שאלה בקשר למימד העשירי

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה שאלה בקשר למימד העשירי

מציג 16 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163519 הגב
      ???
      משתתף

לחברי האגודה שלום!
      אני חשבתי שהמימד העשירי לא יצא יותר ולכן לא בדקתי אם יש גיליון חדש בדוכן האגודה ב"עולמות" (אני חבר אגודה). מסתבר שיש מימד עשירי חדש. רציתי לדעת מתי הוא ישלח לביתי והאם יש לאגודה את הכתובת החדשה שלי (אותה מילאתי בדף חידוש החברות במהלך "אייקון").
      אודה על תשובתכם,
      חג עצמאות שמח,
      פבל יצקוב

• #188624 הגב
      Boojie
      משתתף

הפרטים כאן:
      http://www.sf-f.org.il/story_190

• #188631 הגב
      גל
      משתתף

כדי לא להתחיל לכתוב כאן בפורום כתובות דואר.
      יש לי כתובת, אני לא יודע אם היא המעודכנת או לא אז כתוב לי את המען שלך במייל ואומר לך אם זה מעודכן אצלנו.
      לגבי משלוח המימד – הוא בכל מקרה אמור היה להשלח רק עם המכתב החודשי שיוצא בתחילת החודש, אבל זה עשוי להתעכב בגלל תקלת דפוס שיש צורך לתקנה לפני המשלוח לחברים. כולי תקווה שזה יקרה בתחילת השבוע, אבל אני מחכה לעדכון מהוועד בנושא לאחר החג.

• #188635 הגב
      גל
      משתתף

שכחתי להתייעץ איתך קודם. מותר לי לענות לו בפורום?
      הניסוח של ההודעה שלי תקין? מוצא חן בעיניך?
      כי נראה שאתה בודק כל הודעה שאני כותב.
      יו, אני מקווה לקבל ציון עובר הפעם.

• #188637 הגב
      גרייף
      משתתף

לפת

• #188648 הגב
      אמבר
      משתתף

בשניה שעניתי עליהם?

• #188650 הגב
      אמבר
      משתתף

עם שעתיים אבודות מחיי, ועדין לא קראתי הכל.

• #188653 הגב
      גל
      משתתף

הוועד לא מסכים איתי. גרייף לא מסכים איתי. מספר פעילים אחרים כן מסכימים איתי, או לפחות תומכים במה שכתבתי.
      נגמר (לפחות עבורי) באי הסכמה. סוף.

• #188655 הגב
      Boojie
      משתתף

מגניב לך, כי אני לא הצלחתי להבין מדברי הוועד (אני מתכוונת מההודעות הרשמיות, לא מההודעות של חברי ועד בשם עצמם, לאמור "תפסיק להתבכיין, אנחנו לא מפרידים במריבות" ועוד דברים מעוררי סימפטיה מעין אלה) ממש שום דבר. ואני דווקא טובה בהבנת הנקרא, אבל הניסוחים בהודעות מטעם הוועד היו כל כך חסרי תוכן, שלא הצלחתי להבין מהן דבר וחצי דבר, בטח לא בשאלה מה הוועד מתכוון *לעשות*, אם בכלל.
      כלומר, לא, סליחה, אני מגזימה. הבנתי שהוועד נגד מריבות בפורום. שזה, כאילו, מגניב. נדמה לי שזו פעם ראשונה שיש לנו ועד שממש יש לו אומץ לקום בריש גלי ולומר שהוא נגד מריבות בפורום. החלטה אמיצה.

• #188656 הגב
      גל
      משתתף

כלומר, הדעה שלי היא שעל הוועד לשמור על קשר טוב יותר עם הפעילים, שזה אומר גם לגבות אותם ולתמוך בהם בפורום, או לכל הפחות לגנות הכפשות והודעות מבזות, מזלזלות וכדומה. הוועד, אם הבנתי נכון, בדעה הפוכה: שאין צורך בכך ושזה לא תפקידם.
      הבנתי לא נכון?

• #188657 הגב
      גל
      משתתף

פורום הפעילים החדש " ארגון ופעילות" – הוא באמת נסגר או לא? כי לא זכור לי שראיתי על הודעה רשמית על סגירתו, אבל, כמו שנאמר בהודעתי בפתיל שפתחתי, הקישור אליו נעלם מהעמוד הראשי, והפורום עומד שומם מאז סוף פברואר.
      ואם נסגר – אז למה בעצם? ואם לא, אז למה הוא שומם והקישור אליו נעלם?

והערה טכנית – בקישור "סיכום ישיבות הועד מאז שנת 2006 ואילך" שנמצא בעמוד "החלטות האסיפה הכללית והוועד" (שאליו מגיעים מהעמוד הראשי), החיפוש מעלה רק פרוטוקולים מאז אוקטובר 2008. לטיפולכם.

• #188658 הגב
      Boojie
      משתתף

ראיתי דעות משני חברי ועד בשם עצמם, וראיתי הודעה עקלקלה עם אפס תוכן מצד הוועד, מה שמרמז לדעתי על זה שהוועד (אותה הידרה אמורפית) עדיין לא החליט ממש מה המדיניות שלו, ועד שהוא יגמור לשבת על המדוכה הוא ימשיך לשחרר הצהרות חסרות משמעות שכל המטרה שלהן היא לתת את התחושה שהוועד אכן מגיב על מה שנאמר בפורום, אבל בלי לסבך אותו עם סתירות עתידיות אפשריות עם מה שהוא אמר עכשיו.

• #188659 הגב
      Boojie
      משתתף

מציג תוצאות *עד* אוקטובר 2008. אתה בטוח שלא כתבת הפוך?

• #188660 הגב
      Boojie
      משתתף

מחרוזת החיפוש שמוצאת את עדכוני הוועד מחפשת את המשתמש "עדכוני-הועד". נראה שבשלב כלשהו הלך לאיבוד המשתמש "עדכוני-הועד", ופתחו משתמש חדש, "עדכוני הועד". מחרוזת החיפוש המקורית לא מוצאת אותו.
      אז או שיתקנו את מחרוזת החיפוש איכשהו (האנשים הטכניים שעל אתר האגודה אמורים לדעת אם זה אפשרי או לא), או שיוסיפו לדף עדכוני האספה והוועד קישור חדש, לעדכונים של המשתמש "עדכוני הועד" חסר המקף.
      אה, והעדכון על פרישתו של יו"ר האגודה נכתב בכלל בשמה של ליאת, אז אותו מחרוזת החיפוש לא מוצאת בכלל.

• #188661 הגב
      גל
      משתתף

למה אני עדיין ער בשעה כזו?

• #188666 הגב
      קובי
      משתתף

פורום ארגון ופעילות לא נסגר. הקישור אליו נעלם עקב תקלה, הנושא נמצא בטיפול.

• #188667 הגב
      גל
      משתתף

לת

מציג 16 תגובות משורשרות
מענה ל־שאלה בקשר למימד העשירי

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: