ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › פרס גפן וכנס וורלדקון
- This topic has 9 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, חודש 1 by MuchRejoicing.
-
מאתתגובות
-
-
גלמשתתף
לא ראיתי שום התייחסות לזה כאן או באתר הפרס: האם בסופו של דבר היה נציג שלנו בוורלדקון שהציג את הפרס?
אם כן, יש דיווח מה היה? תמונות? יצא מזה משהו? -
גרייףמשתתף
אין תמונות.
יש מצגת. מישהו יכול להעלות אותה לאינטרנט כדי שתהיה זמינה לכל מי שאכפת לו. יש בה רשימה של מועמדים וזוכים.לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלה האחרונה שלך ("יצא מזה משהו?") כי לא הצלחתי להבין אותה.
-
גלמשתתף
הכוונה אם הרווחנו מזה משהו מעבר לאפשרות של הצגת הפרס – למשל: הוזכרנו בכתבות במגזיני מד"ב בחו"ל? יהודי עשיר ראה את המצגת והציע לתמוך בפרס? דברים כאלה.
ותודה על התשובה. -
falcoreמשתתף
הי
מטרת הצגת פרס גפן בוורלד קון היתה – להציג את פרס גפן בוורלד קון, ולשתף פעולה עם המארגנים בנושא זה, לאור בקשתם.
מכיוון שכך, השאלה אם "יצא מזה משהו" לא כל כך רלוונטית, כי המטרה הושגה.הפרס הוצג בוורלדקון על ידי רני גרף (תודה רני!).
באירוע הוצגו בערך 20 פרסים ממדינות שונות ברחבי הגלובוס – וגם אנחנו!
עדכון מלא יותר יגיע בהמשך…עדי
-
MuchRejoicingמשתתף
האירוע היה אירוע הצגת פרסים, עם המון פרסים אחרים, ובלי יותר מדי קהל. זה מאוד מגניב שפרס גפן נכנס לשם, וההצגה היא כל המטרה. לא היו מטרות מעבר לזה, ולכן לא צריך להתאכזב ששום יהודי עשיר ופילנטרופ לא גילה אותנו…
-
גלמשתתף
אמנם המטרה הושגה, אבל תמיד עדיף לחשוב קדימה ולנסות להוציא משהו מעבר לזה.
-
Boojieמשתתף
אנחנו רוצים כסף!
-
MuchRejoicingמשתתף
לא אני. אני שיא החומרניות. כל מי שאי פעם ראה אותי בחנות ספרים יגיד לך.
-
Odonataמשתתף
אבל רק קצת.
-
MuchRejoicingמשתתף
את באמת מצפה שנאמין שאת יו"ר הקליקה המסואבת ולא אכפת לך לרגע מכל ההון והשלטון בהם זה כרוך? עוד מעט תגידי שאת עושה את זה בהתנדבות…
-
-
מאתתגובות