ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › רעיון: פיקניק
- This topic has 6 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 21 שנים, 10 חודשים by NY.
-
מאתתגובות
-
-
Ange noirמשתתף
זה אולי ישמע קצת הזוי עם המצב הביטחוני והכל, אבל רעיון שכדאי לשקול הוא קיום פיקניק של האגודה.
הוא לא ממש יקר, אפשר אפילו בלי שום הוצאה שהיא לארגן אותו. הוא לא דורש תיכנון רב או השקעה גדולה של כוח אדם. מדובר על ארוע קהילתי מטבעו, אך רחב בהקפו.
תופסים חתיכת קרקע בפארק הירקון או יער חולדה או משהו, שטח ציבורי.
התפקיד של האגודה, או כל גוף או אדם שיארגן את זה הוא בעיקר לוגיסטי, להסביר לאנשים איך מגיעים לשם וכו', לתאם הבאת ציוד ואוכלים.
אפשר גם לארגן גם קצת בידור: שירה בציבור (של פילקים) אולי, רק שצריך לארגן שירונים מראש. אפשר גם הרצאות בנוסח אוניברסיטה יוונית קלאסית או אפילו קונצרט קטן.יש כמה דברים שצריך גם לתאם ולעזור לארגן, נושא הגעה לדוגמא, יהיה מאוד נחמד אם יהיה מישהו שירכז נושא של נוסעים ומסיעים.
אני נוטה להאמין שיש פוטינציאל לארוע שכזה, על אף המצב.
-
סידהרתאמשתתף
כי הרי יש מלחמה בפתח, והמקום היחיד שלא ייפלו בו סקאדים זה ירולשלים.
חוץ מזה שזה נשמע כמו בילוי מגניב. -
???משתתף
הם יראו כמות כזו של חובבים ויחשבו פעמים לפני שיחצו את הגבול בפעם הבאה.
איך ניתן לאבטח דבר כזה?
איני פראנוידית אבל לנסוע למשהו של יותר מחמישים איש, במרכז עיר גדולה, בשטח ציבורי פתוח…תראו, אנחנו צריכים להיזהר.
אם משהו קורה לכזות כמות של חובבים
הארץ מאבדת את כל האכלוסיה הגיקית המפוארת שלה. -
יעלמשתתף
ואם אפשר לארגן איזה אמצעי הקרנה נייד, נוכל להקרין את סרט הפנטסיה ג'נין ג'נין, ונזמין את האוכלוסיה המקומית לצפות. וגם נשים במקום דוכן להחתמה של האגודה. יהיה ענק.
(זו בדיחה, אני באמת לא רוצה ויכוח פוליטי פה).
-
סידהרתאמשתתף
ירושלים יותר מסוכנת מג'נין. (-:
-
עופר 1משתתף
אני חושב שאפילו החמאס יהסס להתעסק עם חברה שנראים יותר מכונה מבן אדם(ו/או חברה שמדגימים יכולת לזרוק כדורי אש, ברקים ודברים טובים מסוג זה לכיוון מי שמטריד אותם)
-
NYמשתתף
וכל החבר'ה הטובים של משחקי התפקידים יזכרו מי הם ומהיכן באו וירוצו בזריזות הביתה, לאמא…
-
-
מאתתגובות