ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › רובין הוב הסכימה לבוא לארץ!
- This topic has 17 תגובות, 8 משתתפים, and was last updated לפני 20 שנים, 3 חודשים by
גרומיט.
-
מאתתגובות
-
-
אייל בן-סימון
משתתףהיי,
לאחרונה יצרתי קשר עם רובין הוב (הרואים למרחק, שוליית הרוצח, רוצח מלכותי, הספינות החיות..) בפורום שבאתרה ובהודעה הצעתי לה להגיע לארץ.
אני מצרף פה את תוכן ההודעה וקישור, לכך שהיא בהחלט מעוניינת ושוקלת להגיע לארץ:
Icon Great name for a convention!
I'd certainly consider a convention in Israel, if my calendar allowed.
I've discovered that as a writer, I do need to stay home most of the year
at the keyboard. I just don't get the work done when I travel.Next year is pretty booked up. I'll be at Imaginales in Epinal France in
May, Continuum in Melborne Australia in July, and Worldcon in Glasgow, Scotland
in August. So 2005 is already pretty full of travel. Throw in the necessary
family things and then the fun family things, and the calendar is already
written all over before I've even turned the January leaf.But there's always 2006!
Robin
http://webnews.sff.net/read?cmd=read&group=sff.people.robin-hobb&art=5241
אמנם 2005 מלא אצלה אבל 2006 פתוח כפי שניתן לראות , האם מישה ו יכול ליידע את מארגני אייקון, או פנטזיקון על מנת לקבוע תאריך להגעתה
אייל
-
Boojie
משתתףוכאלה, אבל לא עדיף לפנות לאנשי האגודה *לפני* שאתה מתחיל לקבוע דברים עם סופרים? למיטב זכרוני 2006 כבר די תפוס (גיימן, כזה), ולמעשה, למיטב זכרוני אנשי האגודה ציינו שאייקון תפוס עד 2008 או משהו כזה. אבל מי יודע, יש גם כנסים אחרים במהלך השנה.
-
אייל בן-סימון
משתתףאממ
לא ממש קבעתי עם הסופרת.
יותר שאלתי אותה מה דעתה על לבוא לארץ, אם היא מתכננת או משהו.
היא זאת שרמזה ש2006 פנויה בשבילה.אמרתי לה שיש כנסים שונים בארץ, יש כנס שמאוד מתאים Icon , וכו..
אם הייתי מתאם איתה היית יודעת תאריך והיתי מקבל תשובה קצת יותר ברורה מרמיזה לגבי 2006.
אפילו לו ציפיתי לכך שהיא תגיב..
-
עופר 2
משתתף -
אמבר
משתתףדווקא כמו רבע סירוב, אבל מה אני מבינה.
אני מציעה שבמקום לשים הודעה בפורום, תשלח מכתב מסודר עם כל הפרטים ליו"ר האגודה, כדי שהועד יוחל להחליט בצורה מסודרת, אם להזמין אותה ומתי ואיך ואיפה וכל הפרטים האלה.
-
אייל בן-סימון
משתתףכן טוב זה ניתן לפירוש , סירוב או לא,
בי יש תקווה.. בי ובעוד כמה חברים.נעמי הבטיחה לי (באימייל) שהיא תעביר את זה לועד.
יתייעצו ויחליטו…
-
גרומיט
משתתףהסיבה היחידה לכך שמשוריינים לנו אורחים לאייקון עד 2008 היא שרובין הוב אינה היחידה שאינה יכולה להתחייב לטווח קצר. התשובה שלה היתה דומה לתשובותיהם של כל מי שאמורים לבוא לכאן בכנסים הבאים שלנו.
ומאותה סיבה, אנחנו לא עומדים בשנתיים הקרובות לחפש אחרי אורחי כבוד נוספים לכנסים, אלא אם תשתנה מהותית המדיניות שלנו, ונתחיל להזמין אורחים לא רק לאייקון. רובין הוב היא בהחלט אופציה טובה – רק לא עכשיו, ולא ב2006. בבוא הזמן – בהחלט, למה לא.
-
גרומיט
משתתף -
עופר 2
משתתףאנסה?ואם אני, מתי?
-
גל
משתתף -
עופר 2
משתתף -
גל
משתתף -
גרומיט
משתתףלפנות לסופרים בשם האגודה, וגם בועד גובש בחודשים האחרונים נוהל מסודר שימנע קבלת התחייבויות לא מבוססות. מי שמעוניינים להמליץ על סופר או אישיות אחרת שיוזמנו כאורחי כבוד לאחד מכנסי האגודה מתבקשים לפנות ישירות אלי, ולקחת בחשבון שבשנתיים הקרובות לא סביר שנחפש אורחים נוספים לאלה שכבר הוזמנו.
-
גרומיט
משתתףאבל אתה מוזמן ליצור קשר עם חבר הועד שימונה לעניין זה ב2006 או 2007 (כיום זה אני. אין לדעת מי יטפל בזה עוד שנתיים), ולקוות לטוב. יועיל גם אם יפורסמו עד אז עוד ספרים של בארקר בעברית, ויזכו לפופולריות.
-
עופר 2
משתתףאנשים, לקרוא את "המארג" של בארקר דחוף.ספר נהדר.
-
marvin 1
משתתףבייחוד לאור האיחוד (שאני מקווה שיצליח) זה יהיה כנס בסדר גודל של ICON.
-
???
משתתףזכרתי שאמרו שמאחדים את פנטזיקון עם אבק כוכבים.
ובכן, שמועה אחרת ששמעתי היא שזה יכול להפוך לכנס גדול נוסף בשנה.אם כך אז מדוע שלא יביאו אורחים לפנטזיקון?
זה יהיה ממש אדיר,
ויאפשר הגעתם של אורחים נוספים. -
גרומיט
משתתףהשנה העניין עדין לא נפסל על הסף, אבל קשה מאוד להאמין שיצא אל הפועל. האיחוד עצמו מספיק מסובך גם ככה, והבאת אורח כבוד מייקרת משמעותית את הוצאות הכנס ומוסיפה סיבוכים לא מעטים לניהול שלו.
ותזכרו גם שהשנה היתה רק השנה השניה שהובא אורח כבוד לאייקון (כלומר, מאז כנס היסוד, שבו התארחו בראיין אולדיס ועוד אחד או שניים (ווטסון? המממ… זה היה לפני זמני), והפעם הראשונה שהדבר נעשה במימון מלא של המארגנים. כולנו צריכים ללמוד איך עושים את הדבר הזה.
-
-
מאתתגובות