פאן.קון 2004 היה גדול!

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה פאן.קון 2004 היה גדול!

מציג 5 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161801 הגב
      חגי הלמן
      משתתף

כחבר אגודה כבר יומיים שלמים (!), שעבורו זה היה הכנס הראשון, אני מוכרח לומר שהכנס הזה היה מצוין. כמובן שאני לא יכול להשוות אותו לכנסים אחרים, אבל עכשיו אני ממש מאושר להיות חלק מהקהילה הזו.

אני מוכרח לציין לטובה כמה אירועים: את ההרצאה של נעמי וינר על "גלאקסי קווסט", את סדנת משחקי המחשב של טל מילר ואת הצוות של "אליס". גם שאר האירועים היו מצוינים, אבל את אלה היה לי חשוב להזכיר.

• #173159 הגב
      Boojie
      משתתף

עלה והצלח, שגשג ופרח, וכן הלאה. :-)

• #173161 הגב
      בנימין 1
      משתתף

(אם כי את בדיון אהבתי קצת יותר.)

ציון מיוחד לשבח מגיע לדעתי לליאורה הדס על הרצאתה על הקוד הסודי של החובבים, שהיתה מצחיקה ביותר ואינפורמטיבית כאחד,סדנת הדיבייט שארחה את אלוף הארץ בדיבייטינג, אבל במיוחד את "אליס", שהיתה פשוט משובחת ביותר.

• #173162 הגב
      אמבר
      משתתף

ראו הוזהרת!

• #173163 הגב
      עופר 2
      משתתף

ההרצאה של גיא וינר על מדב"פ והעולם האמיתי היתה מצוינת, כמו ההרצאה של ליאור ג. על היחס של הסוציולוגים לחובבים(בפעם הראשונה ששמעתי אותו אומר שחובבים הוגדרו כ"לא חתרניים" כמעט נחנקתי, אבל מילא, לא אשמתו:), ההרצאה של לאורה על מושגי חובבות היתה מענינת ומשעשעת והכי הכי חשוב- היה ארוע פילקים מופלא!(ולמי שלא יודע מה זה פילקים- נא לקרוא את פילק למתחילים של דידי חנוך ואת המדריך השלם לפילק הישראלי בהוצאת נעמי וינר:)

• #173166 הגב
      יעל
      משתתף

הגיע הזמן שהאגודה תתקן סוף סוף את מפצל האישיות שגרומיט קלקל, כדי שאנשים יוכלו לעבוד ולשהות בכנס בו זמנית!

אבל אחרי שכבר הגעתי נהניתי מאוד.

אליס היתה נפלאה. כן, חובבני – אבל זו הפקת חובבים, לא? בסך הכל זה היה עשוי טוב מאוד.

אחר כך הייתי בהרצאה של דותן דימט על יצירות מפורסמות בראי משחקי התפקידים, הרצאה שבהחלט גרמה לי לחשוב על כמה נושאים באופן שונה. הידעתם שיש משחקי תפקידים של סרטים מצוירים?

ואז הלכתי לשמוע את גיא וינר. מעולה כרגיל.

ואז הלכתי הביתה.

הכי חשוב – פגשתי המון אנשים טובים ויקרים שלא ראיתי כבר הרבה זמן. היה נהדר.

מציג 5 תגובות משורשרות
מענה ל־פאן.קון 2004 היה גדול!

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: