ללא כותרת › ללא כותרת › פורום הסיפורים › שיר לסבכא
- This topic has 10 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 4 חודשים by NY.
-
מאתתגובות
-
-
שלמקומשתתף
ללא קשר להייקו שישנו למטה… ראיתי היום סוף סוף (עכשיו התחיל החופש) את הפרק הראשון של חולית, והתחלתי לזמזם שיר שמתאים בול לנגינה של גורני האלק…
שיר לסבכא, לנגינה איטית
זה שיר הלל למלחמה
להרג ולמהומה
את האויבים אנו נרצח
ואת שלל אוצרם ניקחאת גופותיהם נעקר
ונאייד ברולייזר
על כוכבם נפיל אטום
עד שלא ישאר מתוםאת בנותיהם אז נאנוס
ואת בתיהם נחמוס
ואת כל שאר האחרים
נחורר בכדוריםןזה גם מוסיף המון
לזרוק עליהם רימון
והנה גם טריק ענק
למיימם נכניס חיידקנתעלל בגופתם
לפני ואחרי מותם
ובאופן עצמאי
נפוצץ העדשאיואת עיניהם נאכל
כשהקרומאג יחוסל
והם יחטפו מנה
ללא מחסה קרינהועם יש גם קצת רצון
הם עוד יחטפו נויטרון
לא נביט גם לאחור
כשנזרוקם לחור שחורוזה לא יהיה חבל
כשהם יאכלו גז חרדל
וקשה גם להאמין
כשנשספם בסכיןאת האויבים נחסל
ונשיר אז שיר הלל
שיר הלל למלחמה
ריר נזיל וגם דמעה -
גל מבולבלמשתתף
ראשית, לאור האלימות הרבה
היית צריך לשים אזהרת "למבוגרים".
"שלל אוצרם" האין שלל ואוצר מילים חצי נרדפות?
כלומר במשמעות של השיר זה די redundant גם שלל וגם אוצר
"נתעלל בגופתם לפני ואחרי מותם" פספסתי משהו?*ואם* יש קצת רצון.
יש מילה כזו "כשנזרוקם"? אולי תשנה ל: "כשנזרוק'תם"?
וחסרים סימני פיסוק…
מעבר לזאת מאוד משעשע
הידד! -
שלמקומשתתף
בקשר למבוגרים- אולי באמת היה טעם, פשוט דווקא אלימות בד"כ לא נחשבת (נכון, בסוג של התחסדות) כנושא למבוגרים בלבד. במיוחד לא מה שרואים בחדשות. לא לדבר שכאן לא מדובר על אלימות ממש אלא להבטחה לאלימות… (כמו שהומר אמר- "שיטות ההמרצה שלי, כמו דונאטס וההבטחה לעוד דונאטס"). אם מנהלת הפורום ירום הודה מפה ועד להודעה חדשה בהמשך העמוד תחליט שהאלימות חרגה ממה שבד"כ עובר- הרי שלה ורק לה יש את האפשרות לשנות בדיעבד את הכותרת.
שלל אוצרם- לאו דווקא. אתה שולל שלל, והשלל שאתה שולל הוא האוצר שהם אצרו. יש להם אוצר, ואתה שולל אותו. תואר אחד בא לתאר מה שהוא עצמו והשני- מה שהוא עושה.
נתעלל בגופתם- נתעלל קצת בגופם לפני שהם מתים, ואז כשהם ימותו- נתעלל בגופה עוד קצת (בהשפעה מהברון הארקונן, דווקא בחור נחמד כשאתה בצד הנכון של הנשק). אולי החרוז קצת מאולץ.
כשנזרוקם- כאשר נזרוק אותם. אני חושב שהחיבור תקני, גם אם לא מקובל. אבל אילוצי משקל הם סד רציני.
-
גל מבולבלמשתתף
אז מה יצא לך מזה? מינוס בבנק?
-
Boojieמשתתף
תגיד לי, אתה קראת פעם את אגדות האחים גרים או את "יהושוע הפרוע"??? הם אוכלים את זה בפיתה!
נזרקם, אומרים. לא נזרוקם. ויש שם עוד שתיים-שלוש נפילות לשוניות, אבל מה'כפת לי אני… מחלקה לשונית זה לא אני, זה פופטיץ. וגם זה רק אחרי שלוש.
השיר הצחיק אותי מאד. הייתי שמה לו את הכותרת "שיר לשלום" אם זה לא היה כבר תפוס… P-: -
גל מבולבלמשתתף
-
דינגומשתתף
כמו שיר מלחמה למד"ביסט הקשוח.
מעניין למה שירי קלינגונים אף פעם לא מפורטים כל כך? -
שלמקומשתתף
מכיוון שיש כבר מנגינה (עד כמה שאפשר לקרוא לה מנגינה), השיר הזה נכתב במטרה לשיר אותו (עד כמה שהוא ניתן לשירה). אני חושב שבכנס הבא שמערב פילקים אני אשיר אותו ללא ספק. לתשומת לב אסטרו.
-
רעיהמשתתף
עצוב, מאוד עצוב, שמה שרואים בחדשות היום עובר את *כל* מה שיש בשיר (איך קוראים לשיר שלי מנגינה? שכחתי)
בלי יוצא מן הכלל -
Boojieמשתתף
-
NYמשתתף
-
-
מאתתגובות