ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › שאלה בנגע לפאן.קון
- This topic has 11 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 5 חודשים by אסטרו-נעמי.
-
מאתתגובות
-
-
Ange noirמשתתף
בזמנו, כשרק החלה העבודה כל הכנס, נעמי דיברה על זה שהיא רוצה שהתאים יעשו משהו. כעת שתאריך היעד קרב ובא, אני רוצה לשאול אם מדובר בלתת רבע שעה לכל תא להעלות מהשו במופע פתיחה, דוכנים או משהו אחר (לא הייתי מתנגד לדעת אילו הצעות תאים אחרים הגישו).
אם נדע, נוכל לפעול בהתאם. -
גל מבולבלמשתתף
נעמי תיצור קשר, *אישית*, עם כל תא מד"ב , ותתאם את כל הפרטים.
-
??? ???משתתף
מכיוון שהמדובר יהיה עכשיו בכמה פרסים : פרס למד"ב מתורגם
פרס לפנטסיה מתורגמת
פרס למד"ב מקורי
פרס לפנטסיה מקורית
וכפי שאני מציע פרס מיוחד אחד או שניים
פרס מיוחד אחד ליצירה בז'אנר שאיננו פרוזה רגילה , שירה או קומיקס, או סרט (ישראלי)
ופרס על מפעל חיים של מישהו שתרם כאן בארץ לז'אנר. -
רנימשתתף
ההצעות הללו רק כאן? יש ועד, יש ממונים על ה"גפן" (שאני אחד מהם) ואף אחד מאלה לא קיבל פניה עם ההצעות הללו בצינורות המקובלים.
-
??? ???משתתף
הם אלה שמטפלים בפרס. אתה צודק אני אכן אצור קשר עם חברי הוועד ישירות כדי לוודא שמה שקרה שנה שעברה לא יחזור על עצמו גם השנה.
-
Ange noirמשתתף
משגעים לי פה את השכל ברחובות על מה אנחנו עושים לכנס כי: "כל האחרים עושים משהו ואנחנו לא יכולים לעבור על זה בשתיקה". אז כבר הלכה כל הפגישה האחרונה על זה, טילפנו עלי כל הלילה שנדע מה המגבלות כדי להחליט מה עושים (ד"א גל, אנחנו מכינים חולצות, רוצה?).
אבל עכשיו אני לא דואג יותר, אל"ף, כי הרגעת אותי. בי"ת, כי נתתי להם את הטלפון שלך ואת של נעמי כדי שירדו לי מהגב -
Kipodמשתתף
אלי, הדיון הזה יכול לעלות בכל מקום בעצם. גם כאן. הפורום הזה נועד לדיוני בעניני האגודה, ונושא זה בהכרח קשור לאגודה.
כל עוד, כמובן, שומרים על רמת דיון עניינית, דבר ששנה שעברה כל הצדדים כשלו מלעשות.השאלה שלי היא פשוטה, אם נתמצת – #האם לדעתך יצאו השנה מספיק יצירות עבריות כדי שלפרס תהיה משמעות#?
קח בחשבון שההגדרות שלך למה נכלל בז'אנר הן קצת יותר מקיפות משל מרבית האנשים שאני מכיר. נסה לענות תוך התחשבות באמות מידה של אנשים אחרים גם. -
Kipodמשתתף
עוד לא ראיתי את ההודעה למטה. מייד קורא.
-
Kipodמשתתף
תשובה תבוא, אך לא תוך יום-יומיים.
ובכל אופן, תודה על הרשימה.
-
אסטרו-נעמימשתתף
הודעה נשלחה לראשי התאים המוכרים לי, עם פרטים והזמנה להשתתף באירוע. אם מישהו יודע על תא נוסף (מלבד התא החיפאי, הבאר, התא הירושלמי, ספיר וספוג), אנא שלחו לי מייל במהירות האפשרית!
טודה. -
pazroמשתתף
אפשר לקבל את התוכניה של הקון?
אל מה בדיוק חשבת שהתאים יעשו ה 15 דקות שלהם?
– מופע אומנותי?
– הרצאה על התא, פעילות וכו'?
– לנצח את התאים האחרים (כמובן שהחוקים של התחרות לא מפורסמים, אבל זה חלק מהכיף)?
– היתחנפות לחברים המהוללים (רמי הדרג)(הכי טובים)(היפים)(והחכמים) של האגודה? -
אסטרו-נעמימשתתף
וגם הצעתי אותם לתאים כשיצרתי איתם קשר, אבל עשר הדקות פתוחות לרעיונות.
אישית, הזמנתי את התאים להציג את עצמם, את הפעילויות העקריות שלהם, את היחודיות שלהם מול פעילויות חובבים אחרות וכן הלאה.
-
-
מאתתגובות