ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › שאלות בהן נחוץ עזרה וטיפים
- This topic has 6 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 7 חודשים by
גל.
-
מאתתגובות
-
-
Ange noir
משתתףכזכור, הקבוצה שלי כמה גורמים מהתא החיפאי, מהבאר (למרות שהם העלו סימן שאלה) וכמה נציגי קבוצות נפגשים ברחובות בסוף החודש למפגש הקבוצות הראשון שנושאו הייה "פנטזיה במד"ב ומד"ב בפנטזיה" (רצינו סיפורי פיות אבל פנטזיקון כבר לקחו לנו את זה). אבל התגלו לנו כמה בעיות לוגיסתיות שאני מעוניין ברעיונות איך לפתור:
1. _לינה_- יש לו"ז שנמשך בערך עד שתים בבוקר, ביום הראשון וממשיך באחת עשרה בבוקר למחרת. בין זה לבין זה יש את הלילה, שבו אפשר לעשות דברים שונים ומשונים וביניהם לישון. אנחנו אמורים לקבל מתנ"ס קטן והיה אפשר לישון שם, נקבל מיזרונים וכדומה, אבל אנשים יצטרו לישון די על הרצפה, ואנחנו לא יודעים אם זה רעיון טוב לעשות את זה כך או לשגע מישהו שיסתכן ויאכסן את כולם אצלו (לא פחות מסוכן).
2. _פיזור_ – יש קצת בעיה לפרז את האנשים חסרי התחבורה האוטונומית כי אוטובוסים מתחילים רק בערב וזה אומר שנצטרך או לתת להם לנדוד ברחובות או להאריך את המפגש וזה אומר להוסיף עוד ארוחה (עוד כסף).
3. _"נציגי" קבוצות_ – הבנתי מאנשים שכמה ראשי קבוצות ונציגים רוצים להגיע בלי הקבוצות שלהם, כלומר בגפם, אבל בלו"ז מתוכננות כמה פעלות שהן במסגרת קבוצתית למטרת גיבוש בין השאר (בנינו על הקטע הזה לLARP), מה לעשות עם הנציגים?
אלו הבעיות שצצו, רעיונות איך לפתור יש למישהו?הערה: אני לא יודע איך אנשים מסוימים הבינו, אבל קיבלתי מספר דוא"לים מאנשים שחושבים שזה כנס הקבוצות, זה לא, אולי יהיה כנס קבוצות בחנוכה או פסח, אבל לא לפני חנוכה וקיומו תלוי בהצלחת המפגש הזה.
הערה אישית לנעמי: אל תחשבי אפילו על לא להגיע (את זוכרת את מסיבת הפרדה שלך… תחשבי על הסכינים…) -
אסטרו-נעמי
משתתף -
Ange noir
משתתף30.11 עד 1.12
-
???
משתתףלינה : מה יותר טוב משקי שינה ?
אפשר גם סתם לסחוב מאמא כמה שמיכות צמר.
פיזור : מוניות שירות שנוסעות בשבת וגובות (בערך) 5 ש"ח יותר ממחיר נסיעה רגיל.
הגעה של בודדים : מי שבא ברוך הבא ???
פשוט תצטרכו לערוך את התוכנית בהתאם למספר המדויק של האנשים שמגיעים ולאופי האנשים ולהשתנות תוך כדי תנועה.
או אולי – לדחות את כל העסק לחנוכה – יש חופשה אבל אין הגבלה על התחבורה הציבורית.
בהצלחה -
Ange noir
משתתףפתאום להגיד להם: "נדחה לחנוכה"?
-
???
משתתףלמה פג'ואיה?
-
גל
משתתף
-
-
מאתתגובות