ללא כותרת › ללא כותרת › פורום פעילי האגודה › פורום חברתי, אמרתם. שלא ייקרא "הקליקה", אמרתם. אבל איך כן?
- This topic has 13 תגובות, 9 משתתפים, and was last updated לפני 14 שנים, 9 חודשים by גולי (יניב).
-
מאתתגובות
-
-
MuchRejoicingמשתתף
אז איך אתם רוצים לקרוא לפורום שלכם, בעצם?
תחרות שיום הפורום החברתי של האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה מתחילה עכשיו! הזוכה הגאה יוכל להתהדר בתהילת עולם, ובכך שכוח המצאתו ודמיונו עלו על אלה של מיטב מוחותינו.
בינתיים עלתה ההצעה "פנטזמגוריה", אבל אף אחד לא אוהב אותה חוץ ממני. עוד הצעות? -
נגהמשתתף
לא מאוד מקורי, אבל די ברור
-
גרומיטמשתתף
[ל"ת]
-
darthzivמשתתף
לת
-
MuchRejoicingמשתתף
זה בסדר, לא צריך לשחק איתי, אני אשב לי כאן, בחושך, עם התו העברי, ונשיר קומבאיה יחד.
-
falcoreמשתתף
העם איתך!
אחנו רוצים חידונים מטופשים שמזכים אותנו בפרסים ממש מגניבים שיצברו לנו אבק על המדף אבל כל חברינו יקנאו בנו כי לנו יש אותם ולהם לא!
אנחנו רוצים סקר שישאל אותנו מה דעתנו על כל דבר, ובעקבותיהם יהיה יום בשבוע שבו כולם יהיו חייבים לכתוב בפונט כתום (אוי! אפשר? זה יכול להיות כל כך מגניב!!! תעשי סקר כזה, טוב?)
אנחנו רוצים מקום להשוויץ בו שכבר קראנו את פרסי ג'קסון החדש, ולספר דברים רנדומליים לא קשורים אך מאוד חשובים לחיינו הפרטיים (החתול שלי נחמד אליי כבר 20% מהזמן, הייתם מאמינים?)
איך יהיה לנו כזה אם לא יהיה קליקה / פורום חברתי / פורום אנשי האגודה / הסוסייטי / מלון (אמור "חבר והיכנס")?
-
נעמי וינרמשתתף
תנלת
-
Odonataמשתתף
מלון כמו הפרי?
-
נעמי וינרמשתתף
תנלת
-
Odonataמשתתף
לת
-
MuchRejoicingמשתתף
עם כמות התוים העבריים שמתבזבזים במערכת הפורומים הזו היה אפשר להאכיל צבא שלם של גרפומנים.
-
קרן אמברמשתתף
לת
-
falcoreמשתתף
ברור!
למה שמישהו לא יבין את הרפרנס? אנחנו האנשים האלה שקוראים ספרים, לא? ואז רואים את הסרט ואומרים שהוא היה הרבה יותר מרגש (במקרים ספציפיים…)
-
גולי (יניב)משתתף
אחרי ~חצי שנה של השתתפות בפורום תפוז, לדעתי האישית יש צורך בפורום חדש – כזה שיותר מאיר פנים.
אבל לממשק הנוכחי אין שום סיכוי להתחרות בהצלחה. הוא מיושןאפור מדי ולא מזמין.
-
-
מאתתגובות