ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › פארסקייפ
- This topic has 9 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 8 חודשים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
מוטימשתתף
מישהוא יודע משהוא על הסדרה החדשה בyes בשם פארסקייפ
-
אסטרו-נעמימשתתף
מד"ב משעשע, עם בובות של ג'ים הנסון. ראיתי רק את הפיילוט, שהיה מצויין… למה, למה אין לי יס???
עולם אכזר. -
שלמקומשתתף
אני חשבתי שאין לך יס בגלל שהחלטת להצטאף לאחר האופנות החדשות, לעבור לרחובות וללבוש רק בגדים בצבע זית?
חוץ מזה, למי שאין יס, יש כבלים (מלבד האחוז הקטן שתקועים רק עם ערוץ 2, כמו שהייתי פעם), ובכבלים יש את באפי…
ובנוגע לשאלה- ראיתי 3 פרקים ראשונים של פארסקייפ, וזו אכם נראית סדרה סמפטית- בובות של ג'ים הנסון, איפור כבד ומושקע, רעיונות נחמדים- וספינה חיה אחת.
-
מוטימשתתף
-
מוטימשתתף
אני לא רוצה לדרוך על יבלות , אבל זו באמת סדרה מצויינת. ראיתי בסך הכל 7 פרקים וממש אהבתי. כל מי שאהב את בבילון 5 ממש יאהב את פארסקייפ: הדמויות ממש בנויות היטב, העלילה מעניינת ועם הומור מעולה.
לבינתיים יש רק שתי עונות. נקווה שעובדים על שלישית. -
?? ???????משתתף
וגם על עוד כמה אחרות פרסמתי כתבה באתר זה ממש:
http://sf-f.org.il/story.php3?id=23
כתבת המשך לכתבה הנ"ל, שעוסקת בעונת המד"ב האחרונה (והאיומה במיוחד, אגב) בטלויזיה האמריקאית, תופיע בקרוב (אני מקווה).
-
עדיגימשתתף
ראיתי כמה פרקים שלה והיא חביבה לחלוטין. טראשית אמנם, אבל אחלה עיצוב!
-
עדיגימשתתף
למעשה העונה השלישית כבר יצאה, אבל יס לא קנו אותה עדיין. יצא לי לראות את הפרק הראשון ולפי התרשמותי + שמועות העונה השלישית אמורה להיות יותר טובה מהשתיים הקודמות.
-
מוטימשתתף
זה בדיוק מה שרציתי לשאול כי באתרים של הסדרה לא הוזכר כלום על עונה שלישית אז רציתי לדעת מה קורה תודה.
== -
???משתתף
בובות ג'ים הנסון סטייל THE DARK CRYSTAL ?
-
-
מאתתגובות