לליאת ודורית זה שנתינת הנחות זה שירות שנותנים משהו עבורו, וספציפית, התשלום עבור מכירת חברויות לאגודה היה בגלל המיקום ההיסטרי של דוכן האגודה הכנס – מיד מול הקופות. מיקום שלא היה לאף ארגון אחר מלבד האגודה (ודוכן הפסטיבל עצמו, כמובן).
יש סיכומים של הפגישות שלי עם ליאת ודורית, אם את מתעניינת, אני אתעניין לראות סיכום פגישה שבה כתוב שאמרתי שעלות ההנחות לחברי האגודה היא עלות שהפסטיבל לא יכול לעמוד בה (מה גם שכל מארגן יגיד לך שהנחה היא לא עלות).
-
darthzivמשתתף
כי אני זוכר שהיה דוכן אחר שאפשר הרשמה ל"ידידי אייקון" בחינם ונתן את ההנחות המדוברות, במקום אסטרטגי אפילו יותר…
אז נתינת הנחות (שמסתבר שאתה מחלק בחינם בלי שזה עלה באף סיכום) זה שירות שצריך לתת עבורו משהו? הרי במו ידיכם הפכתם אותן לחסרות ערך, כך שתרוויחו פעמיים, גם ממה שציפיתם לקבל עבור השירות, וגם מהפצה חינמית שלו, כדי לבנות את הגוף המיותר הזה
הנה השנה ראית טוב מאוד שזה שירות שחילקתם בחינם, בלי שקיבלתם דבר עבור השירות…
אולי זה קשור לכך שזו הייתה הדרך היחידה לגרום לקהל הותיק לבוא ולראות מה יש בכנס המתחרה, אחרי שטרחתם כל כך להרחיק אותו
-
-
מאתתגובות