- This topic has 24 תגובות, 11 משתתפים, and was last updated לפני 18 שנים by kenny.
-
מאתתגובות
-
-
יעלמשתתף
אז היא כבר לא תהיה מסואבת. מה עושים?
בכל מקרה, במה אמור הפורום הזה להיות שונה מפורום אורט למשל? בהנחה כמובן שהוא יחזור לפעולה בשעות הקרובות.
-
Boojieמשתתף
ולגבי ההבדל בין הפורום הזה לבין אורט: שהפורום הזה באתר האגודה, ואורט לא. כמו שהפורום בתפוז נמצא בתפוז, ואורט לא. P-:
מעבר לכך, הפורום הזה גם פתוח לאוף-טופיקים. הוא נועד בראש וראשונה להיות מסגרת חברתית לגולשי אתר האגודה, לאו דווקא פורום מד"ב נוסף. -
יעלמשתתף
כרגע משום מה הפורום הספציפי הזה עובד לי במתכונת של ה phpbb לדומיהם… איך אני עושה מההודעות עץ כמו בפורום האגודה?
-
Boojieמשתתף
ועד היום, עוד לא ממש הצלחתי להבין את החוקיות שלהן.
-
NYמשתתף
n/t
-
יעלמשתתף
n/t
-
אסטרו-נעמימשתתף
n/t
-
Ange noirמשתתף
עזבו, זה מגניב, הגיע הזמן… עכשיו לשאלה החשובה – אצל מי מכונת הזמן של האגודה?
-
???משתתף
איפה מפצל האישיות של האגודה?
-
Boojieמשתתף
מפצל האישיות של האגודה התקלקל, אבל אף אחד לא ידע מזה. אחד מאושיות האגודה – שמו שמור ב"מערכת", אל תנסה ללחוץ – השתמש בו והתפצל לעצמו ולתאום המרושע של עצמו. זה היה ממש עצוב, כי הוא כבר היה די מרושע מלכתחילה. בכל אופן, התאום המרושע (שיצא ממש חתיכת מניאק, חבל"ז) גנב את מכונת הזמן וחזר בה בזמן בניסיון לגרום לעצמו המקורי לא להיוולד, מתוך מחשבה שהוא יצליח לתפוס את מקומו בהיסטוריה (היי, אמרתי שזה התאום המרושע, לא החכם). בכך הוא חולל פרדוקס והמכונה נתקעה בלופ אינסופי וסטתה בקו הזמן לאחת מאינסוף התפצלויות היקום האפשריות באותו רגע. התקווה היחידה שלנו להוציא אותה מהלופ האינסופי ולהחזיר אותה ליקום שלנו היא להשתמש במפצל האישיות של האגודה כדי לפצל את אותה אושיה לאינסוף התפצלויות, כל אחת של יקום בחירה אחר, כדי שזו שנמצאת בדיוק ביקום הבחירה הנכון תמצא את התאום המרושע (בזכות הזיקה העצמית שלהם, כמובן) ואת מכונת הזמן שגנב, ותחזיר אותה להווה שלנו ביקום שלנו.
למרבה הצער, כזכור, מפצל האישיות של האגודה מקולקל.אחחח, טכנובאבל זה *כזה* כיף.
-
MuchRejoicingמשתתף
אוף! אלה הודעות כאלה שגורמות לי להשתייך לקליקה, אחרי שעבדתי כל כך קשה כל שנות התיכון להימנע מהן…
[והיות ונראה שאמצא את עצמי כאן לעיתים קרובות, בזאת אני מייבאת הנה באופן רשמי את הכינוי האינטרנטי שלי, למען שני האנשים שיודעים מי אני (אבל תמיד טורחים לבוא להגיד לי שלום בכנסים…). ובאותו נושא, באמת שאני לא מבינה למה צריך מפצל אישיות – אני מאמינה בלהתפצל לואו-טק, בדרך הישנה והטובה. לא הכל צריך לעשות עם טכנולוגיה]
לילי
-
???משתתף
n/t
-
Boojieמשתתף
n/t
-
???משתתף
n/t
-
יעלמשתתף
n/t
-
Boojieמשתתף
n/t
-
קרן אמברמשתתף
תמיד (מלפני דקה וחצי) רציתי להשתייך לקליקה!
איזה כיף -
MuchRejoicingמשתתף
ברומא וכו'.
-
???משתתף
n/t
-
Boojieמשתתף
n/t
-
NYמשתתף
אבל את, מה את כבר יודעת על ישיבות סודיות של המערכת?
-
דפנהמשתתף
אה, סליחה, רק בקליקה.
-
דפנהמשתתף
ממש דור המייסדים.
-
kennyמשתתף
ש"עבודה שקדנית וכואבת עם פינצטה" זה מה שאנשי זק"א עושים אחרי השימוש במסור החשמלי?
-
-
מאתתגובות