ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › שאלה רצינית
- This topic has 42 תגובות, 10 משתתפים, and was last updated לפני 20 שנים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
NoamSמשתתף
היי,
יש לי שאלה רצינית [ולא, אני לא מתבדח].
מישהו מכיר פורום הכרויות לחובבי מד"ב ופנטזיה?
זה פשוט יכול להיות כ"כ חלומי לפגוש מישהי חמודה שגם מתענינת בנושא -
אמברמשתתף
וכל הכנסים והאירועים האחרים – כפי שמעידים הזוגות המסתובבים פה ושם בתור הוכחה חיה שזה אכן עובד.
-
NoamSמשתתף
שאני אפרסם מודעות בכל פורומי המד"ב? [ניסיתי פעם בתפוז והחבר'ה לא היו ידידותיים למדי]
-
אמברמשתתף
אתה פשוט צריך להיות שם, ולהתנדב…. הכי חשוב להתנדב.
-
NoamSמשתתף
אני לא בקטע של להתנדב.
אני בקטע של לפנק ולחבק… -
elric win 1משתתף
שלפני שמפנקים ומחבקים צריך לפגוש ולהכיר את המיועדת…
אז יש לך שתי דרכים – האחת, להגיע לכנסים כאורח רגיל, ולעשות את מיטבך בלהרשים את באות הכנסים, במהלך הימים המעטים בהם הם נערכים.
השניה – להתנדב לעזור בכנסים, ולקבל את ההזדמנות להכיר אנשים ולהיות מוכר על ידם קצת יותר לעומק, ובמהלך תקופה קצת יותר ארוכה, בד בבד עם קבלת הזדמנות לעסוק במלאכת הקודש של עזרה באירגונם של הכנסים. -
NoamSמשתתף
אבל זו כבר בעיה אחרת…
-
ailaGמשתתף
להציע לוח שותפים לדירות לאוהבי מד"ב.
פשוט כי .. אמנם אני יותר בקומיקס מבמד"ב, אבל הגעתי למסקנה שאף בנאדם אחר לא יסתדר איתי כשותפה.
מישהו שלא בקטע של כל אלו באמת יסבול מישהי שקופצת בגלל איזו חוברת של ציורים עם בלונים שהיא קנתה במחיר גבוה? או שצווחת "אייקון" ונעלמת לשלושה ימים?(אבל סורי, לא מחפשת את מה שאתה מחפש)
-
Kipodמשתתף
לא יכניס לדירה מישהו שעלול להתעניין במצאי על המדפים.
-
NoamSמשתתף
וואלה… את לא בקטע של לאהוב ולחבק?
-
יעלמשתתף
פתח פורום הכרויות לחובבי מד"ב.
אפשר אפילו קומונה בתפוז, אני מניחה.
-
Boojieמשתתף
לאתר האגודה. ממילא הוא משמש כמיני-פורטל לחובבי מד"ב. אז למה לא להוסיף לוח מודעות? "מחפש: גליון 45 של פנטסיה 2000". "דרוש שותף חובב היינליין וג'ינג'יות". "חובבת דיק מחפשת חובב כבשים" (זה נשמע יותר טוב באנגלית…)
ואגב, למרות הנימה המחויכת, ההצעה שלי רצינית לחלוטין. למה לא להקים לוח מודעות לחובבי מד"ב, שירכז הכל מחיפושי ספרים ועד חיפוש דירה ואהבה לחיים? -
אמברמשתתף
במיוחד אם אתה רוצה להכיר אנשים.
-
NoamSמשתתף
-
NoamSמשתתף
העניין הוא שאם בפורום ההכרויות בקושי יש אנשים, כמה כבר יהיו בפורום [או קומונה] שמוגבלת רק לחובבי מד"ב… you know what i mean? [אגב, מישהו יודע איזו דמות נהגה לומר את המשפט הזה באנגלית? …רמז: זו סדרת מד"ב מצוירת משנות ה-80]
-
NoamSמשתתף
-
אמברמשתתף
שבהם כולם נמצאים, יש המון אנשים, יש המון הזדמנויות להכיר ופעילות משותפת ואוירה כיפית. DUHHHHH
-
NoamSמשתתף
קצת קשה לי להחליט אם את רוצה לעזור לי
או לגייס עוד storm trooper לאימפריה… -
NoamSמשתתף
פתחתי קומונה:
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=4684
אישית [ומנסיון] זה לא הולך לשנות הרבה, אבל אפשר לנסות… -
אמברמשתתף
אבל ברצינות, יש מספיק זוגות שהכירו באייקון הקודם או בזה שלפניו או במסיבת הפורים המיתולוגית ההיא כדי להצדיק את הגעתך לשם עם כוונות זדון. וד"א, היית בכנסים שאתה מודיע שאתה לא אוהב אותם?
וזה מזכיר לי, מי אחראי להגדרה של אייקון בתור woodstock of the weirdows?
-
NoamSמשתתף
לא, לא הייתי בכנסים.
אבל אני לא מתכוון ללכת לבד. אם היתה לי מישהי היתי הולך איתה, אבל אז כבר לא הייתי צריך ללכת, לא?
חוץ מזה… די נראה לי שאני יודע מה אני אוהב ומה לא… ולשמוע הרצאות על מד"ב לא ממש עושה לי את זה, מה לעשות. -
אמברמשתתף
עם עוד אנשים וגם תוכל להכיר המון אנשים חדשים ככה….. מסתבר שהשאלה "סליחה, האם את חברה באגודה/סטארבייס/עמותה" גם היא שורת התחלה לא רעה .
-
NoamSמשתתף
האם את חברה באגודה/סטארבייס/עמותה?
וואלה? סבבה…
בת כמה? מאיפה?
את פנויה? -
NYמשתתף
-
ailaGמשתתף
להיות עם אנשים ש*לא* מתעניינים במצאי על המדפים?
בוא נתחיל מזה שחלק עומד בקופסה פתוחה על הרצפה (כמו חוברות בחנות). העוזר מצא שזה מדף ממש נוח לעזרי ניקוי ולראשים של שואב האבק – ואף למפזר החום המאובק שלי – על אף הפצרות חוזרות ונשנות לשמור על הקומיקס כעל בבת עינו.
הלך, הגיעה אחרת (טוב, אנחנו צפונבונים) ולה אמרתי שלא תעז לגעת בשום דבר בחדר. מסתבר שאמא שלי הזיזה את הקופסה אל ליד הארון ופתחה דלת עליהן (קימוט קימוט), מאז העוזרת למדה שזה מותר. היא גם הבינה שבסדר להזיז לי את הספרים לגמרי (לסדר את אוגדני הקומיקס יחד עם ספרים כתובים כמובן. מה, לא הגיוני?) ובתהליך למחוץ חוברת אחת שהיתה שם.
כן, כן, יש לי עכשיו חוברת מקופלת לשניים. אבוי!
בפעם האחרונה שהיא העזה להכנס לפה היו לי קומיקסים על מדף ליד החלון. אמרתי לה לא לגעת בו בגללם. היא אמרה "בסדר" ושמה את חומרי הניקוי שלה, במצב שיכול להשפך, ס"מ מהקומיקס.אז .. מי שנכנס לחדר שלי, כדאי *מאוד* שיזדהה עם מצבי. מאוד. הפתיל מתקצר ואני עוקבת אחריכם.
נ.ב. מאז שמישהו התיישב לי על הלוח של הגרפייר, אחרי שהזהרתי אותו ואחרי שכמעט התיישב קודם – גם כבוד למחשבים דרוש פה. למרות שעם איך שאני מאוהבת בגרפייר אולי אני אעבור לגור איתו בתור שותף ..?
-
NoamSמשתתף
מזכיר לי שהשאלתי לחבר בזמנו את הדיסק של קוואיק…
"הממזר הקטן" סדק את האריזה וקימט את החוברת של הדיסק… דף אחרי דף!!!
מי לימד אותו לדפדף!!!!!!! -
יעלמשתתף
פורום הכרויות לחובבי מד"ב.
כתבתי לך הודעת ברכה. נראה, אם תהיה קצת תנועה, אני אוסיף את זה לדף הקישורים באתר.
-
???משתתף
הבחור ההוא מהעיריה.
זה עם האופנוע המפונצ'ר.אבל מילא אייקון, מסיבת פורים של לפני שנתיים הייתה PickUpCon
-
???משתתף
פיק אפ קון לא היה דר.קון?
-
???משתתף
-
NoamSמשתתף
איזו מדב"ניקית חמודה פנויה?
-
???משתתף
אתה באמת נשמע נחמד, אז יש לי רעיון בשבילך.
למה שלא תתחיל להסתובב בפורומי מדב"פ הישראלים(ואולי לא רק) ברחבי הרשת.
יש כאלה בתפוז, ווי נט, נענע, NRG, אורט ואפילו וואלה.
תתחיל לעשות מה שאתה אוהב לעשות, כלומר לדבר ולשאול על מדב"פ ואז (א)נשים יענו לך וינהלו איתך דו שיח – voila – הכרת בנות בתחום שאתה מחפש.רק זכור, סבלנות ולטעמי הצנוע גם קצת חוסר ישירות (מהסוג שהפגנת כאן) יביאו אותך הרבה יותר רחוק.
בהצלחה!
-
???משתתף
עם טיולים למכון ויצמן או לטירות טמפלריות.
פגישות שבועיות (מדים והמנון… המממ מעניין). -
NoamSמשתתף
לאו-דווקא של מד"ב…
יצא לי להכיר מישהי נחמדה… אבל אין בינינו יותר מיחסי ידידות+…
ובפורומי המד"ב שמתי לב שמדברים דיי הרבה על ספרים. אני חובב סדרות וסרטי מד"ב, ספרים אני לא סובל [בין אם אלו ספרי מד"ב, פנטסיה, או whatever]
אבל ננסה
התקווה בת שנות אלפיים -
Boojieמשתתף
-
NoamSמשתתף
על ביש המזל? או על הקטע עם הספרים?
-
Boojieמשתתף
-
NoamSמשתתף
קוראי ספרים… [או סופרים ]
-
יעלמשתתף
שלך, אבל אם אתה לא מאוהבי הספר…
(אז כדאי לך להתמקד בפורומים של סטארבייס, באפי, סטארגייט…)
-
NoamSמשתתף
בטווח של 18 ומעלה… עד 27 בערך… [באופן כללי הגיל לא כ"כ משמעותי עבורי…]
הבנאדם עצמו – כן. -
NYמשתתף
Kosh: כולי איחולי תקווה והצלחה לך עם הקומונה החדשה שפתחת. אם אתה מעוניין בדיונים נוספים בנושא, אני מציע להעביר אותם לשם ו/או לפורומי מד"ב כלליים ברשת. אולי יהיה מחוכם מצדך לבקר בפורומים הללו (רשימה שלהם נמצאת בעמוד הקישורים, כאן באתר) ולהזמין את חבריהם (וכמובן – חברותיהם) לקומונה שלך.
הודעות חדשות בנושא בפורום הנוכחי ימחקו לאלתר. סליחה ותודה. -
Thessalianמשתתף
אני כבר לא בדיוק נוער (22 לכיוון הבלתי נמנע של 23), אבל רוצה-רוצה!!!
-
???משתתף
זה לא נישמע כמו התאים השונים?
-
-
מאתתגובות