ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › פרס גפן 2003 ליצירה מקורית
- This topic has 10 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 21 שנים, חודש 1 by ???.
-
מאתתגובות
-
-
רנימשתתף
כידוע, השנה ינתן לזוכים בקטגוריות המקור בפרס גפן גם פרס כספי, בחסות מפעל הפיס.
לאחרונה התקבל האישור לפרסם את הסכומים בהם מדובר, והנה הם לפניכם:
הזוכה בפרס ספר המקור הטוב ביותר יקבל / תקבל 1750 ש"ח.
הזוכה בפרס סיפור המקור הטוב ביותר יקבל / תקבל 750 ש"ח.
ושוב, בשלב הזה הפרסים הכספיים הם חד פעמיים לשנה זו בלבד, אם כי אנו בהחלט מקווים שזו תחילתה של ידידות מופלאה בין האגודה, הנהלת אייקון, ומפעל הפיס.
בהצלחה לכל המועמדים!
-
גלמשתתף
-
???משתתף
ברכות על הפרס הכספי שהוא אכן מכובד וראוי.
חלק מן העניין הוא גם יחצנות נוספת לספר הזוכה , ואולי אין זה מתפקידה של האגודה לעסוק בכך אבל אפשר לתרום לעניין על ידי ( למשל ) ראיון גדול בגיליון המימד העשירי הבא עם הסופר הזוכה. כידוע רוב הספרים המועמדים זכו למעט מאוד תשומת לב יחסית בעת פירסומם וזאת הזדמנות לתקן זאת גם מעבר לפרס הכספי. -
Boojieמשתתף
החשיפה במימד היא *לא* מה שיקדם את יחסי הציבור של הספרים הללו. ולא, חלילה, אני לא מזלזלת בכמה שהחשיפה (הנאה ביותר) שנתנה האגודה לספר שלי קידמה אותו – מן הסתם היא אחראית לרוב העותקים שנמכרו… אבל קהל חברי האגודה הוא פשוט לא קהל מספיק כשמדובר באפקט משמעותי של יחסי ציבור, למרבה הצער.
-
???משתתף
רק כי את רוצה לערוך ראיונות כאלה באספמיה
-
???משתתף
כן, כן, אני…
במסגרת אייקון, הגענו לשיתוף פעולה עם רשת "צומת ספרים".
כל הספרים המועמדים יזכו לדוכן/מקום מובלט בחנות, עם כיתוב גדול בסגנון "המועמדים לפרס גפן לספרות מדע בדיוני ופנטסיה" (ואולי גם קצת פרטים על אייקון)אחרי חלוקת הפרס, הספרים הזוכים אף יזכו לכיתוב בולט נוסף בסגנון "זוכה פרס גפן לשנת 2003"
התצוגה הזאת אמורה להימשך לפחות שבועיים *אחרי* אייקון.
-
גלמשתתף
-
???משתתף
(ואני לא אומר את זה *רק* כי יש לי אינטרס ישיר. בחיי!)
-
Kipodמשתתף
-
Boojieמשתתף
-
???משתתף
-
-
מאתתגובות