פאנפיק קצר.

מציג 7 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162788 הגב
      רותמ
      משתתף

פאנדום: הארי פוטר.
      חיפשתי בנרות, ולא הצלחתי לאתר איסור על פרסום פאנפיקים בפורום, כך שאני מניחה שזה מותר.
      כל תגובה תתקבל בברכה.

*כלא.*

השערים הכסופים של כלא אזקבאן נפתחו בדממה אל שמיים זרועי כוכבים. דמות בודדת עברה דרכם, שיערה הבהיר מכוסה ברדס קטיפה שחור. הפנים הכבויות מאחורי הסורגים לא נעו כשחצתה את המסדרון במהירות, ופנתה במורד המדרגות, אל המרתף האפל כלילה.

נרקיסה ולוציוס מאלפוי נהגו לבקר בבית הכלא מדי חודש. ביקור קרובים. היה זה עוד חלק בלתי נמנע מלהיות בת למשפחת בלק: הצטייני בלימודים. תנשאי לגבר שההורים בחרו לך. את אחותך הבכורה תפקדי בחשאי, נוסעת ברכבת התחתית עם שמלה מוגלגית ושרביט דרוך; אחותך הקטנה תחכה, ניצוץ טירוף מחליף את החיים שבעיניה, באגף השמור של אזקבאן.

"לומוס", לחשה הדמות בברדס. אור ניצת בקצה השרביט, והאיר סורגי כסף ואת שבילי הדמעות על לחייה.
      נרקיסה נעצרה ליד אחד התאים, דוממת כצל, לבנה כשיש. היא למדה כבר מזמן לבכות בשקט.

היורש לבית בלק נשען על קיר התא. שיערו, שגדל פרא, נפל סבוך על כתפיו, ועיניו נחו פקוחות על התקרה החשוכה כאילו לא ראו דבר.
      "סיריוס?" לרגע חשבה נרקיסה שהוא לא שומע אותה, חושיו לכודים בזכרונות ודיכאון וטירוף. אבל הוא ענה, בקול שהיה רגיל במידה שהעבירה בה צמרמורת. "נרקיסה, מה את שומעת כשהסוהרסנים מתקרבים אליך?"
      פעמוני חתונה; את לוציוס. היא שתקה.
      "אני שומע את אמא שלי". סיריוס פנה אליה, ידו אוחזת בסורג באצבעות של שלד. המבט בעיניו היה קודר, מלא-יגון, וריק.

• #182857 הגב
      NY
      משתתף

אין לי מושג במה מדובר.
      קראתי את ארבעת הפוטרים הראשונים מזמן, ואני לא זוכר שום דבר.
      אומר רק זאת: סגנון הכתיבה לא רע. מדוע לא תנסי לנצל אותו לכתיבת סיפור אמיתי, לא פאנפיק?

אגב – כללי הפורום אכן מבהירים שפאנפיקים לא רצויים כאן, אם כי הם לא קוראים להם בשמם. ראי סעיף 4 בחלקם השני של הכללים. ושוב אומר – כתבי סיפור אמיתי! קדימה!

• #182860 הגב
      shif29
      משתתף

לא ממש יודעת מה זה פאנפיק, אבל אם הבנתי מתוך הקטע, אז רוזנקרנץ וגילדנשטרן מתים זה סוג של פאנפיק, לא?
      בכל אופן, ההישענות על הארי פוטר (שאני מתעבת, אגב, לא שזה משנה) נראית לי מיותרת.
      ממש לא הוסיף לי שהיא לובשת שמלה גלוגילונית או מחזיקה שרביט מורבידי, זה יכול היה לעמוד בזכות עצמו בלי בעיה , אם היית מעיפה את המאפיינים הפוטריים.

קטע קטנטן על ביקור קרובים בכלא, ששווה לדעתי להרחיב. לכדי סיפור מלא.
      כתוב נחמד ומגרה לקרוא עוד.

• #182861 הגב
      יעל
      משתתף

אני מודה, אני בכלל לא חובבת פאנפיקים. אני אפילו מתנגדת לרעיון באופן עקרוני.

בסך הכל זה כתוב טוב, ואני מצטרפת להמלצה לכתוב משהו עצמאי.

הנה, מצאתי את הפורום. מצורף כאן. יש שם גם פיקים על הארי פוטר.

• #182862 הגב
      רותמ
      משתתף

אני מכירה את הפורום בתפוז.
      למעשה, אני מנהלת אותו. פשוט, אני מרגישה שיש עוד מה לשפר בקטע, ואחרי שתי עריכות הביקורות שם כבר מהללות מדי.

• #182863 הגב
      רותמ
      משתתף

תודה רבה.
      יש סיפורים אמיתיים בדרך. הפורום הזה גורם לי לרצות להשקיע בהם, אז צפו לתוצאות בקרוב (:.

• #182864 הגב
      רותמ
      משתתף

גם אני לא מחבבת את הארי פוטר במיוחד – כתבתי את זה בתור פאנפיק פשוט כי הדמות של נרקיסה סיקרנה אותי, ואף פעם לא חשבתי לנתק את היצירה מהפאנדום. אולי שווה לנסות את זה.
      תודה.

(פאנפיקים, פחות או יותר, הם סיפורים שנכתבים בעולם של יצירה קיימת)

• #182866 הגב
      יעל
      משתתף

יכולתי לדעת.

בכל מקרה, תשארי איתנו.

מציג 7 תגובות משורשרות
מענה ל־פאנפיק קצר.

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: