שאלה למנהלי הפורום ללא כותרת › ללא כותרת › פורום הסיפורים › שאלה למנהלי הפורום This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 10 חודשים by ???. מציג 2 תגובות משורשרות מאת תגובות מרץ 8, 2002 בשעה 4:28 pm #162445 הגב ???משתתף אם יש לי סיפור שאינו מתאים לפורום מסיבה כזו או אחרת (שלי כתובים באנגלית), אבל הם נמצאים באתר אחר ברשת, האם אפשר לספק להם לינקים מהפורום הזה? אני לא מנסה להתחכם או משהו, רק לבדוק מה אנשים מחשיבים כאן כלגיטימי או לא. מרץ 10, 2002 בשעה 7:50 am #179496 הגב גלמשתתף אם תקרא את כללי הפורם תראה שם הכל מפורט. בכל אופן, קישורים אפשר להביא אך ורק לסיפורים *בעברית*, ואך ורק לסיפורים שיש בהם אלמנטים _לא-טקסטואליים_ (תמונות, קבצי קול, וידאו וכדומה). ובכל מקרה, את הישור יש להביא *ישירות* לסיפור, לא לאתר. מרץ 10, 2002 בשעה 8:15 am #179497 הגב ???משתתף מאת תגובות מציג 2 תגובות משורשרות מענה ל־שאלה למנהלי הפורום You can use BBCodes to format your content.Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving. פרטים: שם (חובה): דוא"ל (לא יפורסם) (חובה): אתר: ביטול שליחה