ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › שוב אייקון
- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 שנים, חודש 1 by Onyx.
-
מאתתגובות
-
-
kennyמשתתף
עבר יותר מחודש מאז פנטסי.קון והבקשה לפרסם ולו שמץ מההסכם בין העמותות, אורי אביב והסימטק בנוגע לאופיו של אייקון. או לכל הפחות רמז למטרותיה של האגודה במסגרת הארגון מחדש של אייקון וכיצד הן אמורות לבוא לידי ביטוי באייקון במתכונתו הנוכחית. לא פורמסה ולו מילה אחת.
אני מודע לכך שהוועד חדש – אבל ההסכם, או אולי עדיף לקרוא לו סיכום כדי לא לנקוט מונח בעל משמעות משפטית, ודאי אינו כזה.
אם אכן מתוכן דיון רבתי בנושא אייקון ודמותו העתידית בנובנבר, חברי האגודה צריכים רקע כלשהו בנוגע לאייקון ומה מטרותיה של האגודה בו כדי שיוכלו להחליט אם מטרות אלה הושגו או לא. אייקון מתחיל בעוד שבועיים מהיום.
אני אשמח לתגובה כלשהי,
אהוד. -
kennyמשתתף
אין קול ואין עונה[1]. חבל.
[1] זאת אומרת יש עונה – באופן בלתי רשמי ובמייל אישי אלי.
-
Onyxמשתתף
אהוד שלום,
א. אני שמח שענו לך באופן בלתי רשמי – זה כנראה הטרנד בפורום הזה, לענות באופן בלתי רשמי על ידי גורם לא רשמי, תגובה לא רשמית.
אין לי ולו שמץ של מושג במי מדובר, ויכול להיות שאני פוגע עכשיו במישהו שלא אמור לחטוף, אבל הייתי שמח לו היה הגורם ה"בלתי רשמי" טורח להפגין את אותו יחס אישי והפגנת דאגה במסגרת עבודתו הקודמת שדרכה נחשף למידע. ואז לא היינו למצב של חוסר השקיפות הקיים כיום.ראשית, צר לי שלא נענית בתגובה רשמית עד כה, אולם אין באפשרות גורמים בוועד לבחון את הנושאים המתפרסמים בפורום באופן סדיר כרגע. יתרה מזאת, זוהי בדיוק הסיבה לקיומה של תיבת הדואר הממוענת לוועד האגודה, על מנת לאפשר אמצעי תקשורת מיידי ומהיר.
אני מניח שהסיבה שבחרת לפרסם את שאלתך בפורום, היא מכיוון שמדובר בנושא שמעניין אנשים נוספים. אולם, למרות שעלתה בקשה במסגרת הדיון בפנטזיקון, כרגע ענייניו של הוועד, מטבע הדברים, מרוכזים באירוע הקרוב אשר גוזל חלק נכבד מזמנם של אנשים רבים ואת תשומת ליבם המלאה, על מנת להבטיח, ככל הניתן, את התנהלותו התקינה של הכנס מנקודת מבטה של האגודה. לפיכך, אנו מטפלים במסגרת הוועד ראשית בנושאים הטעונים טיפול דחוף – כאשר נושאים כגון אייקון הקרוב ונושאים כספיים/משפטיים/רשם העמותות הינם בעלת חשיבות מכרעת הדורשים את תשומת ליבנו המיידית.
כרגע, קיימים שלושה הסכמים בנושא כנס אייקון. הסכמים אלו יוצגו באופן מפורט בפני האסיפה בנושא אייקון, בנוסף, יועלה תוכן ההסכמים הקיימים במסגרת מידע מקדים באתר האגודה עוד בטרם הכנס. אני מבקש כי תתאזר בסבלנות עוד תקופת מה ותאפשר לנו להשלים את ההכנות לכנס הנוכחי – ולאחר מכן להשלים גם שעות שינה
בכבוד רב,
אמיר ארד,
יו"ר ודובר האגודה.
-
-
מאתתגובות