רעיון לנושא לכנס הגדול הבא – יחסים

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה רעיון לנושא לכנס הגדול הבא – יחסים

מציג תגובה משורשרת 1
  • מאת
    תגובות
    • #162927 הגב

לדעתי הנושא מדבר בעד עצמו. מד"ב ופנטזיה מלאים בנושאים שבינו לבינה, בינה לבינה, בינו לבינו ובינו/בינה לבינם (היינליין).
      הנושא מכוון לקהל קוראי הספרים, טרקרים, בבילוניים, הבאפיסטים ועוד. הנושא גם ידוע כמאוד מעניין עבור "חוצניים" זאת אומרת אנשים שעדיין לא מכירים/התחברו עם התחומים האהובים הנ"ל.

יתרון נוסף (וחסרון שאני מייד אשלול בעיני אחדים) הוא שהנושא יחזיר את העניין לקהל הבוגר שאני אישית נמנה עליו. לגבי החסרון, שהנושא בכיוונים מסויימים יכול לא לדבר לצעירים הוא, לדעתי, לא נכון בעליל… ההיפך הוא הנכון.

יתרון אחרון ונוסף, לפני שאני אתן למצודדים ולזאבים המקומיים לשסע ולרטש את הרעיון, הוא שההיקף של הרעיון הוא כל-כך גדול שיהיה קל למצוא חומרים, סרטים והרצאות והוא ימלא כנס גדול בצורה קלה.

רועי

• #183470 הגב
      קרן אמבר
      משתתף

שם של כנס לא חייב להיות מילה אחת.
      כבר היו לנו כנסים שהתהדרו בשמות בני 4 מילים.
      לרעיון כמו שלך הייתי מקדישה יותר מילים כדי לנסח את זה בצורה פיוטית יותר ומסתורית יותר כך שתפתח יותר אופקים משתסגור.
      לצערי כרגע אין לי הברקה ממש טובה ולמען האמת הנושא שלך לא מאוד מוצא חן בעיני כנושא לכנס גדול.
      אולי יותר מתאים לכנס בינוני.
      העובדה שאתה בעצמך הגבלת את הנושא שלך למערכות היחסים בין תבוניים בלבד משקפת הרבה מהבעייתיות שיש לי עם הנושא הזה ומעלה לי חששות כבדים לצורך לצנזר ולדחות חלק גדול מהתכנים על בסיס אי נאותות לקהילות שאחוז יפה שלהם עדיין בגילאי בי"ס.

אישית קל לי מספיק למצוא נושאים גדולים מאוד שכנסים גדולים ובינוניים יוכלו להתרווח איתם בנוחות, בינתיים צריך לחשוב על פורמט אחר לרעיון שלך.
      אתה מוזמן לחדד את הנקודה שלך בצורה רהוטה ככל האפשר. אולי יצא מזה משהו ממש מגניב :)

מציג תגובה משורשרת 1
מענה ל־Reply #183470 in רעיון לנושא לכנס הגדול הבא – יחסים

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול