ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › שאלה בקשר לתחרות הסיפורים
- This topic has 6 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 18 שנים, 7 חודשים by יעל.
-
מאתתגובות
-
-
ODDinמשתתף
שאלה בתור משתתף בתחרות הסיפורים "זמן סיפור": שמות הזוכים יוקראו בכנס בדיון, ומן הסתם הפרסים יחולקו באותו הזמן. הבעיה שלי היא שאני לא אוכל להגיע לכנס, מהסיבה המצערת שיש לי בגרות בהיסטוריה באותו היום (הכנס מלה לא יפה כאן), ואני גר בחיפה, כך שממש אין לי האפשרות להיות נוכח בשני האירועים המשמעותיים הללו באותו היום. אם כך, במקרה ההיפותטי שאני אזכה (אני לא משוויץ או משהו, אבל הסיכוי התיאורטי קיים), מה יקרה?
-
גלמשתתף
בהנחה שתזכה, ולא תגיע לכנס, אז נציג האגודה יצור איתך קשר לאחר הכנס, לפי הפרטים שבמייל ששלחת להנהלת התחרות, לתאם את קבלת הפרס.
שמות הזוכים יפורסמו גם כאן באתר, בתקווה כבר למחרת הכנס, כך שהיה ותזכה ולא נוצר אתך קשר, תדע ליצור קשר עם נציגי האגודה. -
???משתתף
הטרנד הזה של אירועים שלא טורחים לבדוק מראש תאריכים של כנסים הוא בו-זמנית עצוב ומדאיג. הנה, אצלי למשל, אנשים החליטו להתחתן בזמן בדיון. ואני שואלת – האין גבול לאגואיזם? מילא להתחתן בזמן כנס, אבל כזה שעוסק בסיפורת של תיאוריות זמן? אני לא בטוחה, אבל נראה לי שזה נופל לקטגוריית התנהגות אכזרית ולא-אנושית.
או בקיצור, גם אני לא אהיה שם, אם במקרה אני אזכה. ולא מחוסר רצון. -
יעלמשתתף
אז לפחות באופן תיאורטי את יכולה להגיע למושב הראשון ואז להסתלק לך לחתונה. אבל זה רק אם האנשים האלה לא החברים הכי טובים שלך או משהו בסגנון הזה…
-
???משתתף
שני דברים שנחשבים, במקומות מסוימים, פשעים כנגד האנושות…
בדיון, כבר בפעם השניה, ייאלץ להסתדר בלעדי, וגרוע יותר, אני איאלץ להסתדר בלי בדיון… -
יעלמשתתף
נראה לי שמישהו מהועד הקודם הרים אותו בסוף הקדנציה לשימושו האישי.
-
יעלמשתתף
הוא אמר לי שהוא אמנם שמע עליו, אבל הוא לא יוכל בשום אופן להגיע.
מצד אחד – הוא שמע עליו. זה טוב. מצד שני, הוא לא יוכל להגיע. מעניין כמה עוד כאלה יש, שרוצים לבוא אבל בשום פנים ואופן לא יכולים.
-
-
מאתתגובות