ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › פורום סיפורי מד"ב-פנטזיה חדש בתפוז.
- This topic has 11 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 11 חודשים by
Boojie.
-
מאתתגובות
-
-
Boojie
משתתףבשעה טובה ומוצלחת נפתח פורום סיפורי מד"ב ופנטזיה בתפוז, בהנהלה משותפת שלי ושל הייזל. הפורום מיועד לפרסום סיפורים ולקבלת פידבק וביקורות מחובבים. בניגוד לפורום הסיפורים כאן, הגישה תהיה פחות כסאחיסטית, ועם יותר דגש על למידה והשתפרות (אה, כן, ניר, תשאיר בבקשה את הגרזן שלך בחוץ…).
נשמח לראות את כל חובבי הכתיבה והקריאה בפורום, וכמו כן, מי שיש לו לינקים או מאמרים שימושיים להמליץ עליהם (כבר פרסמתי לינקים לשלושה מאמרים שהתפרסמו פה באתר, אני אשמח לעוד) יתקבל בברכה! -
שלמקו
משתתףאז הפורום הזה יהיה שלב הביניים בין פורום האגודה לבמה חדשה?
בכל מקרה, אני לא חושב שאני אגיע לשם. די התרגלתי לאווירה הכסאחיסטית שיש כאן בפורום. כמות הסיפורים הטובים באמת שפורסמו כאן בזמן האחרון מראה שבאמת יש מגמת שיפורץ אולי לכותבים חדשים, יהיה מומלץ לפרסם קודם בפורום תפוז, אבל אני לא רואה למה שכותב ותיק יחסית, שכבר למד לספוג את סוג הביקורת שיש כאן, ורוצה לקבל הערות קטנוניות ומשמעותיות, לא יפרסם ישר כאן בפורום. אבל בהחלט, אם מתפרסם סיפור טוב בפורום תפוז, את יכולה לעודד את הכותב לפרסם אותו כאן.
-
Boojie
משתתף*אני* נמנעת מלפרסם בפורום פה כי אני לא אוהבת את האווירה. למה שאעשה את זה למישהו אחר?
אבל ברצינות – שמתי לינק לפורום כאן ברשימת הלינקים של הפורום ההוא, בצירוף אזהרה חמורה לדאוג שהסיפור יהיה ברמה גבוהה ולקרוא את כללי הפורום קודם. יותר מזה? -
???
משתתףאבל ש*את* תפחדי מניר?
-
Boojie
משתתףלדף הלינקים של אתר האגודה, תבורך.
-
גל
משתתףוכתובת הדואל שלה מופיעה בדף הלינקים.
-
יעל
משתתףאני אוסיף קישור. העדכון יתבצע השבוע או בשבוע הבא.
-
Boojie
משתתף -
יעל
משתתף -
???
משתתףכדי שאם אגיע לדף הראשי של פורומים/תפוז, אדע איפה לחפש.
-
Boojie
משתתףגם הפורום הזה עוד לא מופיע ברשימת הפורומים של תפוז. לוקח כמה ימים עד שמעדכנים את זה, ואז אני אודיע לך בשמחה.
-
Boojie
משתתף
-
-
מאתתגובות