שיתוף פעולה עם האגודה למשחקי תפקידים?

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה שיתוף פעולה עם האגודה למשחקי תפקידים?

מציג 7 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161105 הגב
      Kipod
      משתתף

מספר רעיונות לגבי שיתוף פעולה (שכמובן, זקוקים לאישור גם מצידם) –

א. באייקונים האחרונים הועברו פעילויות על ידם. מדוע לא להרחיב זאת?
      אחד היתרונות הגדולים של אייקון 99 הזכור לשבחים רבים היו הפעילויות של אשכול פיס. אבל, לרוע המזל, דומה כי העלות הגבוה של המתקן מורידה את הסיכויים לחזור להשתמש בו, ומורידה את היקף הפעילויות למיעוט החדרים שמציע הסינמטק.
      מדוע אם כך, לא להציע לאגודה למשחקי תפקידים לערוך כנס משלה באשכול באותו זמן, ולהתחלק בעלויות?

ב. מה בדבר רכישה משותפת מרוכזת של ספרים? תחומי העניין דומים הרי, וכמות גדולה יותר של אנשים מורידה את העלות ואת הסיכון.

ג. מה בדבר החלפת שטח פרסום בבטאונים המקבילים?

אשמח אם הועד ידון גם בכך בישיבה הקרובה. תודה.

• #167242 הגב
      דותן דימט
      משתתף

א – קיום כנס מ"ת במקביל לאיקון היא אפשרות מעניינת. בעבר קיימה העמותה למ"ת כנס של יומיים (ביגור, בפסח, מספר ימים לפני פנטסיקון) שכלל הקרנות סרטים ופעילויות נוספות.
      הרעיון של עריכת כנס משותף בהחלט יכולה להיות מעניינת.
      ב – לא ניראה לי פרקטי – סתם נסיון להגדיל את מעגל מזמיני הספרים, לא? בכל-אופן, ניראה לי שרכישת ספרים היא מחוץ למסגרת הפעילות של העמותה לקידום משחקי תפקידים.
      ג – רעיון טוב, ואני גם מכיר אחד או שניים מעורכי הפרסומים ההדדיים. מצד שני, זה ניראה לי גובל בשחיתות לדחוף פרסומות לגופים שאני מעורב בהם לפרסומים של גופים אחרים שאני מעורב בהם.

אגב, חילופי באנרים היו יכולים להיות דבר מגניב. רק שלאגודה אין בעלות על הבאנרים שהיא מציגה, והעמותה לא מציגה באנרים באתר שלה (אבל יש מסרים פרסומיים במאגר השחקנים).

– דותן

• #167243 הגב

ברצוני לחוות דיעה אישית על ההצעות שהועלו כאן.

א. העמותה השתדלה מאוד, עד היום, שלא לערוך את כנסיה במקביל לכנסי האגודה, שכן לא רצינו לפגוע באותו אחוז של חברי הקהילה שלנו שיש להם עניין בשני התחומים. משחק מ"ת הם לרוב עניין של שעות ארוכות – ארועים רבים נמשכים על פני שש עד שמונה שעות, כמעט ברצף היות שכך, כנס באותו מועד, גם אם יוסד במשותף, משמעו החרפת הצורך לבחור… וכמובן, יוביל להפסד של מספר גדול יותר של אירועים.

העמותה תשמח להמשיך לפעול בכנסי האגודה במתכונת מצומצמת – הדבר גם מתאים לסדרי כוח האדם אותם אנחנו יכולים להקצות, וגם יכול לחשוף חובבי מד"ב ופנטסיה לדרך עיסוק מהנה נוספת בתחום – עיסוק שהוא הרבה יותר אינטראקטיבי (ולא תמיד פחות אינטלקטואלי) מאשר קריאה/צפייה.

ב. העמותה אינה רוכשת ספרים. אנחנו מעדיפים לעודד בכל דרך גופים מסחריים שזה תחום עיסוקם, מבלי לחדור לתחום העיסקי של קניה ומכירה. לכל עקרון יש יוצא מן הכלל, אני מניח, כך שהצעות מאוד ספציפיות ניתנות לשיקול בעתיד.

ג. הצעת הפרסום ההדדי היא רעיון טוב. עדכונים הדדיים יכולים לשרת מטרה טובה. מובן, שהדבר יידון בידי העורכים של בטאון העמותה (ה- Gargoyle).

סתם רעיון – מה לגבי החלפת הנחות הדדיות? כרטיס אגודה שיקנה הנחה דומה להנחת חבר בארועי עמותה, ולהיפך?

בביגור הקרוב (אשר ימשך שלושה ימים בסוף מרץ) מתעתדת העמותה להעמיד, כמו בביגור הקודם, כשמונה שעות של הקרנת סרטים, מדי יום, בתחום הפנטסיה, המד"ב ותחומים קרובים. במידה ותתארגן הנחה הדדית, יוכלו חברי אגודה להנות מכניסה מוזלת לסרטים, ומהזדמנות להכרות טובה, במחיר נוח, עם עולם משחקי התפקידים.

בברכה,
      איתמר פארן,
      רכז פעילויות
      העמותה לקידום משחקי תפקידים.

• #167244 הגב

שלום.

לגבי סעיף א', רעיון מעניין, אשר כבר עלה בשיחה ביני לבין יעקב פישברג (אחד ממארגי כנס איגור האחרון). שכירת פיס אשכול מצידנו, במקביל לכנס אייקון בסינימטק, ועריכת כנס משותף, נראית על פניה כאפשרות אשר יתרונות רבים לה, לשני הצדדים. האם האגודה למד"ב ופנטזיה תהיה מעוניינת בשיתוף פעולה שכזה? אשמח להגיע ולהרחיב בנושא זה בישיבת הועד הבאה של האגודה.

סעיף ב' איננו מעשי במיוחד עבור העמותה, ודותן כבר הרחיב בנושא.

סעיף ג' נראה מעניין על פניו. אציע כי עורך המימד העשירי ירחיב בדברים ישירות מול עורכי הגרגויל (ביטאון העמותה לקידום משחקי תפקידים).

בברכה,
      אסף הרשקו,
      יו"ר העמותה לקידום משחקי תפקידים.

• #167245 הגב

שלום איתמר.

אני, ואחרים בעמותה, דווקא רואים יתרון בעריכת האירוע במשותף (תוך פריסת האיגור על פני ימי האייקון). הבא נרחיב על כך בדברים בפורום הפעילויות.

אסף.

• #167246 הגב

שלום!
      למי שזוכר פרסומים ישנים, פרסמנו כאן לפני קרוב לחצי שנה קריאה לשחקני תיאטרון המעוניינים להשתתף במחזה שנכתב בהשראת סדרת ספריו של זילאזני (סדרת אמבר).
      לפני כשבועיים הזדמן לי להיפגש עם מזכיר האגודה המהולל, ולעניין אותו בשיתוף פעולה בין האגודה לעמותה בעניין. חובבי אמבר (ותיאטרון) יש בשני הצדדים.
      כשיהיה משהו קונקרטי, אשמח לספר לכם!
      איילת אלוני

• #167247 הגב
      אמבר
      משתתף

עכשיו להודעתו של קיפוד, שהיא בסה"כ בקשה לדיון בועד, ואין שום טעם שתגיבו עליה כרגע כל עוד אין תאריך ומסגרת כללית לאייקון2002.

ואני רק רוצה להזכיר לאייקון יש עוד שותף – סטארבייס 972, שגם לו יש עמדה בענין מבנה ותוכן אייקון (וגם ההוצאות הצפויות).

• #167248 הגב
      אמבר
      משתתף

מצריך בדיקה מוקדמת של ההשלכות הכספיות והעקרוניות, ואני לא רואה שום טעם לקיימו כאן.

מציג 7 תגובות משורשרות
מענה ל־שיתוף פעולה עם האגודה למשחקי תפקידים?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: