רשימת דיוור למתרגמי מד"ב ופנטזיה.

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה רשימת דיוור למתרגמי מד"ב ופנטזיה.

מציג 7 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161232 הגב
      Boojie
      משתתף

הוקמה רשימת דיוור למתרגמי מד"ב ופנטזיה ישראליים, שמטרתה לאפשר למתרגמי מד"ב ופנטזיה ישראליים להתייעץ, לדון ולחלוק בכל הקשור למקצועם. המעוניינים להצטרף לרשימה מוזמנים לשלוח אימייל לכתובת שבלינק. כמו כן, אפשר לראות פרטים על הרשימה בדף הרשימה.

• #168573 הגב
      שלמקו
      משתתף

האם רשימת הדיוור היא בעברית או באנגלית?

• #168574 הגב
      Boojie
      משתתף

באנגלית, עם תוספות בעברית בכפוף ליכולות תוכנת המייל של כל אחד מהמשתתפים.
      ברשימת דיוור שאני מנויה עליה, של מתרגמים (כללי, לא מד"ב), מי שרוצה לכתוב מילה עברית כותב אותה בתעתיק, ואם הוא רוצה, גם בעברית. כך גם אלה שלא יכולים לקרוא עברית בתוכנת המייל שלהם, יכולים לדעת במה מדובר.
      שלמקו, לא ידעתי שאתה מתרגם… :-)

• #168575 הגב
      שלמקו
      משתתף

כלומר, רוצה להיות מתרגם, אבל אין כרגע זמן (את יודעת, יש כאלה שהביטוח הלאומי לא מאפשר להם לעבוד מהבית :). אבל רוצה להיות, אכן.

השאלה היא- האם יש טעם להרשם כבר עכשיו? כבר עכשיו אני מקבל כמות מטרידה של דוא"ל כל יום, להוסיף עוד רשימת דיוור?

• #168576 הגב
      Boojie
      משתתף

בכל מקרה, סתם למקרה שזה מעניין אותך, אני מנויה על רשימת דיוור *כללית* למתרגמים, ועוברים בה בין חמישים למאה מיילים כל *יום*. וזה, כמובן, בנוסף לרשימות הדיוור המד"ביות, לגולשי האתר של פנטסיה 2000, לחברים, לבדיחות, לספאם ולשאר דורשי שלומי שמגיע לי מהם מייל כל יום… אז נראה לי שעוד הודעות ספורות מדי יום (לא, אני לא צופה שברשימה ספציפית למד"ב יהיו יותר מכמה הודעות ליום) לא יהרגו אותי. :-)

• #168578 הגב
      שלמקו
      משתתף

ניסיתי לעקוץ אותך, אבל עקב בעיות שחלו בפורום בשבוע האחרון- עקיצה כזו אסורה לחלוטין… אז ניסיתי למסך אותה. כנראה שהצלחתי.

• #168579 הגב
      Boojie
      משתתף

אתה מכיר אותי כבר הרבה זמן. אתה כבר אמור לדעת שאתה לא *רוצה* לעקוץ אותי… :-)

• #168614 הגב
      גל (מייפל)
      משתתף

שהוא יעקוץ אותך, זאת אומרת. יכול להיות מזה מרהיב…
      (^:

מציג 7 תגובות משורשרות
מענה ל־רשימת דיוור למתרגמי מד"ב ופנטזיה.

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: