ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › שלמקו, יא שודד שמות מחוצף!
- This topic has 9 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 5 חודשים by גל.
-
מאתתגובות
-
-
Boojieמשתתף
ראשית, אני רואה בחומרה רבה את השימוש בשמי המקודש ובשמה הקצת פחות מקודש אך החשוב לא פחות של האסטרו ביצירת כינוי מזוייף בן כלאיים!
ושנית, יא בור ועם הספר, אין דרקונים אדומים בפרן! יש ארודים, חומים, כחולים, ירוקים, מלכות זהובות ולבן אחד.
בוש לך! נקמת הבוג'י הנוראה (הנקמה נוראה, לא הבוג'י. טוב, בעצם גם.) בוא תבוא! הישמר לך לנפשך! -
Boojieמשתתף
בלתי טופיקית בעליל, היא תימחק ברגע ששלמקו יאשר שהוא קיבל את האזהרה על הוונדטה הצפויה…
-
????משתתף
-
גלמשתתף
אבל דומני שהיה גם עוד אחד לפני זה
כן הסיפור ה21 -
שלמקומשתתף
בקשר לדרקונים, אכן, טעיתי. קראתי את פרן בפעם האחרונה בקיץ של לפני שנתיים והצבעים קצת התבלבלו. אם הייתה אפשרות לתקן- הייתי.
מלבד זאת, את לא יוצאת להגנתו של אחד זועם שגם השתמש ביצירת התפלצת?
ורק שתדעו, שאם היה עוד קצת מקום בשם, הייתי גם מכניס "עייף" לשם. בסך הכל רציתי לעשות הומאז'.
למה למחוק את העץ? נכניס קצת חיים לפורום.
הודעה על וונדטה התקבלה ואושרה. קבעי מקום וזמן, ואני אהיה שם. אה, וגם הדוחות מעבדה שלי, צבאי האפל מכל.
במקום אחד, קצת מעבר לגבולות השפיות, בחור סגול באדמה, חי לו שלמקו.התוהים אתם ילדים, מהו שלמקו זה?
ובצדק גמור. דורות על גבי דורות של מדענים, סופרים ואלה וורלונית קדומה אחת ניסו להבין מהי תמציתו של אותו שלמקו.
עד שיום אחד התגלתה התשובה.
חלבון דג מעובד.
-
גלמשתתף
tck vxhpur nna jnus
-
Boojieמשתתף
עכשיו אתה גם טוען להיותך שף הים???
-
Boojieמשתתף
-
NYמשתתף
אין לי כל התנגדות להשתמש או ליצור תפלצות, אלא שאני מעדיף לדעת על כך מראש…
-
גלמשתתף
האם זה אומר שכל הודעה עופית תשאר אם היא
תתפתח לעץ מספיק גדול?
-
-
מאתתגובות