ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › פילק (כמעט) עברי גאה!
- This topic has 13 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 5 חודשים by אבישי.
-
מאתתגובות
-
-
NYמשתתף
במסגרת התמקדותנו בנושא הפילקים, וכן כאות ומופת להתחרפנותי הסופית:
להאזנה לפילק העברי הגאה, הקישו כאן, ואז לחצו על כפתור ימני מעל שיר מס' 8 (שמו בישראל: Klingons), ובחרו באופציה Save-Target-As. הנאה מובטחת!
-
????משתתף
אין לך מה לעשות בחיים??
בכל מקרה..זה לא נושא שקשור בפעילות של האגודה..תפקודה וכדומה..ועל כן ראוי להפעיל פה את המחק..אז בוג'י..
-
יובל ארדוןמשתתף
ה-ת-ל-ה-ב-ת-י!!! ממש מגניב!
אם יש איפה שהוא את המילים כדי להוריד, אני אשמח.ושוב פעם – מ-ד-ה-י-ם!!!
-
???משתתף
יפה.הייתי מת לראות קליפ מצולם של זה
דיניק.
-
NYמשתתף
את המילים תוכל למצוא אם תקיש כאן.
רובן נכתבו בידי Preacher (משוכני פורום אורט), ואני רק הוספתי מעט.וכמובן – תודה…
-
????משתתף
לרדת למקלט מחשש תגובה גרעינית..
-
NYמשתתף
אנ'לא נטפל לחלשים ממני… בדרך כלל.
-
Boojieמשתתף
של בעלי נטיות התאבדותיות…
-
???משתתף
אהבתי את הרעיון ואת הביצוע. אמנם, משום מה, החתולה שלי – שנמה בשלווה ליד המחשב, ולא ידעה מה עומד ליפול עליה – התעוררה לפתע בחלק הראשון, זקרה אזניים מופתעות ודילגה החוצה בבעתה בחלק השני, והצטרפה לאהההה….ביללות (…השתתפות? צער? סבל?), אבל בסה"כ, ממש חביב.
יש איזו תוכנית בוקר חביבה ברדיו 100 FM – נראה לי שהם ישמחו לשדר את זה. בסה"כ, מאוד מהנה.
ישולב השיר בפרומו אייקון 01! רשמית ולאלתר! -
NYמשתתף
אלים…
א-מה, אם אתה מכיר מישהו ב-100FM (או בכל מקום אחר) שירצה לשדר, אשמח לספק עותק ע"ג תקליטור משובח…
-
שלמקומשתתף
אהבתי גם במיוחד את ארלוזרוב…
-
אבישימשתתף
מי כתב את העיבוד לקולות? זה מאולתר, או שמישהו באמת ישב והירמן את זה (בלי בדיחות מבטא בבקשה)? איך בוצע כל העניין? זה נורא מסקרן אותי. מוצלח לעילה ולאללה.
-אבישי
-
NYמשתתף
העיבוד הוא אולי לא ממש מאולתר, אבל די חפוז. כתוב? ודאי שלא. סחבק ישב והרהר בהרמוניה מעט (החלק הראשון פשוט מאד, המעבר והחלק השני – קצת פחות), הקליט אותה (קלידים) למחשב, שר על זה את כל התפקידים ואז הוריד את הקלידים. לסיום הוקלט הרובוט המנחה, והרי לנו פילק לתפארת מדינת ישראל. סה"כ זמן עבודה: כשעתיים.
-
אבישימשתתף
ובכן קולה כבוד. ממש מוצלח, והרשה לי לשבח את שמיעתך ההרמונית (המעבר וההמשך יצאו ממש טוב) ואת תחנת החלל המאובזרת שלך. בכלל, ממש התלהבתי מהלהקה שלכם. המשיכו כך.
-
-
מאתתגובות