ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › פרסום אירועים רלוונטיים – ביגור, במקרה זה
- This topic has 9 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 18 שנים, 7 חודשים by יעל.
-
מאתתגובות
-
-
Boojieמשתתף
מאחר שכבר שאלתי בעדכון אירועי אפריל ולא נעניתי (ראו רטינה בסוף), אני אשאל כאן: מדוע ולמה לא מופיע בעדכון כנס ביגור, הכנס השנתי הגדול של משחקי התפקידים ובלי ספק אירוע רלוונטי שיהיה בו עניין לחלק מאוכלוסיית באי אתר זה?
אין לי מושג מה מתרחש מאחורי הקלעים, אם בכלל, אבל נראה לי שאם אתר האגודה מציג את עצמו כאתר שמעדכן את משתמשיו במידע רלוונטי, הוא אמור לעדכן אותם במידע רלוונטי, ולא רק בחלקים מהמידע הזה. מילא אם זה היה משהו שאף אחד לא יודע עליו, אבל זה פאקינג ביגור. ואנחנו אמורים – נדמה לי – לחיות בשלום, שלווה ובעיקר שיתוף פעולה עם העמותה.
וחוץ מזה, מה יהיה עם מדיניות האי-תשובה שמתפשטת לאחרונה באתר האגודה? אין גרומיט בוועד אז אין יותר מי שיענה לשאלות?
-
NYמשתתף
א. אתר האגודה לא "מציג את עצמו כאתר המעדכן את משתמשיו במידע רלוונטי", או, במילים קצרות יותר, הוא אינו אתר חדשות. מדור החדשות של האתר מוקדש, למי שלא שם לב, לחדשות *האגודה*.
ב. עם זאת, כמחווה לקוראים ולגופים השונים, מופיע במדור החדשות הנ"ל עדכון חודשי ובו פעילויות שאינן קשורות לאגודה. כל הארגונים הרלוונטיים הוזמנו (די מזמן) לשלוח מידע על פעילויותיהם לפרסום בעדכון זה. בחלק מהמקרים נענינו בשמחה ובשיתוף פעולה, ובחלקם לא. אני חוזר ומצהיר שכל גוף המקיים פעילויות ז'אנר מוזמן לשלוח אלי מידע הנוגע לפעילותו. מידע שישלח, ואשר קשור לתחום – יפורסם. מידע שלא ישלח – לא יפורסם. פשוט. -
גלמשתתף
n/t
-
NYמשתתף
n/t
-
Boojieמשתתף
העמותה היא ארגון-אח שלנו, אנחנו משתפים איתה פעולה בהרבה דברים, וזה כנס הדגל שלהם. זה פשוט לא לעניין לבוא כאן בהתקרצצויות ילדותיות. מעבר לעובדה שזה אינטרס שלנו להמשיך להיות ביחסים טובים איתם, זה גם אינטרס שלנו לקדם את האינטרסים שלהם.
אילו היה מדובר בהרצאה שכוחת אל על חייו הסודיים של הארי פוטר, הייתי מבינה, לא בא לך לאסוף את המידע הזה. אבל כנס הדגל של העמותה? חשבתי שאנחנו קצת מעבר לשיקולים קטנוניים שכאלה.ובעניין אחר: נשבר הזין מלעשות לוגין כל פעם שאני רוצה לכתוב בפורום הזה. עוד לא נמצא פתרון לבעיה המעצבנת הזאת?
-
יעלמשתתף
נכון, אני צריכה לכתוב שוב את השם שלי, אבל זה נראה לי יותר פשוט מלהרשם.
-
???משתתף
n/t
-
דותן דימטמשתתף
א – אולי זה גורם לרעש בפורום, אבל אשמח אם אנשים ישתדלו להפריד בין דיונים מהותיים לתלונות על בעיות טכניות. אם אני נתקל בהודעה עם תלונה טכנית בשורה הראשונה, אני יותר אטה להגיב אליה. אם התלונה מתחילה בפסקה השניה, אחרי תגובה למשהו אחר, אני עלול לפסוח הלאה.
ב – לגבי בעית הלוגין, יש לי חשד שאחת הבעיות היא עוגיות עבשות. אם ניתן למחוק את כל העוגיות מהשרת -corky.net ואז להתחבר שוב, אולי זה יפתור את הבעיה (אשמח מאוד לדעת אם כן). אם לא, אמשיך לגרד בראשי ולחפש פתרון אחר לבעיה.
ג – לגבי עניין פרסום ארועי העמותה, הרי שעמדתו של ניר מוכרת ושונה מזו של פעילים אחרים. במדור החדשות המיותר של "המימד" היו פעמים שהזכרנו ארועים כאלו ופעמים ששמטנו אותם. אני חושב שלניר מציקה השאלה של "איפה הגבול?". אם כנס הדגל של העמותה כן, מה עם כנס הארי פוטר וטולקין (פרח לי שמו)? ארוע התרמה של קהילת זינה? פורום-קון? דוגמה היפוטטית אחרת, כראות עינך? לכל אחד מאיתנו יש תחושה אישית לגבי מה כן לפרסם ומה לא, אבל נידמה לי שהקו המפריד משתנה מאדם לאדם.
אגב, את "עולמות" פרסמתי בעמוד הראשון של אתר העמותה, אבל החלטתי לפי שיקול דעתי, לא לאור מדיניות עמותתית כלשהי. -
יעלמשתתף
של פרסום אירועים. פרטים בקרוב.
-
החתול המחייךמשתתף
n/t
-
-
מאתתגובות