שאלה בקשר לחידוש חברות באגודה!

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה שאלה בקשר לחידוש חברות באגודה!

מציג 7 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163171 הגב
      ???
      משתתף

לאחראי רישום החברים באגודה שלום!
      אני מתנצל מראש אם השאלה אמורה להופיע במקום אחר, אבל זה הפורום שנראה לי הכי רלוונטי.
      חידשתי את החברות באגודה בזמן אייקון וטרם קיבלתי כרטיס חבר חדש.
      תוקפו של הכרטיס הזמני שהביאו לי פג ורציתי לשאול: מתי אני אקבל את הכרטיס החדש?
      בתודה מראש,
      פבל יצקוב

• #184251 הגב
      גרומיט
      משתתף

מיד אחרי אייקון החלפנו מזכירה ואחראית מזכירות, מה שגרם לעיכוב במשלוח כרטיסי החבר והמימדים. כשכל זה כבר התארגן פחות או יותר, גילינו שלא ניתן להשיג בשום מקום כיסויי למינציה בגודל ששימש אותנו עד כה לכרטיסים.

אם החברה שהתחייבה לשלוח לנו את הכיסויים תמלא את הבטחתה ותמסור לנו אותה מחר, נראה שרוב כרטיסי החבר ישלחו ביום רביעי. אם לא, ישלחו רק הכרטיסים שהסתפקנו לניילן לפני שהמלאי נגמר (נדמה לי ששלך ביניהם, אבל אני לא בטוח). עמך, ועם יתר חברי האגודה, הסליחה על העיכוב.

• #184252 הגב
      ???
      משתתף

או שרק אני עוד לא קיבלתי?

• #184253 הגב
      גרומיט
      משתתף

ושוב מסיבות מזכירותיות. בקרוב יגיעו מ"תירוש" המעטפות שהזמנו, ונוכל לשלוח אותם.

אנו מתנצלים מקרב לב על העיכוב. אני מעריך שעד יום ראשון הבא כל ה"מימדים" ישלחו.

• #184254 הגב
      ???
      משתתף

תודה על ההסבר, נקווה שכרטיסי החבר יגיעו בהקדם.

• #184255 הגב
      ???
      משתתף

אוף!

• #183279 הגב
      גרומיט
      משתתף

כל כרטיסי החבר ישלחו מחר בבוקר, פרט לבודדים שלגביהם עלינו לברר לפני כן את כתובת המשלוח.

ולשאלת גל – המימדים לא ישלחו ככל הנראה לפני יום ראשון הבא, 18 בחודש, פרט לכחמישים שנכנסו למעטפות שכבר היו ברשותנו.

• #184256 הגב
      ???
      משתתף

ל"ת

מציג 7 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #184251 in שאלה בקשר לחידוש חברות באגודה!

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול